-
Blog
Dívala jsem se na ten váš blog-www.ashley4-is-best.blog.cz
a hlásla sem do ankety..je mocík pěknej..akorát byste tam mohli dodát ikonky s Ahley..blendy s Ashley a avytvárkty..to hodně holek zajíímá..to je můj názor:D -
nicky0012
Ty sis psala s Miley Cyrus..?? -
-
Re: nicky0012
jj psala!
-
-
...
aha no tak to je supeeeeeeeer za pravdu se každej zlobííííííííííííííí -
si tu???
si tu????niko??? *7*
ashley is best!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ty si napsala
ty si prvně napsala jo a pak tak a když si to poskládáš tak z toho máš tak jo holky do který třídy chodíte??já do 7.a ńěkdy je sranda až nato že při přírodopisu mi furt jeden kluk sahá na nohu toje hrozný a posílá mi pusy hrúzáá ten kterej by se měl omě zajímat tak ten si mě všímá jako kámošku -
-
Re: ty si napsala
kamickar tak to te lituju ja mam vedle sebe gaye
-
-
Soutěž...
Napište prosím pod tento komentář přírustek
Jestli máte nebo nemáte rádi Ashley Tisdale ...
Pokud ANO napište mám ji ráda pokud NE napište nemám ji ráda!
Uvidíme kolik lidí Ashley má rádo a kolik ne myslím že je to rozumné a uvidíme jeslti je Ashley hoodně dobrá nebo ne napíšu to i na dizkuzi Miley...
A uvidíme kolik nej hvězdy mají v česku(na osobnsotech)fanoušku! -
-
Re: Soutěž...
mám ji hrozně moc ráda, ona je nejlepší -
-
Re: Re: Soutěž...
jj tuto holčí mám taky ráda... -
-
Re: Re: Re: Soutěž...
ja ju mam rada tiež *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Soutěž...
já jí mám taky ráda Ashley je nejlepší -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž...
je neeeeeeeeeeeeeeej mám ji mocinky rááááda je neeeeeeej *14* *14*
-
-
-
-
-
Re: Soutěž...
Já ji mám ráda... -
-
Re: Re: Soutěž...
Já ji mám strašně ráda *14* *14* *14* *14* *3* *3* -
-
je dobrá zpěvačka mám ji rádsa -
Já ji mám taky ráda... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Soutěž...
Jj já ji mám mocinky ráda... -
-
Mám ji ráda...stráááááááááááá áááášně moc... *14* -
Nemám ji ráda...
Ashley Olsen je lepší..
-
-
-
-
-
-
jasně
moc jí to slušelo škoda že tu nejsou takový věci jako u nich viť tam mají krásný oblečení -
já sem mám
Já se mám taky dobř a jaký témě navrhnem !? -
ja
ja jsem byla v madarsku a tam v jednom ochode meli kalhoty cerne a mam ka me rikala jestli si je nechci koupat ja jsem na to rekla ne! a potom jsem zjistila že to jsou stejne kalhoty jak ma ashley na te pohovce jak je osvícený zelene!!! *16* ja jsem myslela že snad omdlím!! *1* -
-
Re: ja
tak to je pech moje kámoška má stejné boty z mongolska jako měla vanessy při natáčení klipu sniekernight (newm jak se to píše).... -
-
Re: Re: ja
to evpoho ja taky ne a navíc jeste jsme tam videli jeden privsek a se segrou jsme si rekli ze si ho nekoupíme a doma jsem zjistila ze ho am na tom bílém plagatu proste to j naprd!!!! *10* *4* *1* -
-
Re: Re: Re: ja
hele poradim ti příšte až někam pojedeš tak se koukni na všechny plakáty a fakty ash a potom nakupuj!! -
-
Re: Re: Re: Re: ja
to je fakt dobrá rada:-D *15*
-
-
-
-
-
jessinku
jessinku (kiku) napadlo, že by třeba Zac mohl hrát ashleyiného prince:-d ale to je asi blbost, ale bylo by to supeeeeeeeeer, ale beztak se sešli jen tak, protože se dlouho neviděli, nebo newím proč, ale zajimalo by mě to -
-
Re: jessinku
ale je to divné proc tak najednou jejda ja jeste mám delat clanek na blog no tož to je supr *1* -
-
Re: Re: jessinku
:-D to zvlááááádneš
-
-
Re: jessinku
to je dobrý nápúad ale jsem ráda že chodí se scottem protože me pijde prirozenejsi nez zac *4* -
-
Re: Re: jessinku
jj máš pravdu.-... Zac už není takovej hezoun jak byl
-
-