-
simca2
ježiši neomlouvej se já jsem optimistka a takovídle prkotiny mě nijak nerozladí -
oni
oni sou z jaredem jeste kamosi i kdyz se rozesli to o dnich mile ze se nehadaji kdyz se rozesli
ASHLEY IS BEST!!!!!!! *14* *14* -
jo
jo dobre ja sem to mela v umyslu tam to dat ale dam as ve ctvrtek tak cau a kami mas to uz -
neáte někdo na Ash icq ? xD nebo na miley ? *1* pac jedna holka mela na Miley..ja po ni chtela to cislo..jenze ona ani neodpovedela.. *9* takze bestak ze ani nemela *1* *1* -
má
Ashley přece neměla nahý fotky a nestrapnila se předcelým světem -
-
Re: má
jo to máš pravduu... ale víš co je nejlepší?? když její poblbaní fanoušci říkají, že ju k tomu někdo donutil a že jí vydíráá.... och???vždyť ona má tolik ochranek a všeho možného,. že kdyby řekla že jí někdo vydírá nebo něco takovýho, tak je bez starostíí.... prostě tohle nechápu
-
-
simco2
Ale vždyť jsme se přece dohodli že nebudeme Van pomlouvat..tak proč oni pomlouvajíí ASH..??s nima jee taky do¨mluva..neumí dodržet slovo.. -
-
Re: simco2
ale ten MIR už je dávno zrušenej, takže se muže vanesse nadávat a oni mužou nadávat ashley....
-
-
nevím
nevím aky dopis?! *7* -
co
co co tím myslíš?? -
šaty
jj ty šaty jsou užasný modrá ji fakt sekna ještě když je dobře opálená a navíc hnědá k modrý se hodí a ashley ty šaty uplně oživily!a měla tam i krásný učes být modní policii dám jí určitě palec nahoru nojono naše ashley je prostě nejlepší ve všem hraní,zpívání,moda,vkus...prost ě ve všem! -
jj
take som nevidel :D ale na youbube ma nejaky novy song alebo co vola sa to ze "Crank it up"