Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

ježiši neomlouvej se já jsem optimistka a takovídle prkotiny mě nijak nerozladí
  • omajda

oni

oni sou z jaredem jeste kamosi i kdyz se rozesli to o dnich mile ze se nehadaji kdyz se rozesli
    ASHLEY IS BEST!!!!!!! *14* *14*
  • jo

jo dobre ja sem to mela v umyslu tam to dat ale dam as ve ctvrtek tak cau a kami mas to uz
  • xxx_smiley_xxx

neáte někdo na Ash icq ? xD nebo na miley ? *1* pac jedna holka mela na Miley..ja po ni chtela to cislo..jenze ona ani neodpovedela.. *9* takze bestak ze ani nemela *1* *1*
  • kamickar

Ashley přece neměla nahý fotky a nestrapnila se předcelým světem
    • medousssek

Re: má

jo to máš pravduu... ale víš co je nejlepší?? když její poblbaní fanoušci říkají, že ju k tomu někdo donutil a že jí vydíráá.... och???vždyť ona má tolik ochranek a všeho možného,. že kdyby řekla že jí někdo vydírá nebo něco takovýho, tak je bez starostíí.... prostě tohle nechápu
  • anulka123

simco2

Ale vždyť jsme se přece dohodli že nebudeme Van pomlouvat..tak proč oni pomlouvajíí ASH..??s nima jee taky do¨mluva..neumí dodržet slovo..
    • medousssek

Re: simco2

ale ten MIR už je dávno zrušenej, takže se muže vanesse nadávat a oni mužou nadávat ashley....
  • nespesna

nevím

nevím aky dopis?! *7*
  • syndynka

co

co co tím myslíš??
  • thenicky

šaty

jj ty šaty jsou užasný modrá ji fakt sekna ještě když je dobře opálená a navíc hnědá k modrý se hodí a ashley ty šaty uplně oživily!a měla tam i krásný učes být modní policii dám jí určitě palec nahoru nojono naše ashley je prostě nejlepší ve všem hraní,zpívání,moda,vkus...prost ě ve všem!
  • martinkooooooo

jj

take som nevidel :D ale na youbube ma nejaky novy song alebo co vola sa to ze "Crank it up"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit