Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ahoooooooj

Ahojky pokládci, zlatíčka mojee... *14*
    Tak sem tu a budu vás tu otravovat a oxidovat vám tu až do večera... cha chááá těšte see... čarodějnice vožrálá Míša je zdee... *15* *15* *15* A vožralá hlavně protože ste tady bombardovaly vtipama a já z nich chcípla smíchy *15* *15* *15*
    • klaruska44

Re: Ahoooooooj

Ahojííík jééé jupíí konečně jsme se stihly vždy buď já musím nebo ty no konečně jo ty vtipy hehe *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: Ahoooooooj

Čauíky to je bezva už sem se moc těšila super že si tu až do večera *14* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ahoooooooj

ANoooo *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ahoooooooj

A jak se máš?? *14*
  • puspuspusinka

¨Promiň xD

Nějka nestíhám *15* *15* *15* Sem na ICQ stahuju ty fotky a ještě k tomu tady *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: ¨Promiň xD

Aha *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ¨Promiň xD

Myslím, že víc to tu rozkecáme až ti skončí P.Božský a mě hsm ... a až tak nějak ostatní pudou spát a my tu budeme sami ... protože ted mám blázince ... *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ¨Promiň xD

Přesně *15* ..Dnes v 10:00h ráno na HBO Comedy byly příšerky s podkroví a já s HBO kradu filmy a pak si je stáhnu teď jsem ukradla film Prostě Peck *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ¨Promiň xD

To sem trochu nepochopila *15* *15* *15* Ale to je fuk .. *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ¨Promiň xD

To je jedno *15* *15*
            • puspuspusinka

Ale já nechápu jak je kradeš ... a nesnaž se rači nic vysvětlovat nebo tu budeme hooodně dlouho *15* *15* *15*
            • kajuska4

Tak znovu.. *15* *15*
              Dnes byly příšerky na HBO comedy v 10:40 nějak tak.. *15* *15*
              A já kradu s tama filmy a pak si je stáhnu *15* *15*
  • ashleynqa

To nechápu ...

Kajuško já to nechápu ... jako to jenom chvíli nejde ty odkazy a pracuje se na tom, nebo to už vůbec nepude??? A musím to nějak sama vyřešit?? Nebo jak to j??? Protože bez odkazů můžu rovnou blogy zrušit bez těch já se neobejdu ... *9* *9* *9* *9* To bych to musela všechno dát na rubriky a složitě všechno vypsat a fotky přidávat jak dement bože to by bylo hnusný to bych rači neblogovala ...
    • kajuska4

Re: To nechápu ...

NO já nevím..Já od kamarádky kopíruji odkazy ona to dá na blog ja to skopíruji ale já to mám od ní dovolené *14*
      • ashleynqa

Re: Re: To nechápu ...

Jj ... to máš dobré ... ale já je potřebuju ... *9* A nezeptala ses jí jak to udělala?? Nbeo jí to nomrálně fakčí??? *7*
        • kajuska4

Re: Re: Re: To nechápu ...

To nevím asi fakčí nevím..zeptám se *5*
  • blonde

Dokázali jsme to!

Supéér,,Ashley o5 na 4. místě...Tak a teď ji musíme dostat i na 3 místo...:D, Ashleynká je nejlepšíí....!!..Forever *14*
  • selenavan

Teda...

Ashley sa mi moc napáči ale je to good herečka trochu sa mi páči jej spev preto ju mám na 2. mieste a ludie že nemam ashley v fanklubu neznamená že ju nenávidím ale je good! *1*
  • nespesna

spěvačka

je vanessa dobrá spěvačka? *7*
    • Re: spěvačka

podlemě určitě
  • omajda

nech

nech ji blonde rekli sme si ze se tu nebudem hadat *16*
  • medousssek

mmmm

já už asi před měsícem přidala 15 videii a ještě se nepřidali, a ani nepočítám stím že se ještě přidají!! hruuuza
  • omajda

bych

ja bych chtela mit vlasy jako ona takove kudrnate ale ja je mam blond a rovne *9*
  • medousssek

jessinka666

skusíme dneska napsat alespoň 100 komentářů? ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit