-
NuDa
Je Tu CeLkeM NuDa *9* -
a tre
a treba nam da icq jak to udelala jedna holka ze......taky musis asi vedet co no a ash ji .....a dala ji icq -
-
Re: a tre
jj
-
-
páá
tak pááá -
chápu
jj už to chapu jinak já nestihám psát! -
...
jj přesně!!! -
:-)
holky přečtěte si prosím co sem napsala na vanesinu diskuzi:-)
promiňte holky, že vás tady tak "otravuju", ale..... už mě to opravdu nebaví. copak nemůžete pochopit, co tady pořád vyvádíte? Jako myslete si o tomto komentu, co chcete a klidně si ho smažte a klidně mi nadávejte, ale pravdu NIKDY jen tak nevymažete. Připadá vám normální se tady neustále hádat?: jestli ano, tak se pak ani nedivím tomu, co tady píšete! je mi z vás zle! Jen mi řekněte, jak vám bylo, když mi fanoušci sh jsme nadávali na vaši vanessu? hm?? nebudu lhát když ste na nás byli nasraní a stáli ste si za svým že Ashley je kráva a vaše vanesska je nejvetší sluníško na světě. a uplně to samí si myslíme my - fans Ash. je nám stejně jak vám, taky si vždycky budeme stát za svým, že je Ash lepší a Vanessa ta kráva trapná. A tak to proooostě je. Každej má svého idola - svůj vzor.. a vážně mi vadí že Vanessa předběhla Ash, protože si myslím, že je Vanessa strašná a vy ste zase šťastní.. kařdej má právo být aspoň jednou v životě šťastnej nemyslíte? Tak už toho trapčení nechce. A nejvíc co mi přijde ubohé je to jak zde neustále íšete jak byste si přáli aby Vanessa zabila shley(myslíte to ve snu) - to už vážně není normální - přát někomu smrt.. bože vždyť vy už ste posedlé. Já bych tohle Nikomu nikdy nepřála, ani člověku kterého nejvíc nenávuidím. kdyby Vanessa umřela nebo mkdyby se jí něco stalo - byla bych smutná, protože už by nebylo ani s Ash nic stejně. oni jsou kámošky. jedna hezčí než druhá. a... no jenom prostě chci abyste se někteří z vás nad tím zamysleli. Myslete si o Ash co chcete, aji si o ní pište co chcee to je vaše věc, ale nechovejte se jak malé nerozumné holky. taky sem byla tak blbá, ale teď sem si uvědomila že to tak nejde. my o nich nic nevíme, jenom známe pár fotek a základní věci, ale jaké jsou doopravdy si můžeme tak maximálně jenom myslet. žijte v realitě a hlavně prosím vás, už nikdy nikomu nepřejte smrt!! mohlo by se vám to jednou vymstít. děkuju těm co si tento komentář přečetly! -
-
Re: :-)
*14* Tak to si jim to vpálial pěkně *4* *4* A sem ráda že ji někdo podpoří -
Re: :-)
TO JE HEZKÝ MEDOUSSKU tohle by mazat nemuseli a víš co máš vlastně pravdu..
-
-
a
a tobe se zdalo co?? -
vanessavk
ja te na ocq nemam a martinkoooooo tebe si pridam jestli muzu -
-
Re: vanessavk
aha ale ja som si ťa pridala aha ja ho tu napišem promin *9*
-
-
jasně
v pondělí přídu domu ve 14:30 a v úterý až 15:30 ale jo snad to budu stíhat musím to všechno dohonit -
holky
holky taky se tak tesite jak bude ash mil a van vypadat na hallowenu????teda ja se spis tesim na ash *14* *14* -
-
Re: holky
Ash a Mi,li budou vypadat skvěle, ale Vanessa bude vypadat ještě huř než vyapdá. ale vono už to vlastně ani nende -
-
Re: Re: holky
Jo no medoussku :-D -
-
Re: Re: Re: holky
mas pravdu *14* *1*
-
-
-
ja na všettky a akych oblečeniach budu *7* -
-
Re: Re: holky
ash za alenku v risi divu a miley za indianku ale van nvm to jsem se te chtela zeptat *1* -
-
Re: Re: Re: holky
aha tešim sa a to fakt nwm *15*
-
-
-
no ja se tesim upa moc *14*
-