Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

=O

Kajuškoo... my už máme přes 18 000 komentů ... ty krááásoo ... *7* *14*
    WOW ... supeer ... *14* *14*
    • kajuska4

Re: =O

Jsme borky jupííé *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: =O

JO
        A to tu nebudeš zítra na Silvestra??? *7*
        Když budeš bez kompu??? *7*
        • kajuska4

Re: Re: Re: =O

zítra už kompl budu mít možná i dnes *14*
  • puspuspusinka

Omg...:-(

Taťka už jde na psa ho pustit a to znamená ze dé spát takže musím endit uz bude vypínat net a to sem si chtěla povídat fakt Moooc ale uz je pozdě a rano brzy stavam... :-(. Tak paaaa zlatko miluji teee. Mooooooooc *14* *14*
    • kajuska4

Re: Omg...:-(

Oh to je škoda mrzí mně to tak se měj a miluji tě též hrozně moc a dobrou nocinku zlatíčko *14* *9* *14* *14*
  • je nejlepsi

ona je uzasna proste blondyna jak ma byt co lidi?
  • Ashley

Ona ma přiro zenou barvu vlasu blond aje je fakt krasnaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
  • Ashley vs. Vanessa DEBILOVINA

A to jenom kvůli tomu,že se obě proslavily ve stejným filmu a hrály spolu jinak kdyby se neznaly a nehrály by obě v hsm tak vás ani nenapadne je tu porovnávat. *16* ¨Jak můžete tvrdit že je jedna lepší než tá druhá možná že jedna zpívá líp,hraje líp je hezčí to je otázka vkusu,ale jak můžete říct že je vanessa namyšlená a AShley takový svatoušek vy sněma nekecáte,neznáte je osobně,nechodíte sněma na nákupy a nevím co všechno tak to nemůžete tady soudit já taky Ashley nemám tolik ráda ae mlčím protože jí neznám a ty dvě sou kámošky a nevím jestli by Ashley byla ráda že tu nadávate její Kamošce kdyby vanessa byla kráva a ashley takový miláček tak by asi nebyly kámošky *13*
    • misisek

Re: Ashley vs. Vanessa DEBILOVINA

Jenže Ashley je prostě nej! U Vanessy Ashley klidně pomlouvejte, ale tady je Ashley zona a my si chceme užívat s hudbou Ashley a s pomlouváním tu nic neděláte!!! *8*
  • blonde

Dáme to =)

No to je jasný, od Vanessy neni zase až tak moc daleko..musíme to dát na 3.místo..Ashley si to místo zaslouží víc!....
  • blonde

ale

To je fakt noo..pořád jí ta návštěvnost klesá *9* to je pech *9*
  • medousssek

SUPEER

už přidávám narozeninové tapety :-) mám jich celkem 6 :-)
  • blonde

rebarboro114

já má ráda kafe ale jenom to ledový se zmrzlinou má ho snad na každý fotce s sebou...:D..já si taky vždycky dám kafčo se zmrzlinou když jsem v mekáči...:D,,moc mi to zachutnalo..Ashleymá dobrej vkus... *14*
  • jessinka666

omajda

To je strašný jak nám rejou do tý Ashley že !! Já se nebudu tady hádat kvulu náké pitomé karin !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit