Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

jo

jo snad a dik zes to pochopila vis asi proc zejo??
    • medousssek

Re: jo

jj vim
  • simca2

ne

ne to urco kamila nepsala ona ashley ma rada a da se zjistit kdo to byl
  • simca2

ady a anet

ady ne to nejde ale pokusit se muzem a any jo snema je domluva na prt ale ja bych se byvila o ash ja na ne kaslu co vy na to???
    • medousssek

Re: ady a anet

jj.. prostě jak příště přijdou nadávat ashley, tak se pokusime si jich nevšímat a budeme se bavit jenom spolu ať se tad yklidně poserou.. ale já si myslim, že už sem nepřijdou, protože si určitě čtou tady ty komenty co teď píšem
  • anulka123

simco2

Nevíš jak se takowý dopis může dlouho posíílat..??
    • nicky0012

Re: simco2

já jsem měla z newyourku osešku sem si objednávala a trvalo to týden tak newm jak dlouho to bude trvat ! jo a psala jsem si s miley cyrus píšu si sní každý den když je online!
  • nicky0012

...

dobře a co kdyby chom probýrali ashleynino líčení to jsem myslím taky neprobírali!
  • thenicky

....

kde bydlíš já ve znojimě!!!škoda že ash nepřijede do čr a nej by bylo kdyby přijeůa do znojma ae ona ani newí že znojmo existuje ae newa!
  • nicky0012

...

hoky ted jsem tu jakto že tu nejste je to sice za pul hodky ae v sedm tu nebudu jedem na oslavu....
  • vanessavk

marky

plisk poď na to icq stale niesi onlineee *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • kamickar

psi

sou strašně roztomilý když spí ten můj si vždycky lehne na podlahu a natáhne packy to se mi strašně líbí
  • ashleynka0012

....

ahoj holky všechny příspevky od kajusky a vannaneh sem smazala takže v poho a co myrky a ani?furt vás otravují??a co jinak jak se máte jsou nějaké novinky od ashley? *14*
    • simca2

Re: ....

ne žadne jo a jo rozý mi zrušení blogu a to jsem nic neudělsala nechápu jak můžou být tak zlé *8* *9* *9*
      • ashleynka0012

Re: Re: ....

hm oni jenom vyhrožujou...neboj se jich sou bezmocné..jako všichni ostatní... *5* *15* *3*
        • simca2

Re: Re: Re: ....

*15* proc nejsou paparazii od ash to nechapu *4*
          • ashleynka0012

Re: Re: Re: Re: ....

hmmm *1* já taky ne!
            • ashleynka0012

Re: Re: Re: Re: Re: ....

no třeba jo!!
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: ....

mozna je furt v jizni dakote???