-
jo
jo snad a dik zes to pochopila vis asi proc zejo?? -
-
Re: jo
jj vim
-
-
ne
ne to urco kamila nepsala ona ashley ma rada a da se zjistit kdo to byl -
ady a anet
ady ne to nejde ale pokusit se muzem a any jo snema je domluva na prt ale ja bych se byvila o ash ja na ne kaslu co vy na to??? -
-
Re: ady a anet
jj.. prostě jak příště přijdou nadávat ashley, tak se pokusime si jich nevšímat a budeme se bavit jenom spolu ať se tad yklidně poserou.. ale já si myslim, že už sem nepřijdou, protože si určitě čtou tady ty komenty co teď píšem
-
-
simco2
Nevíš jak se takowý dopis může dlouho posíílat..?? -
-
Re: simco2
já jsem měla z newyourku osešku sem si objednávala a trvalo to týden tak newm jak dlouho to bude trvat ! jo a psala jsem si s miley cyrus píšu si sní každý den když je online!
-
-
...
dobře a co kdyby chom probýrali ashleynino líčení to jsem myslím taky neprobírali! -
....
kde bydlíš já ve znojimě!!!škoda že ash nepřijede do čr a nej by bylo kdyby přijeůa do znojma ae ona ani newí že znojmo existuje ae newa! -
...
hoky ted jsem tu jakto že tu nejste je to sice za pul hodky ae v sedm tu nebudu jedem na oslavu.... -
marky
plisk poď na to icq stale niesi onlineee *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
psi
sou strašně roztomilý když spí ten můj si vždycky lehne na podlahu a natáhne packy to se mi strašně líbí -
....
ahoj holky všechny příspevky od kajusky a vannaneh sem smazala takže v poho a co myrky a ani?furt vás otravují??a co jinak jak se máte jsou nějaké novinky od ashley? *14* -
-
Re: ....
ne žadne jo a jo rozý mi zrušení blogu a to jsem nic neudělsala nechápu jak můžou být tak zlé *8* *9* *9* -
-
Re: Re: ....
hm oni jenom vyhrožujou...neboj se jich sou bezmocné..jako všichni ostatní... *5* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: ....
*15* proc nejsou paparazii od ash to nechapu *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
hmmm *1* já taky ne! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
no třeba jo!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ....
mozna je furt v jizni dakote???
-