Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

ash

ash prave nema min fanousku to se podívej má tu 6000 a vanessa 5220 což tich 200 vymaž protože tolik oni maj prifilů *15*
    • jessinka666

Re: ash

Ale já jsem dala příklad !Ale aji kdybi mněla Ashley míň fans pro mně bude vždicky ta best !!

A VANESSU budu nenááávidět ..
      • simca2

Re: Re: ash

ano přesně *14* *14*
  • jessinka666

Prostě

Prostě Vanesse by nepomohla ani milion plastic protože ona je tak hnusný až se mi zní chce blít jako !Ona je pitomá hloupá kráwa smrdlavá jako hovno a sračky atd však víte co !
    • medousssek

Re: Prostě

z ní každý zvracíí.. bléé.. hej normálně já už sem na to přišla.. fans vtrapkyjsou určitě slepééé *15* *15*
      • simca2

Re: Re: Prostě

jasné!!! *15*
  • medousssek

tjn

můj tatinek taky pořád říká že se chce přestěhovat třeba do ameriy. protže v čeksé republice je prej bordel v politice a tak.. ale jako nikam se stěhovat nebudeme, ale nebylo by to špatný. přece jenom amerika: luxus, všichni jsou tam prachatí a všechno tamm mají dřííív. třeba premiéry všech super filmů *15* *15* *15* *15* ale já jsem ráda že bydlím v české republice *15* *15*
    • simca2

Re: tjn

jo ja taky ale prestav si to!!!tam muzes kdykoli rict jedu do Toluke Lake se podivat na ashley!!!a jedes
      • medousssek

Re: Re: tjn

njn... ale jaká je šance že ji zrovna potkáám? téměř nulováá....... ale tak newa. *15* *15* *15*
        • simca2

Re: Re: Re: tjn

tak tam muzes kempovat! *15* ona tam chodi kazde rano *15*
  • simca2

holky zase

holky zase.....no niiiiiic.... hej holky vite proc byla vanessa v bravu????nafotila nahy fotky.....to je jasny!:-D jinak by tam nebyla:-Durcite!!!a nebo to bude dalsi kravina ze hraje prostitutku v nejakem propadaku!!!!:-D *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • medousssek

Re: holky zase

jj....oan se tam dostává jenom za skandály, ale naše ashleynka jenom za dobrý věci, ještě jsem ju neviděla v žádným časopise kdy by ji popluly
      • jessinka666

Re: Re: holky zase

No prostě Ashley je sama DOKONALOST!

PS:JAKO MI DVĚ *1*
        • medousssek

Re: Re: Re: holky zase

no jasný.. my jsme dokonalý.. hlavně naše vytlemy smichu, videa a procháázky po cykloztezce :- *15* *15* *15* LOVE YOU *14* *14* *14* *14*
          • jessinka666

Re: Re: Re: Re: holky zase

No jo no a co teprve v PV jak sme chodili po obchodech a a potom až sme čekali na taxi tak sme si zpívali prostě super !
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: holky zase

jj...to byl luxuuuus *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

...

Kajuško to jsme dvě ... já jsem se dnes, též hrozně mooocka dobře vyspala ... dneska bude doufám krásný deen ... *14* *3*
    • kajuska4

Re: ...

Ano..taky doufám..dneska zdobíme stromek *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Už mě zase blbne ten net ... *8*
        J mi též zdobíme stromek, psala sem to ale zase se mi to neuložilo ... *8*
        Tak znova... asi v 11 půjdu zdobit a vrátím se až tak ve 12 ju ... ale máme ještě půl hodinky ... *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Dobře.. *4* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

*14* *3*
  • puspuspusinka

Pierre Bouvier

Pierre ze Simple Plan ... on je prostě božskeej ... *15*
    A koukni se na klip I'm Just a Kid ... chcípneš smíchy ... *15* *15* *15*

http://www.youtube.com/watch?v=_GOR5gvQwDI

http://www.osobnosti.cz/pierre-bouvier.php

*15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Pierre Bouvier

Jj pěkný videoklip..sice tu skupinu neznám ale tož dcl pěkné..a mně se moc nelíbí není to můj typ ale tak každého je to věc *3* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Pierre Bouvier

Jo on se nelíbí věčině holek, ale já ho milujuuuu *14* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Pierre Bouvier

Dobře *4*
  • puspuspusinka

No Kajuš to ještě nic nejni xD

Kajuško tohle ještě nic nejni ... *15* *15* *15*
    Hele já padám ... musím ... snad tu budu i zítra pááá ... Miluji Vás moooc... *9* *14* *9* :'(((
    • kajuska4

Re: No Kajuš to ještě nic nejni xD

Ach jo..to tak uteklo..mno tak měj se krásně a dobrou noc..Miluji tě takyy *14* *14* *9* *14*
      • klaruska44

Re: Re: No Kajuš to ještě nic nejni xD

Pááá..miluji tě takyyy *4* *14*
  • puspuspusinka

Pardooon xD

Promiňte že sem jak spomalenej film ... já jenom štěstím bez sebe obíhám co se dá za stránky a koukám co je new... *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Pardooon xD

Ahaa v poho.. *15* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Pardooon xD

Nebude Vám vadit, když půjdu vylepšit image blogu??? Musím udělat dess na únor a popisky když sem tu konečně... *14* *3* Tak se nelekni Kajuš ... *15* *14* Aby sis nemyslela že si spletla blog ... *15* *15* *14*
        Ale potřebuju aby mě kopla incpirace ... *15* *15* *15* Budu tu jenom budu dělat design do toho *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Pardooon xD

Ne v poho já taky budu svůj upravovat musím se zlepšit víc než Iheart-vanessa! *14*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Pardooon xD

Se těším na news blogy vaše *14* *14*
      • klaruska44

Re: Re: Pardooon xD

dobrýý *1*
  • puspuspusinka

...

Yeahh yeahh ... la laaa laa la al al aalaaaaaa ... yeahh yeaaa ... bleeee blaaaa blooo blíííí blúúúú ... wooow ... yeahhh ... *15* *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: ...

lol *15* hihi nám hrabe *15*
  • kacenka1jb

podpis?

ej lidi mate nedo podpis od ashley? *3*
    • Re: podpis?

JA MAM PODPIS ASHLE YJA JSEM BYLA NA HSM CONCERT
      *3*
      • simca2

Re: Re: podpis?

kdys byla na koncerte hsm? ja sem ho tak dlouho hledala
        • Re: Re: Re: podpis?

BYLA SEM TAM V ROCE 2007 JESTE VIS NE JAK TO BYLO I V TELEVIZI JA SEM SI TO MUSELA VYPALIT JESTLI JSEM TAM TAKY BYLA VIDET VIS TOBE SE LIBI ASHLEY TISDALE?
          *14*
          • Re: Re: Re: Re: podpis?

to bylo ale v americe?
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: podpis?

podivas se dystak na to turne jj a moc se me nelibi libi seme hannah montana
            • Re: Re: Re: Re: Re: podpis?

ne nevim ale cetla jsem ze budou mit turne po evrope ale urcite nekdy prijedou do rakouska ti jsi s rakouska?libi se ti miley cirus?
            • omajda

Re: Re: Re: Re: Re: podpis?

coze to bylo i v madarsku ale to bylo jenom amerivce oni by nejezdili jen kvuli madarsku do evropy a nevis nahodou jestli budou mit nejale turne aj v rakousku?
            • Re: Re: Re: Re: Re: podpis?

ale i v madarsku
    • v.a.

Re: podpis?

jojo mám její podpis ale nechlubím se *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit