Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omajda

o

o cem se budem bavit?
  • Fotky a tapety

jj mohly skusím nějaký najít a tapety jsem přidávala sice byly z netu ale to je jedno tu jednu co se tam objeví až za pár dní tak tu jsem dělala sama jinak se mám dobře
  • simca2

j

jo proste jenej *14* *14* *14* *14* *14*
  • nespesna

trapka

trapka podvádí Zaca?No to je hrůza.
    • vananneh

Re: trapka

UŽ NELEZ NA VANESSINOU DISKUZI KRÁVO!
  • anulka123

nicky

+ ještě plakáty
  • omajda

je

je ahoj nicky jak se mas?
  • simca2

jo

jo vy dve by ste to nikdy nenapsaly a vite co ja si myslim ze chteli aby sme se zacali hadat ale to se nestane ze jo????nikdy teda u me a vite co je na tom nejdivnejsi proc zrovna vy treba by sem to mohla byt ja teda urcite kdybych nemela tezke heslo jestli ste meli co si myslim ze kazdy uhadne vite co ne.........vite co ne?????
    • medousssek

Re: jo

my bysme se nikdy nerozhadali.. to museli bejt voniii.. kravky a kdybyste viděli co pišou u nich na jejich trapne diskuzii.. nejsou normálníí.. \Ashley is best forever.. i hate vanessa
  • anulka123

Hrůůza

Teď jsem se byla podívat na Vanessy diskuzy a tam nějaká Vanesska77 psala:jo holky běžte na diskuzy Ashleyny a pořádně je tam vyfakujte..nebo nějak tak..ty jo to sou takoowýý děcka..se chcou pořáád jenom háádat..ale my to nemááme zapotřebíí..
    • medousssek

Re: Hrůůza

no však jo, a my jsem se museli bránit, ale teď už to řešit nebudu
  • syndynka

ash

jj miley je taky kámoška ale ne nejj a zjistila sem pro blonde kolik ash váží 51kg mislím že je to super váha ne??? *3*
  • nespesna

Ahoj

Ahoj jakse menuješ?vitej unas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit