-
Nessynky a Ashleynky
doufám že s Nessynkama nám to ted vydrží ale já věřím že jo. *1* *1* *1* jo a ta markétka s medousskem by sem taky mohly přijít aby souhlasily nebo nesouhlasily
protože kdyby třeba:omajda,simca2 a medoussek nesouhlasily tak tak by to bylo škoda
PS:udělám si na profil new seznam kámošek(NESSYNKY A ASHLEYNKY) -
-
Re: Nessynky a Ashleynky
ano vydrží *4* *14* -
-
Re: Re: Nessynky a Ashleynky
*3* *4* -
-
Re: Re: Re: Nessynky a Ashleynky
jj jasně *4*
-
-
Re: Re: Nessynky a Ashleynky
jasně vydrží jo a kajush a ostatní Nessynky kdybyste našli nějaké fotešky Ash(a my Ness)tak to sem prosím přidejte
-
-
-
néé
Omg..my jedeme se k babičce vykoupat nám to furt nejde až snad zítra..ale budu online zatím paaa *14* -
-
Re: néé
OK ... počkám ... *14* -
-
Re: Re: néé
Sem tu.. *4* -
-
Re: Re: Re: néé
Supeeer *14*
-
-
-
-
.
Mě to též nevadí ... *14*
Holky teďka jsem si dělala sama popisky do menu, a myslím že je to hotová katastrofa... *9* -
-
Re: .
Aha..ale určitě ne *13* *3*
-
-
Ehmm xD
No mám se skvěle ... zrovna jsem zjistila, že mě všude pronásleduje duch Avril *15* *15* Včera sem přišla domu a pustila Evropu 2 a tam Sk8er Boy a pak sem šla nahoru pověsit si new plkát z bravíčka Avril... (je božíííí) a pak sem šla se dívat na očko a tam zase byla Avril What the Hell ... a pak sem si pustila Kobru 11 a tam holka co se podobala Avril *15* *15* *15* Já byla štěstím na mrtvici a pak večer Ashleynka a dneska znova v Zacku a Codym... *15* *15* *14* -
-
Re: Ehmm xD
*15* *15* -
-
Re: Re: Ehmm xD
dost dobrý *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmm xD
Už ho máte taky ten její new plakát??? *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmm xD
Já ho nemám v jakém časáku? *4*
Protože já už si české nekupuji moc *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehmm xD
bravíčko *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Ehmm xD
Mám *14* *4*
-
-
-
-
-
Zdarda
Tak jako hory sou super Zlatka. Sem na iPodu. I miss you. -
-
Re: Zdarda
Ahojky..tak je hlavní že si to uživáš.
You miss you too *14* -
-
Re: Re: Zdarda
Noo dcl jooo je to super, ale je to ja nevím. Nebaví Mě to tu jako dřív ... -
-
Re: Re: Re: Zdarda
Aha *9* *3*
-
-
-
-
Twee...
Chudák Kačka ... já sem na Vás tady ták závislá,že už jí na compa skoro nepouštím a to je její ... takže asi to trochu budu muset omezit je mi jí potom líto ... i když vzdát se kecání tady je vlastně nemožný ... *9* *9* *9* Ale jsem tady jenom díky Kačence ... *14* *9* -
-
Re: Twee...
Aha tak záleží Míši na tobě *14* *14* -
-
Re: Re: Twee...
Jn ..... *9*
-
-
-
Tak tohle mě dostalo xD
Baví se dvě blondýnky na letišti: „Já nechápu, jak vůbec můžou ti teroristé tak velké letadlo unést.”
„Ty jsi ale koza! Vždyť oni ho neunášejí na zemi, ale ve vzduchu... Když je tááákhle malinké!”
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Tak tohle mě dostalo xD
*15* *15* *15* *15* chcípu *15* -
-
Re: Re: Tak tohle mě dostalo xD
*15* *15* *15* *15*
Jo mě už fakt hrabe... -
-
Re: Re: Re: Tak tohle mě dostalo xD
Mně též *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak tohle mě dostalo xD
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Jááj ...
Ashleynka uspořádá narozeninovou párty prý v Las Vegas !! :D Páááni ... já chci taky ... to bude 100% pařba jak něco ... když to bude v Las Vegas ... :D :D :D -
-
Re: Jááj ...
jo :) -
-
Re: Re: Jááj ...
Doufám, že bude hafo bambilion fotek, z té párty ... chci fotky ... :D A mohli by být i Vashley fotky ... nebo bude Nessa natáčet a na párty nedorazí?? :( -
-
Re: Re: Re: Jááj ...
Né ona bude tam na oslavě ;) ♥
-
-
-
-
Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji :)
-
...
Já se zase zamilovala do těnhle svatebních šatů pro jaro 2009 jsou to ty na tom největším obrázku ty první pod Keirou Knightley
http://moda.cz/Kategorie /Svatba_svatebni_saty/20090427_Vera _Wang_Svatebni_Kolekce_2009_V_Sobe_ Snoubi_Moderni_Styl_A_Tradice.html? action=detail&image=6&albumName=alb um3#album3 -
-
Kdyby si aspoň uměla posílat odkaz,ha!!
-
Re: ...
Pání nádhera ♥
-