Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ash - 4ever

Ash je nej na celým světě.
    Mimochodem byla soutěž o nejhezčí celebritu světa a Ash je na 10.místě myslím že je to hezký místo být v top10.Takže držte hubu Ash 4ever.
    Rozhodně je lepší než Vanessa.
    Kdyžtak jukněta na můj blog ashley---sharpay.blog.cz
    je celej jen o Ash *14* *14*
  • blonde

Ashley je dokonaláá!!

Její new klip__*14*božínku to je fagt dokonlýý!!_*14*_upe nejvíc jí to tak sluší, jako vždy ovšem *14* __Ashley je nejvííce glamour!! *14*
  • blonde

ahojiky..

medousssku--já souhlasím, aby to bylo ve 3 hodiny...možná se o trošku opozdím, ale stejnak ta zířejší párty jen tak hned neskončí... *14* a pro všechny--- nesrovnávejte tady zase Ashley s Vanessou pls...obě jsou jiné ale obě dobré...takže není co řešit... *14*
    Ale pro mě je ashley nejlepšíí a zítra má narozeniny...bude jí 24 let..frajerkááá... *14* *14* *14*
  • jn

jn taky myslím,ale mě kafčo prostě jaksi nechutná,ale ashley ho nosí pořád to mě nedocvaklo *1* *8*
  • jessinka666

karin987

Tak jestli do 10 minut nevystřelíš bude stebou pěkně zle !!
  • simca2

ten

ten darek pro ASh je nadherny a nevadi ze sem ho poslala holkam myslim jessince666 a blonde medoussku? *4*
  • kamickar

magdalena

Ashley je stejně nejlepší herečka,zpěvačka prostě upa všechno já jí zbožnuju
  • jessinka666

medoussek

aji víc skusíme napsat !! Jo Jared je vážně blbec vůbec mi nebil simpatický a musím přiznat že když chodil s Ashley tak se vůbec nebyla ráda !! Protože mi Jared nebyl simpatickej !!
  • marsa12

:(

normalne nemuzu hlasovat..ubeeec nevim jak na to a to mi to tu uz rikalo tolik lidi..nevim *9*
  • ok

ok můžeme se jí na to ještě zeptat, ale tak aspoň nemusí u Vanessy podporovat to, že Ashley na Vanessu nemá a hlavně kdyby měla ráda obě tak tohle neudělá...
    • medousssek

Re: ok

njn.. mě to psala do vzkazů: já sem se jí totiž ptala koho má rači a ona napsala ať se na ni nezlobím, ale že má rači Vanessu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit