Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Holky

Holky já už asi puknu zlostíí. te=d sem se byla podívat na Vanessynu diskuzi a tam jedna koza co mi píše aji do vzkazu napsala. oni se v ashleyné diskuzi sami sebe ptají jestli zashley nebo zanessa oooo ta jejich zashley. Ashleyna se k zacovi vubec nehodi,.. zanessa je nejhezci páár.

já vim že je to možná prkotina ale dneska mě tady ty věci fakt dokážou rozčilit
  • omajda

jj

jj no moc to nejde videt ale na tom plakate ma tak trochu natocenou ruku tak to de trochu videt *4*
  • medousssek

...

Běžte na google a dej te si tam obrázky a napište ASHLEY vs.... je tam několik fotek kde má Ashley stejné oblečení jako ostatní celebrity.. jak je tam ashley a kelly Clarkson v bílích šatech, kdo s vám líbí vííc. mě určitě Ashjley, prootže Kelly je v nich maličko tlustáá
  • nespesna

jo

jo dobře.ale jetu hrozná nuda.
  • omajda

j

este teda se prihlasi moje segra zase jako simca 2
  • omajda

MUSIME

podle me bysme mohli pridavat fotky nebo tapety co rikas ????ale jinaknevim o cem bysme se bavili *9*
  • to je fuk

to je fuk mě spíš zajímá odpověď na tu otázku o její new promo
  • omajda

ash

ash je v tomnew bravu uplne skvela a le vanessa trapna
    o ashley tam jsou same chvali
    proste ASHLEY JE NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • anulka123

nicky

Já mám akorát tričko..nálepky..jednu placku..a dva malý diáářky..a pak jeden velkej..víc sem toho ve Znojmě nesehnala:Dbohužel:-(
  • xxx_smiley_xxx

Miley Cyrus

Mnu nic..jdu se kuknout na Miley C. jestli je tam diskuze..xD Páč tadyje nuda xD ... tak za chvíli jsem zpět..popř. vás budu měnit xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit