-
Holky
Holky já už asi puknu zlostíí. te=d sem se byla podívat na Vanessynu diskuzi a tam jedna koza co mi píše aji do vzkazu napsala. oni se v ashleyné diskuzi sami sebe ptají jestli zashley nebo zanessa oooo ta jejich zashley. Ashleyna se k zacovi vubec nehodi,.. zanessa je nejhezci páár.
já vim že je to možná prkotina ale dneska mě tady ty věci fakt dokážou rozčilit -
jj
jj no moc to nejde videt ale na tom plakate ma tak trochu natocenou ruku tak to de trochu videt *4* -
...
Běžte na google a dej te si tam obrázky a napište ASHLEY vs.... je tam několik fotek kde má Ashley stejné oblečení jako ostatní celebrity.. jak je tam ashley a kelly Clarkson v bílích šatech, kdo s vám líbí vííc. mě určitě Ashjley, prootže Kelly je v nich maličko tlustáá -
jo
jo dobře.ale jetu hrozná nuda. -
j
este teda se prihlasi moje segra zase jako simca 2 -
MUSIME
podle me bysme mohli pridavat fotky nebo tapety co rikas ????ale jinaknevim o cem bysme se bavili *9* -
to je fuk
to je fuk mě spíš zajímá odpověď na tu otázku o její new promo -
ash
ash je v tomnew bravu uplne skvela a le vanessa trapna
o ashley tam jsou same chvali
proste ASHLEY JE NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nicky
Já mám akorát tričko..nálepky..jednu placku..a dva malý diáářky..a pak jeden velkej..víc sem toho ve Znojmě nesehnala:Dbohužel:-( -
Miley Cyrus
Mnu nic..jdu se kuknout na Miley C. jestli je tam diskuze..xD Páč tadyje nuda xD ... tak za chvíli jsem zpět..popř. vás budu měnit xD