Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

super

super tak ji pozdravuj a rekni ad se uzdraví ja jsem byla taky dnes doma me bylo vcera ve skole na zvracenní *9*
    • nicky0012

Re: super

jo dobře já ji to vyříkím a ty se taky uzdrav!!
  • aakristina

ja se jdu na jist

hele ja se ten budu muset jit najist ale kolem 10 nebo 5 minut jsem yase spatkz a ja uy mam celkove hlad tak zatim *4*
  • medousssek

holky

hele holky to je hustý, vždycky ti kdo hrajou hlavní role tak spolu chodí vtrapka a zac.. kirsten a robert.. tak su zvědavá ským ashley bude hrát hlavní roli:-D
    • jessinka666

Re: holky

No jo ale já si myslím že to Ashley tak mnět nebude ale to se uvidí už by se mohla natáčet ta šipková růženka a nebo se už natáčí ?
      • medousssek

Re: Re: holky

já právě vubec newím, taky by mě to moc zajímalo
  • simca2

pojdme

pojdme se bavit o necem jinem než o ní.... no ash na tich fotkách na letišti už doma vypadala kráááásně *14* *14* *14*
    • simca2

Re: pojdme

jak měla sepnuté vlasy tou sponkou ja jsem myslela že je má ostříhané *15*
  • nicky0012

....

holky představte si že mi napsala anísek285 chacha prej nessynka umí zpívat ooo bože málem sem se pochcala smíchy...apsolutní ignorace...je tak trapná..na víc se nezmuže..holky řeknu vám jedno strašně mě sere že sme se jí před fans van zastávali...už to nikdy neudělám....a *13* ona strašně rychle mění názory...je to trapka!!-NESNÁŠÍM JU!!!
    • vananneh

Re: ....

HEJ JÁ SE S NÍ NEBAVIM ALE NIKOMU OD NESSY TU NEBUDETE NADÁVAT VY KURVYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • simca2

ona změnila názor to už je její věc ale s tím je už trapná!!!!! neodpovídej !!! *15* *15* *15* chová se jakokdyby zarlila že neni na nasi diskuzi ale na vanessyne kde je pekna nuda *15* *15*
      • nicky0012

Re: Re: ....

ale marky tomu se nedá neodpovídat!!
        víš co ona se zmuže jenom na to aby my napsala ttttttttyyyyyyy....jo presně tohle mi napsala proste já se pochcávám ty to třeba nechápeš....jo?ale jako to je upa prdel!a víš co podle ní si my začínáme stím že narážíme na van!! *9* *9* tak smutnééé!!! *15* *15* *15*
        • simca2

Re: Re: Re: ....

hej ale mě to psla taky a byla to pěkná sranda *15* ale potom jsem ji neodpovídala a ona nasla zas tebe *15* *15*
    • anisek285

no vy nemáte mozky ale to je jedno *15* *15* *15* *15*
      • simca2

Re: Re: ....

ty taky ne !!! *15* *15* no vlastně jenom ty jen clovek bez mozku by nás porad votravoval *15* *15*
  • medousssek

JASHLEY

te´d si mi tim videem připoměla JAREDA..to byla tehdá ještě šťastná ashley
    • Re: JASHLEY

no já si myslím že scoot je hezčí a lepší *14* *14* *14* nebo te kytarista ten kdyby s ním chodila *14*
      • medousssek

Re: Re: JASHLEY

asi máme na kluky uplně jinej vkus
        • Re: Re: Re: JASHLEY

asi jo *15* *15*
  • simca2

holky

holky ze na tom setkani na te party vypada ash uzasne???proste modre saty jsou jsou neeeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • hviezdicka-miley

Re: holky

aj mne sa moc páčily *14*
      • simca2

Re: Re: holky

ze jo! me taky jsou tak krasne!!!a kolik mas???let???
        • medousssek

Re: Re: Re: holky

překráásná je tam.. hlavně ten modrej TOP je Cool
  • omajda

ahojte BG

ahojte jak se máte?? ste fakt super že tu písete ja se tu dostanu jen málo kdy:-( mám hodně práce s blogem a jsem ráda že taky stíhám skolu *4*

Ashley je neeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *14*
  • čauky

Ahojky lidičky mám new Bravo Girl a je tam plakát TIZZINKYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: čauky

čauky já wím teď jsem byla v obchodě a neměli ho tam tak skusím jinde a nádherný plakát *14* *4*
      • Re: Re: čauky

*14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: čauky

aby si se těma smajlíkama neposrala *16*
  • puspuspusinka

=( I am Sorry !!!

Holky tohle jsem nechtěla ... *9*
    Promiňte ... slibuji nezmíním a nejsem ani ten typ co by Vám rozmlouvala předhazovala jaká je dokonalá ... To nejsem já ... nebudu před Vámi o ní mluvit a tak ... nebudu dělat nic abych Vás rozčílila ... Jenom chci být stále vaše kámoška ... NIKDY YBCH NEDOVOLILA ABY NÁM MILEY ZKAZILA A NEBO NĚJAK ROZHODILA PŘÁTELSTVÍ ... 100% Jste na prvním místě vždycky vy dvě ... jenom víte jak jsem na tom s city já prostě musím být pořád upřímná všechno dělám a říkám tak abych nikdy kámošky nepodváděla a nelhala jim ... Jáá Vás skutečně miluji. ... lepší kámošky než jste vy nemám ... a tohle co se tu dneska stalo mě mrzí a mluvit o ní nebudu slibuji ...
    Mám Vás rádaa ... a tohle je KONEC DNEŠNÍ DEBATY A HÁDKY (KTERÁ MĚ ŠÍLENĚ MRZÍ DOUFÁM ŽE MI VĚŘÍTE) A ZAČNEME, POKUD TU DNES JEŠTĚ BUDETE ZNOVU ... *14* *4* *14* *9*
    Jináč zítra newím jistě jestly dorazím mám zaracha, ale snad taťku přesvědčím, aby mi půjčil mojeho kompa aspoň na víkend ... Jinaak doufám, že je vše OK ... a že nejste proti tomu, že jsem k vám FÉR A UPŘÍMNÁ ... já už taková jsem, prostě říkám vše na rovinu a tak poznám jestli jsou to skutečné kámošky a nebo se semnou jenom na oko bavily, ale koukám, že vy to berete jako že je to moje věc a zase moc to nerozmazáváte a to mě utvrdilo, že vy DVĚ JSTE KONEČNĚ TY PRAVÉ NEJLEPŠÍ KAMARÁDKY PRO MĚ !!! Že konečně mám kámošky kterým můžu věřit ... úplněěě ... 100% !!! *4*
    • kajuska4

Re: =( I am Sorry !!!

Já tě zlatí miluji věřím i v tobě...zlatí nechcu aby jsme se rozhádali ne nikdy *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: =( I am Sorry !!!

Děkuji Ti Pokladee... *14* *3* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit