-
... :)
Já se nudím ... tj děsný ... *9* *1*
http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/1012/photos-of-the-month-of-january#komentare -
-
Re: ... :)
ok hlásnu *14* -
-
Re: Re: ... :)
Jo děkuju ... *14*
Já už to sem dávám automaticky a buď někdo hlásne nebo ne... *15* -
-
Re: Re: Re: ... :)
Ok.. *14* *4*
-
-
-
-
????
No a jak se mas? *14* -
-
Re: ????
skvělý ty? *14* -
-
Re: Re: ????
Supeeeer xD
-
-
-
=)
Já jdu s Tijou ven tak kdyžtak večík ahoj ♥♥ -
-
a už se nevracej
-
Re: =)
Aham tak dobře... :)) Pááá :-**
-
-
Ashley Michelle Tisdale
fakt vas moc prosim jestli bystemi nedali icq nebo email od Ashley Tisdale prosim dejte na email chromik@email.cz nebo na icq 468-574-178 -
-
Re: Ashley Michelle Tisdale
ICQ Ti nejspíš nikdo nedá, páč ho v Americe používají jen zřídka. A E-mail nejspíš bude mít na yahoo. A taky může mít profil na myspace.com
-
-
...
přidáwejte k Ashley fotky,tapety nebo něco at je zase třetí nebo eště líp druhá nebo prwní!!!!!!=) *3* -
...
Holky nic proti,ale tím že sem budete nuceně chodit třeba 9 krat a třeba jenom určity holky tak to nebude to že Ash je nejvíc oblíbená na osobnostech nebo tak jako.mělo by to byt spiš tak samovolně ale už nic neříkám *4* -
-
Re: ...
jako že si to vynutíte
-
-
vše NEJ
VŠECHNO NEJLEPŠÍ ASH *15* *15* *1* *1* -
já
já ano. -
omajda
Jo to je moc dobrý !! Už si vyděla toho přítele té Jennifer? -
holky
co nadelate me se zac libil ale ted ho primo nesnasim ted se me libi scott a prezdivka sashley (nevim jak se libi vam) je lepsi nez zashley zac se me nelibi protoze je nafintenej frajer on na sebe dava vic makeipu nez kterakoliv zenska na svete a navic si geluje vlasy ze vypada jako by si je mesic neumyvyl v jednicce hsm byl takove zlaticko ted se to o nem neda rict *10*