-
medoussek
*15* *15* Kirsten se do toho filmu hodí..ale kdyby tam zase hrála Ashley tak si jí nedokážu představit s Robertem..oni by se k sobě neohodili..ale Kirsten mi v tom filmu příjde moc obyčejná..newim proč.. -
-
Re: medoussek
jj:-D to by bylo strašný kdyby ashley chodila s Robem.. vždy´t on je takkovej nic moc:-D
-
-
mmnt
holčeny moje zlaty:-) teď jdu přidat an blogísek fotky z té párty tak vydržte 10 minutek ju? -
-
Re: mmnt
ok *3* -
Re: mmnt
jju *3* *4*
-
-
dneska to byla sranda
dnes to byla sranda my jsme byly u kamojdy a divaly sme se na top 10! my sme tak do toho cumely a komjda ze : sem slepa nebo ona tu neni! a segra: asi vidis dobre!! *15* my sme se tak na sebe podivaly a vsechny jsme naraz rekli VANESSA JE POD ASHLEY, VANESSA JE POD ASHLEY!!!a ted sme k tomu tancily no krutyyyy *15* *14* potom sme sly na prochazku a bavily smes e o jedne holce ktera se divne smeje! a segra: vite koho mi to pripomina?? zamyslely jsme se a vsechny naraz sme vykrikly.: VANESSU!!!! *15* *15* *15* *15* MY SME DOSTALY TAKOVY ZACHVAT SMICHU!!!!KAMOJDA NENAVIDI STEJNE VANESSU JAKO JA!!! A MILUJE STRASNE EDWARDAAAAAAA *14* *14* A PROMIN JACOBA NESNASIIIII *14* *15* MY SI STRASNE ROZUMIME *15* *15* -
-
Re: dneska to byla sranda
jo tak to muselo bejt skbvělýý...
ještě že Jessinka Jacoba miluje stejně ajko já:-) *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: dneska to byla sranda
Jo já ho milluuuuujjuuuu !On je strašně sexiii -
-
Re: Re: Re: dneska to byla sranda
no to se vam divim *15*
EDWARD *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: dneska to byla sranda
vždyť Edward vypadá nahej jak scvrklina *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Ashley is best
Ashley je nej . *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ashley is best
joooooo *14*
-
-
holky BG
Bg, já se hroooozně omlouvám!! moc se omlouvám že jsem nebyla na te party ja se omlouvám *9* *9* *9* -
-
Re: holky BG
Se nemáš za co omlouvat, prostě si neměla čas, *14* *14* *14* mám Tě ráda *14* -
Re: holky BG
newa
-
-
Začátek ... skaženýho dne
Ahojky ... Noo abych to napravila, tak dneska bych tu chtěla s vámi být jestli o tedy vyjde, s mamí peču Vánoční cukroví ... Tenhle rok skoušíme Americký kousky ... nějaké co najdu na netu ... Wááá ... Třeba budu mít stejné jako Vashleynka. .. *14* *14* Miluju Ty dvě ... úplně totálně ... nechápu jak je někdo nemůže mít rád ... jsou nejlepší na světě ... yeahhh ... *14* *14* *14* Bože tolik je miluju, chtěla bych s nimi alespoň jednou být ... *14* *4* -
-
Re: Začátek ... skaženýho dne
Že bych to taky zkusila Americké cukroví...přesně *14* *14* -
-
Re: Re: Začátek ... skaženýho dne
Ták jdeme nějaké najít?? *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Začátek ... skaženýho dne
PLatí.. *14*
-
-
-
-
.
Smázla jsem 50 článků a už mi z toho hrabe ... *1* Takže ještě 146 ... *9* -
-
Re: .
ou *9* *9* -
-
Re: Re: .
Noo supeer ... už jenom 100 článků ... twe jestli z toho nezmagořím tak sem dobrá ... *15* Ještě že mám zrovna CD Headstrong jinak by mě asi kleplo ... *14* -
-
Re: Re: Re: .
Hehe.. *4* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: .
Kajuško už jenom 60 článků ... yeah ... *15* *15* *15* *15*
No co sem říkala ... už je ze mě magor... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
Super.. *15*
-
-
-
-
-
-
...
Já to tu s vámi asi nepřežiju ... úplně totálně chcípu smíchy ... *15* *15* *15*
Tak poslední pokus?? *15*
pay your dues following the rules if u want me to want to be with u
u wanna get somewhere then boy don't touch me there just get up close and personal, personal -
-
Re: ...
Don't Touch *15* -
-
Re: Re: ...
yes Don't Touch *4* -
-
Re: Re: Re: ...
Sakra... *15*
-
-
-
-
:-)
http://www.fanpop.com/spots/ashley- tisdale/images/18010879/title/ashle y-tisdale-photo
Zámecká popová paní Ashley Tisdale *15*
Já nevím jak to pojmenovat *15* -
-
Re: :-)
yesss *1* *1* *14* -
-
Re: Re: :-)
http://www.fanpop.com/spots/ashley- tisdale/images/17810243/title/ashle y-aly-photo
Jééé tak ta je boží ... vypadá to že šli na autogramiádu, ale nevím to jistě ... ale sluší jim to mooc ... *14*
I když noo autogramiáda to asi nebude nwm... *15* -
-
Re: Re: Re: :-)
*15*
-
-
-
-
..
Už vím jak se dávají odkazy!!
Napíšeš normal zde a jak kdyby obtáhni to a vedle té čary nebo-li stromu je takové zvláštní a tam je upravit odkaz a vyplníš a hotovo *15* *15* -
-
Re: ..
No to já vím taky tohleto, na to sem přišla taky *15* Ale já to nemám viditelný ... *9* *9* Jako nemůžu na to kliknout ... Je to tam ale jako černý víš jak to myslím že to není aktivní ... *9* *9* -
-
Re: Re: ..
Aha tak to nevím.. *9*
-
-