Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamickar

kecala

určo kecala já sem byla na stránce o hsm a tam jeden kluk psal že má o hsm všechno a že se setkal se Zacem a Vanessou a žemu na levou botu dal Zac jeho fotku a napravou mu dala fotku Vanessa a všichni mu pak napsaly že kecá
  • nespesna

běloši

mě se víc líbí opálená. *14*
  • simca2

no a

no a co ze ma rada obe hlavne ze sem chodi a podporuje ashley proc by to neslo mit rada obe??
  • omajda

to

ten serial je taky bozi ja sem ho nektere dily videla a je to upa bozi *14* *14*
  • omajda

JJ

jj nepodari my nejsme jak fanousc van oni se hadji kvuli jakekoliv kravine my ne my se spis bavime dal a tich kteri t pisou o ash osklive si nevsimame my sme FAKT SKVELEJ TYM, PARTA LEPSI UZ BYT NEMUZE *14* *14*
  • -_-hejushka-_-

halo

o cem se tedka bavite?
  • omajda

ASHLEY

ASHLEY JE NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NJE NJE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
    • kajuska4

Re: ASHLEY

blééééééééééééé
    • 21.4.1993

Re: ASHLEY

fujjjjjjjjjjjjjjjj
  • nicky0012

....

jj přesně ve znojimě nic není ale viděla jsem ještě tašku s ashley tisdale a potom ještě gumu s ashley tisdale!!v dyji jsem to viděla mno a to je všechno mno ale ve nojimě fakt nic není ale v brně jo tam toho je hooodn+ěh ale víš co anulko123 možná něco an vinobraní bude "!!!!!už se těším!
  • rac31

:(

Mě taky ne. Ale asi něco o Ashley
  • simca2

jo

jo to se uvidi
    • medousssek

Re: jo

jj.. bylo by to super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit