-
Ahojky
poslouchejte dívky, všimla jsem si že tu byla hádka, načež se prosím vás hádáte kvůli celebritám a nejakej hlupej děvky? vůbec si ji nevšímejte je to trouba, a načo řešite celebrity, koho zajímá kdo koho má rád? nech má rád kdo koho chce, sice je pravda že ten kdo tu celebritu nemá rad tak ji nemusí urážet ale myslím si že kvůli takové sprostosti se nemusíte hádat přece :) a teď k věci: slyšela jsem že skoro každá z vás má nějaký blog, zda už o Ash nebo o něčem jiném, ja bych byla moc ráda kdyby sem se na každý váš blog mohla podívat, mohli byste mi je sem napsat a samozřejmě se podívám, ale jen ti kteří blog mají a samozřejme kdo blog chce dát, kto nechce tak nemusí ja nikoho nutit nebudu. pro zajímavost kdybyste chtěli náhodou i můj blog tak tady ho máte www.ciganske-srdce.blog.cz budu moc rada když se na nho podíváte .. tak papa:) -
-
Re: Ahojky
Jj přesně souhlasím... *4* -
Re: Ahojky
ahoj ja mam ashley4-is-best.blog.cz *4*
-
-
Demi Lovato vs. Vanesa
Kto vyhrá? *7* -
-
Re: Demi Lovato vs. Vanesa
demi
-
-
promiń
promiń ale nebudu se už dál přetvařovat: Scott je škaredeje, nemá vubec žádnej vkus a dělá ashle ytak maximálně ostudu.. promIń ael kiki říká to samí.. Scott se ani neumí oblíkat a je jak říká kikinčina sestra: ten z té adamsové rodiny -
-
Re: promiń
taak kazdýý má jiný názor al e podle mě je hezčí a lepší a hlavně že se ash s ním cítí dobře:-D mě se zas moc nelíbil jared ale kdyby chdila s tí kytaristou jejím ten je upa pěkný *4*
-
-
holky
holky já se tady teď nějak v ničem nevyznám.... ale tak to je jedno... co kdybysme teď ten příběh ukončily, napsaly jsme si nějaké hádanky a potom bysme vymyslely novej příběh?? -
-
Re: holky
OK
a ashleynka24 sla jist ale prijde a lucy1lucy taky prijde a kde je jessinka666????? *7* *4* -
-
Re: Re: holky
jessinka byla se svým pejskem na procháázce:-)
-
-
Re: holky
ok stejně jsem ho už ukončila *15* *15* najdi si 13 díl *15*
-
-
Zase dotaz ... wim sem děsná ...
Kajuš jakže ty fotešky z Hellcats kopíruješ?? *7* Já to skusila normálně a to nešlo ... já neiwm jaks to myslela ... ?? *9* -
-
Re: Zase dotaz ... wim sem děsná ...
http://www.ashleytisdale.org/englis h/index.php?subaction=showcomments& id=1289692912&archive=&start_from=& ucat=& a skopíruj ty obrázky Ash a vložíš to na blog.. *14* -
-
Re: Re: Zase dotaz ... wim sem děsná ...
Tak děkujííí ... *14* -
-
Re: Re: Re: Zase dotaz ... wim sem děsná ...
Nz..for you nothing.. *14*
-
-
-
-
???
Jste tu obě dvě?? Nebo jenom Kajuška?? *7* *7* -
-
Re: ???
Obě dvě.. *4* -
-
Re: Re: ???
ok *14* -
-
Re: Re: Re: ???
Super *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
ok *14*
-
-
-
-
-
Ne to není v pohodě !!!
Kajuško, tohle není v pohodě, protože ses sekla ... oni nejsou moji větší kámošy než ty s Klaruš dohromady ... oni jsou spíš moje rodina ... lidi, který beru jako rodinu a nedokžu si život bez nich představit ... a u tebe a Klarušky je to zase jiný ... vy jste můj druhý svět ... jste moje nejlepší kamarádky, s kterýma se ráda bavím o módě a Vashley a filmech a prostě o "holčičích věcech" s nima jsem spíš sama sebou praštěná a ulítlá a s vámi jsem taky taková ale k tomu holčíčí ... *14* *14* Miluju Tě ... *14* A také se nechci hádat, máš pravdu necháme toho ... *4* Ano? *7* *4* *14* *14* -
-
Re: Ne to není v pohodě !!!
dobře *14* *14* -
-
Re: Re: Ne to není v pohodě !!!
Děkuji *14* Asi, mi dáváš víc, než si zasloužím ... *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Ne to není v pohodě !!!
jj *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ne to není v pohodě !!!
*15* *14*
-
-
-
-
-
:D
Ahoj holky :D Já už v té době co jste mě zdravily byla venku :D Tak fakt se omlouvám :D A ne- nezaujaly mě více lentilky :D A s tím klukem u toho věšáku to nemá chybu *15* -
-
Re: :D
Čauky aha *1* *1*
-
-
HSM
Já dneska čučím celý den na High School Musical už jsem u 3 :D :D Skoukla jsem všechny 3 díly... :D :D :D Pecka... jak moc se měnily... :D :D :)) A těším se, že až Nessy skončí v tom filmu a bude si zase enchávat narůst vlasy, tak bude mít zase to super mikádo jako v HSM 2 :)) :)) -
-
Re: HSM
cool =) -
-
Re: Re: HSM
Čauík... konečně seš tu... nudila jsem se tu sama... :))**
Jinak celej den čučím na Ash twitterovky... na všech jí to táák sluší hlavně na tý jak tam je jako pravá rockerka s elektirckou kytarou :D :D :)) -
-
Re: Re: Re: HSM
Ahojky jinak :* ♥
ano věřím Ashleynka je všude nádherná ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: HSM
Ano ano :)*
-
-
-
-
-
Ale ne od tebe!!
Ale já nemyslím od tebe!!Ale jako novej photoshoot Ashley..už vyšel..