Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo chapu

No to víš já si to zas tolik nemyslím když sem fanda vanessy,ale jinak tě uplně chapu co tím myslíš asi bych chtěla to samý na tvým místě
  • anulka123

Happy Birthday!!

Vechno nejlepší Ashleynko..jsi ta nejlepší zpěvačka a herečka kerou znám..upaa mocík tě žerůů..a tak to i zůstane..nejlepší..BEST!!
  • blonde

holky

myslíte si, že Ashley hodně vadí paparazzi??
    • nespesna

Re: holky

já si myslím že jo.
  • omajda

ty

ty jj???
  • simca2

my

my ti to poslem *4*
  • kamickar

ahoj

ahojky tak zase zítra ráno
  • nespesna

bílá

mě se víc líbí opalená. *14*
  • Jdu pokračovat v editaci...

Jdu pokračovat v editaci diskografie Ash, mám GP doma, takže jsou tam i slova tak je jdu přepisovat, kdbyste někde něco potřebovali písněte mi vzkaz...
    • Re: Jdu pokračovat v editaci...

Písničky z alba už jsem zaktualizovala + jsem písla který jsou bonusovky a písla jsem slova u Acting Out a teď jdu písnout ty slova k dalšim...
  • nicky0012

jessinka

pokud jessi narážíš na mě že ssem tam měla vanessu už ji tam dávno nemám ale at si má ráda obě dvě to jí zakázat nemužeme a nemužeme ji zakazet co píše o ashley a o vanesse je to její věc ale nemusí jedu schazovat na jedný diskuzi a druhou na druhý víte co myslím přesně to co řekla elizabeth!! *7* *9*
    • Re: jessinka

Hej nicky s tebou si rozumim, máme stejný názory ;)...
  • kamickar

holky

víte co by bylo dobrý??že by mněla Ashley miminko já našla fotku kde Ashley drží v náručí miminko a moc jí to sluší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit