-
holky
nahodte nějaký téma je pravda že už tu je zase nuda!! -
tenhle rozhovor
Další otázky na co odpoveděla Ashley....
Miluji růžovou, protože je taková dívčí
Je dobré smát se.
Můžeš se cítit:''Vypadám opravdu zle'', ale pro ostatní lidi můžeš být opravdu skvělá.
Jsou lidé který dávají mě a Zaca dohromady, ale my jsme byli vždy jen přátelé.Fanoušci
chtějí vidět Zaca také se mnou i s Vanessou.Je to zábavné!
Zac je mi jako bratr!
Ja jsem nikdy nebyla atraktivní pro Zaca a ani on pro mě.
Když mám problém vím že můžu zavolat Zacovi. -
-
Re: tenhle rozhovor
tak ashley to povedala ohromne a ohromne a ohromne dobre *14* *14* *14* *14* milujem ashley a vanessu i love vashley *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: tenhle rozhovor
jn..jen by me zajimali ty vsecky videa a fotky jak spolu nikdy nebyli *1*
-
-
-
jj
jj pockam jo a ten serial je bozi *14* *14* *14* *14* *14* -
NERES
TO JE JEDNO *4* -
-_-hejushka-_-
mě zajímá proč má na tý new promo Ash světlý vlasy -
CAU JAK SE MA
CAU JAK SE MAS KAMILO SI TU?????DYZTAK NAPIS NA VZKAZY NO CHCI SE TE ZEPTAT OHLEDNE TOHO BLOGU NEBO JESTLI SI CHCES PSAT TADY??????
aSHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* ASHLEY JE NEJ NEJ NEJ!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
Je tu někdo..??
Je tu ještě někdo..?? -
no
no ale lituji anulku *9* -
ty
ty sto nebyla ale jak muzes za vsechny vedet ze to nebyly *7* kdo by jiny to udelal???treba nikdo z te diskuze van ted co prave pisou a tak ale treba nekdo koho ani neznate *7* takze nelezte na nasi diskuzi my k vam taky nelezeme mame dohodu ze jo holky????a kdo to udelal tak si zvysil vrchol trapnosti a my se stejne nerozhadame mame stejn rady ashley a tak to zustane *14* *14* *14*
ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ty
Oni jsou všichni uplně mimo, myslím tím Vanessyny fanoušky.... uplně nejlepší je, jak pišou I love Vanesska... oni jsou asi lesby ne???? to my aspoň pišeme že ji máme rádi nebo že je nejlepší, ale oni ji milujou.. no to mě podrž :-D
-
-
diskuze..
Teď sem byla na Vanessině diskuzy a napsala sem tam kometáš..můžete si ho přečíst jestli checete..nepomlouvala jsem v něm Vanesuu..jenom sem se snažila aby toho už nechali..