Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

ty

ty nove paparazzi jsou bozi ze???byla jsi na horach???
    • jessinka666

Re: ty

ano,jsou překrásnu,ne nebyla a ty ?
      • simca2

Re: Re: ty

ja taky ne ale pojedu:-D
  • puspuspusinka

Zase new střeštěný nápad ... xDD

Kajuš, budeme se pravidelně kukat na net na stránky Bravo Girl, Bravo, Top Dívka a Dívka tam je to samý co v časákách a nemusíš za to platit a jakmile tam bude něco o Vashleynce tak si to hned koupíme, jako myslím oblečení boty laky make up šperky atd... *14* *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: Zase new střeštěný nápad ... xDD

Abysme byly správný Vashley Girls .. *14* *3* Takže od teďka budeme asi BVG ... Best Vashley Girls ... *14* *14* *15* Já si tedy budu kupovat podle Vashley teďka už vše ... *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Zase new střeštěný nápad ... xDD

Dobře platí.. *14* *4* BVG *14*
  • puspuspusinka

:(

Mě se dneska vůbec do města nechce, byla bych rači pořád s tebou tu ... ale musím vrátit sestřenici šaty ... *9*
    • kajuska4

Re: :(

Aha ale dojdeš ne? *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: :(

Jo nebooj ... tak v půl 2 nebo v 1 pojedu a ´tak mezi 3-4 se vrátím snad i dřív ... *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :(

Já tu zas ve 3 nebudu jedeme k mamčiné kamarádce pro foťák si ho tam zapomněla..
          *4* *14* ale kolem té 5-6 bych tu mohla bejt *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :(

OKI ... takže se uvidíme až večer ... *9* Noo tak já počkám ... *3* *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: :(

ok *14*
  • puspuspusinka

Bože Bože Bože

Zastřelte mě někdo plosím Vás ... *15* Já toho Pierra nemůžu dostat z palice... *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Bože Bože Bože

*15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Bože Bože Bože

Já vím že Demi nemusíš, ale stáhni si Camp Rock jestli tedy chceš je fakt dobreeej *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Bože Bože Bože

Dobře pokusím *14*
  • puspuspusinka

Musim

Musím ale snad tu budu o bizuli :-*
    • kajuska4

Re: Musim

Dobře paaa *14*
  • puspuspusinka

Juchůůů xD

Kajuško ... logicky sem na to sama přišla ... nobelovku prosím .. *15* *15* Normálně jdu do nastavení do položky menu tam si ten odkaz dám normálně co chci dát do článku a jenom to z toho skopíruju vymažu a skopíruju do článku ... *15* *15* Je to lehký ... *14* Chápeš nebo ses v tom zamotala??? *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Juchůůů xD

Zamotala já bych to potřebovala vidět nebo tak něco *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Juchůůů xD

Tak já to zkusím vysvětlit, ale pochybuju že to pochopíš ode mě ... *15* *15*

kliknu na nastavení > tam dám položky menu > a dole tam mám svůj volitelný box > no a do něj si dám normálně vložit odkaz to znáš ne jak se to tam vkládá > potom to kliknu pravým a dám kopírovat > potom to smažu z toho volitelnýho menu abych to neměla v menu > a potom ten skopírovaný odkaz dám do článku ... je to složitý ale když mi to v článku nejde tak co se dá dělat noo *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Juchůůů xD

Jaj nevím.. *15* *15*
  • puspuspusinka

Achh ...

Pááni ... két bys zůstala aspoň týden ... *15* *15* *15* nebo celý prádniny *15* *15*
    • kajuska4

Re: Achh ...

Přesně taky bych chtěla..no celý prázky to by jste se mnou nevydrželi. *15*
      • puspuspusinka

Re Re: Achh ...

Spíš ty se mnou ... *15* *15* *15* Já s tebou bych tio vydržela ... *14*
        • kajuska4

Re: Re Re: Achh ...

jůů *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re Re: Achh ...

*14* *14* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re Re: Achh ...

*14* *14* *14* *14* *14*
  • sirbogdan

fakt třidaa

Ta je krasna sice mam 11 let ale to neznamena ze někoho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • blonde

jojojo...:D

rebarboro114-no to sem nevěděla že fandíš vanesse,ptže seš na ashley profilu tak je to divný!,,ale zakazovat ti nic nemůžu ale hlavně tady ashley nepomlouvej ptže tim by si se nepomohla!...a terýsku-omlouvam se, ale uplne mi to vypadlo ze mam hledat ashley email nebo neco...ja myslela ze to poslete pres ten dopis..nebo co jste rikali.. *3*
  • narozky

Vše nej:)Hlavně hodně štěstí....uspěchů .......at se ukážeš ještě v hodně filmech a vydáš hodně písniček:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit