-
:-)
Zítra netuším, jestli tu budu ... *9* Je pátek, a já už bych se asi měla začít učit ... musím se zítra připravit do školy, a o víkendu tu asi nebudu vůbec ... *9* *9* *9* -
-
Re: :-)
to je ale škoda.. *9* *9* -
-
Re: Re: :-)
Já za to nemůžu ... nebo vlastně můžu ... za tu 4 z biologie ... dobře mi tak ... *9* Když sem blbá a seru na školu ... tak co bych chtěla ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :-)
Ale to bude dobrý neboj.Já na Zš nic neuměla a jsem na střední a jsem nejlepší ze školy.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
Ty Gabriellu Montez vážně nezapřeš ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
mno.. *15* -
"šprtka" *15* *15* *15* -
*15* *15* však jsem *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Cvok xD
Kajuš, já jsem normálně úplně divnáá ... ten kluk co hrál v Příšerkách z Podkroví Ashleyninýho kluka ... tak ten hraje i v Super Náhradníkovi, ale to myslím víš ... no a mě se začal děsně líbit v tom Super Náhradník jako Justin ... *15* *15* *15* No nejsem divnáá?? *15* *15* -
-
Re: Cvok xD
Né nejsi.. *15* *15* -
-
Re: Re: Cvok xD
Neříkej že se ti taky líbí ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Cvok xD
Né nelíbí.. *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Cvok xD
Už sem se lekla ... *15* *15* Tak v tom případě divná jsem, protože v Příšerkách se mi nelíb tam vypadá blbě ale v Náhradníkovi se mi líbí až moc ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
:((
Kajuško, neznáš nějakou jinou stránku na candids než imagebam?? Protože mě vůbec nejde... :(( Čekám hodinu než se mi udělá 9 obrázků a stejně se to nakonec neudělá ... :(( Vůbec mě to nejde... :// -
-
Re: :((
http://imageshack.us/ ale to je na nic stránka...jinak nevím..:( používám jenom imagebam.. -
-
Re: Re: :((
No já jí skusím a snad bude aspoň trochu fungovat ... protože já nevím, ale mě ten imagebam vůbec nefunguje ... :(( Nevím co v něm za chybu a už mě dcl štve... Jinak děkuji moc za uhle stránku du to skusit :-** -
-
Re: Re: Re: :((
Není zač mojáá ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: :((
To sem trošku nepochopila, vím jak to udělat ty fotky se mi zuploadowaly nebo co to je ale teď nevím co mám skopírovat a kde a jak to dát na blog... :O -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :((
tam je myslím napsané html nebo tak -
A nevíš kde co mám kopírovat??? -
říkám že to je docela blbá stránka...
já jí jednou použivala a blblo to..
-
-
-
-
-
-
super
Ashley je super *1* *1* *14* *14* *14* *14* -
oprava
sice mam 11 let ale to neznamena ze někoho nemuzu milovat -
je nej
Ashley je upa nej nej nej na světě *1* *1* -
Oůů__=(
TYO holky Ashley něják navstevnost nepribývá=(*9*
chodíte sem často?....musíme jí přece dostat na to 3.místo... *4* -
Hm
No tak promin,ale to si jako myslíš že každej musí nenavidět ashley když má rád vanessu Fakt jako už mito neleze do hlavy a nevím proč bych ji měla pomlouvat když je to moje nejoblibenější star hned po vanesse. *9* -
Happy birthday to you...xD
HAPPY BIRTHDAY ASHLEY!!Hej jak tu čtu tak tu chcete udělat ňákou párty nebo co...Jak to chcete dělat tady??:D -
nespesna
a podle čeho soudíš?? *7* ..já právě nevím...