-
uz
uz asi odfičela!!!jo to je dobry -
uz
uz to mas posane na email -
dobře
no dobře. *4* *1* -
krásná
je tak víc krásná. *14* *14* -
Editace diskografie...
Tak jsem u Ashley udělala částečnou editaci diskografie a zítra mínim pokračovat, k albumům jsem přidala několik singl album (u nás se o nich moc nemluví), pak jsem udělala pořádek v písničkách (názvy, se slovy, anglicky) a přidala jsem k některejm albům obaly a přepsala jsem z GP co mám doma slova k Masquerade a ještě jsem dopsala co jsou u gp bonus track... Mno zítra budu pokračovat mám před sebou v tý diskografiii ještě dost práce, tak doufám, že nikdo nebude editovat... -
ne
ne to fakt nemusi delat schazovat ale uz to nereste *4* *4* -
to je hustýýý
Hey tak to je fakt hustý,,Vanessa na 6.místě jo?....Jako doufám,že ta Megan Fox nepředběhne Ashley,to nesmí jako!....
a KAMICKAR: poslala by jsi mi pls tu fotku kde drží Ash to miminko? napíšu ti dyštak do vzkazů můj email ju? *4* -
já
já jsemtu. -
:D
Slečny..Toto je diskuze o Ashley Tisdale a já jsem napsala názor...Mně je úplně jedno co si o mém názoru myslíte a nemyslíte..Je to stupidní,malá,netalentovaná,umě le vytvořená,neupravená a nevkusná hvězdička,která mimochodem za 5 let (to je jeste dobry odhad) bude nekde dávno zapomenutá...Jinak se koukněte na své gramatické hrubky..Raději si sedněte nad učebnici českého jazyka než aby jste trávily veškerý čas nad ubohou Ashley Tisdale...Jinak můj názor není ubohý ,je v celku pravdivý,ale poněvadž vy jste tak strašně tupé tak to nechápete..Ale vy to časem pochopíte... :D -
shelmi
ja na tu adresu nemuzun ajet -
-
Re: shelmi
Máš to tady: http://ashleydreamtisda.altervista. org/photos/displayimage.php?album=1 2&pos=0
-