Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

a užž jsem tadyk:-)
  • medousssek

přezdívka

holky.. souhlasítze stím, že bysme měly my všichni přezdívku ♥BestGirl♥ *14* *14*
    • medousssek

Re: přezdívka

to je pěkný ne! já stím teda souhlasím aby sme byli pouze ♥BestGirl♥
      mě se to teda moooc líbí *14* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Sakraa... :-((

No tak já si pro něj du taky ... teďka sem koukla a mám ho vyschlej ... *9* Ještě že sem se koukla ... jinač bych ho měla až v pondělí ... takže zejtra du pro něj ... a je to tmavej hnědej nebo nějakej světlejší?? *7* *14* *3*
    • kajuska4

Re: Sakraa... :-((

ááá...já jsem ho našla jak mně ho dala tetááá..ale je tam málo ale snad zbyde do zítřka a pak skočímm.. *14* a je tmavě.. *3*
  • puspuspusinka

Jooo...

Jo a málem sem zapoměla dodat ... MILUJU TĚĚĚ A KLARUŠKU ... JSTE MOJE ZLATQA ... MILUJI VÁS OBĚ DVĚĚĚ... *14* *4* *3* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Jooo...

Miluji tě taký...papa.. *14* *14*
  • puspuspusinka

??

Jste tu ?? Tady nepíšete to musím psát furt já?? *7* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: ??

já už ani nevím co máme to tu prokecaný..tak odznovu jak se máte..? *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ??

NJN, to je to ... že nemáme o čem kecat ... chtělo by to pořádnou ránu kteoru bysme popsaly třebas 300 komentů ... něco jako že by Vashley aspoň jedna z nich mohli mít svou první vlastní vůni ... páááni to by bylo bestovní *14* *4* *3* Pak by byly v TV v reklamách jako je teď Beyoncé, Christina a Fergie *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ??

Přesně.. *14* *4*
  • puspuspusinka

TB

Kajuško,... tý brďooo ... *14*
    Já jdu přidávat tapetky tyhle semka na oso ju ... *14* *14* *14*

http://www.fanpop.com/spots/ashley-tisdale/images/16802276/title/ashleywallpapers-wallpaper

Jsou božíí ... *14* *14*
    Nechceš přidávat též??? Bysme si rozdělily, že ty třeba ty barevné a já ty černobílé ... *14* *14*
    • kajuska4

Re: TB

tak jo beru *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: TB

Už sem přidala asi 5 tapetek ... je to božský ... je jich tam tolik ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: TB

jj *14*
  • puspuspusinka

...

Přidala jsem právě 4 fotky Ashleynky ... tak doufám, že se objeví ... *14* *14* *14* a taky 24 fotek k Avril z živého vystoupení ... WTH ... tak doufám, že se taky objeví ... a teď jdu na Nessie ... *14* *4*
    • kajuska4

Re: ...

Super!Doufám že se objeví! *14* *14*
      • klaruska44

Re: Re: ...

ttj *14*
  • puspuspusinka

Ahojííík <3

New fotky, no tak to du hnedka mrknout ... už přímo letím a všechny stromy beru sebou, jak já se těším až je uvidím ... *15* *15* Jinak ahojík ... moooc se mi po Vás stýskaloo ... *14* *9*
    • kajuska4

Re: Ahojííík <3

Jééé ahojík moja *14* *14* *14* ..
      Bože dnes jsem na tebe myslela celý den a mně též se po tobě stýskalo *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojííík <3

Hééy tak to sem dvě ... jak sem se o bižuli nudila tam se si na ruku furt psala VPA a pak Kajuška a Maxička are BFF nebo Eliiiis ... nebo zase KajushinQa xDD A taááák bys koukala jak mám počmáranou ruku *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojííík <3

To já taky předevčírem *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojííík <3

Hezky *1* *1* *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojííík <3

*1* *1* *1*
  • anulka123

To je teda divný!!

Já sem taky chodím každej den..Píšu komentáře, přidávám fotky a tapety a nic..někdy se ty fotky a tapety ani neobjeví..je to divný..snažte se dál..to dokážeme..jako s Hilary!!
  • blonde

fanycharmed

heh,,to ani nevim..přitom sem se na čarodějky koukala... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit