Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril122

Všechno nejky

Všechno nejlepší k 24. narozeninám Ashley,hodně štěstíčka a zdravíčka..! *4* *3*
  • nespesna

a td

atd.
  • jessinka666

omajda

oN NENÍ MOC PĚKNEJ !! sPÍŠ JE ŠKAREDEJ MOC SE MI NELÍBÍ !!
  • simca2

do

do toho dopisu to se vytisknine
  • omajda

si

si tu kamilo???? *4* *3*
  • medousssek

....

ale myslím že je vanessa a Ashley tak nastejno.. že sou slavné stejně, alwe každý má rád jenom jednu.. jen málo lidí má rádo vashley jako obě dvě stejně.. většinou jsou lidi spíš na straně Vanessy nebo Ashley.. já teda mám hodně ráda Ashley ale vanessu ne
    • marsa12

Re: ....

ja mam rada obe jen Ashley o neco vic..a nechapu proc nektere mate porad neco na nektery fanynky pripominky..nektery muzou mit rady obe a dokonce stejne..
  • marsa12

!!

hejky to je uplne super..sem si toho vsimla az tetka *1* Ash je uz na druhym miste na osobnostech a jeste predehnat Miley a je to *4* *14*
  • nespesna

blog

http://misa-kulisek.blog.cz/
  • medousssek

:-):-)

pro vaenssyné fanoušky(nebo jak si to řikaji):-D: Přidávám se k ostatním, vážně vám moc děkujeme, za ty "krásné" komentíky od vás...akorát ještě ashley zvedáte návštěvnost a proto jsme vám VELMI vděčníí..že prý žádné fotky nahé Vanesy nejsou??....já je teda viděla a tohle prostě neuhrajete, že si to vymyslely novináři. Vanessu na těch fotkách pozná aji slepej :.-D
  • nicky0012

....

jj super já se jdu mrknout mě ten váš blog strašně baví!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit