-
na
na nasem blogu je fanlisting Ash nechces se zapsat neva kdyz nemas blog at ma co nejvic fanusku!!! *14* *14* -
-
Re: na
já už sem tam zapsaná už si mi psala víš *14*
-
-
...
holky zase sme udělaly hodně příspevku ash určite stoupne!! -
...
haloooooooooooo je tu někdo?? -
..
já ted udělala prezku o hannah a dám ji asi na youtube (doufám že mi to pujde!!!)a pokud jo tak udělám i s ash jo?-pak ti dám odkaz! -
-
Re: ..
mě tam nejde dát!tak nic!
-
-
mame
meme 8700 dobry *14* -
-
Re: mame
jsme neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej -
-
Re: Re: mame
*14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14*
*14* *14*
*14*
jo!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: mame
jsmeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
papapa
holky já už musím jít tak pááá. po obědě trady budu pááá -
...
ahoj ashleynky!!
jak se máte??
marky mám na tebe už asi poslední otázku(promi že jsem tak otravná)-ale jak si udělala váš dess??víš jak tam máš ashley a jak mají vlasy a tak a chci aby kolem nich byla jiný barva!(např.mám fotku z koncert a chci aby to pozadí bylo celý ružový)a jak to mám udělat aby to bylo ružový a abych nezamazala ani jeden vlásek?? chápeš nebo ne?? -
-
Re: ...
jo chápu no tak mas dve moznosti bud použít kouzelnou hůlku ale to by bylo na dost dliho ale jak chces no nebo dat takovou tu sipku a dat bud to laso a nebo takovou tu sipku to uz je jedno a jak to budes mit ten obrazek objety tím lasem a nebo tou sikou zkopcis to a das do toh kam to chces jo???:-D a nebo to pozadí das jenom tou plechovkou ale to ti nekdy muze neco překryt *3* a neotravujes vůbec -
-
Re: Re: ...
no a to růžové pozadí už musís mít prichystaný -
-
Re: Re: Re: ...
JO dky a lde si to mám stáhnout??já sem fakt počítačovej antitalent!-nestáhnu stím i nějáký viry?? *7* já jsem upa blbá!ale já z to nemužu! -
-
Re: Re: Re: Re: ...
ne urcite ne když najedes na blog.cz tak tam si do vyhledavace napis photofiltre ke staženíá a tam už si mužes vybrat ja jsem si photofiltr stahla v cestine ale potom jak už budes umět photofiltrem muzes si stahnout photofiltre studio *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
jj díky mooc marky!!
-
-
-
-
Re: Re: ...
děkuju moc!a děláš to v malování že jo!!?? *4* a taky díky že jsi pro mě hlásla!! -
-
Re: Re: Re: ...
ne ja to dělám ve photofiltru a je to ohodně lepší stahni si to:-D
-
-
-
-
tjn
já si myslím(teda spíš doufám) že jim to moc dlouho nevydržííí *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: tjn
hej to bys ash nepřčála vím že je to kvůli scottovi ale ash by zase ranil *9* -
-
Re: Re: tjn
promiň, ale on je vážně jak šupák. talže prostě nechci aby spolu chodili.. měla by si najít chlapa na úrovni a né takovýho otrhanca škaredýho mutanstkýho a vysokýho.. já už se nemužu doočkat až se rozejdou -
-
Re: Re: Re: tjn
ado ado ado ado.... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Ash
Ash to tam fakt sluší, jo a pěknej blog -
-
Re: Ash
jj.....sluší jí to tam hroozně moc. a dík že se ti muj blog líbí