-
jj
jo a my sme se simcou sestry tak proto to vim no spis dvojcata -
a
a ta selenavan je fakt nemozna rika ze ash je dobra a na van diskuzich ji pomlouva a hlavne nas co si tady povidame ja sem ji napsala ze je hrozna *10* -
kdyz
kdyz tady budes tak napis!!!!! -
pááá
promiňte ale jedu nakupovat. tak pááá. večer tady budu pááááá -
aHOJ
ahoj tak já jsem zase tady o čem se bavíte? *7* -
blonde
už sem ti to poslala -
!!
Ahoj Vanessa je porad lepsi nez Ashley na Tweeterwallu.....tak dystak hlasujte http://tweeterwall.mallplace.com/tw /worldwide/best-female-solo-artist *14* *14* *14* -
ms.amazing
ach můj bože, ty jsi mě pomalu rozplakala,..... ale smíchem :-D:-D fakt jenom se ti směju.... netalentovaná, uměle vytvořená hvězdička, ach - to je podle tebe tak správně napsanéé....
UBOŽAČKO........ nezááájem.
a navíc nechápu, proč bych si měla sedat nad učebnicí češtiny, já píšu uplně dobře a navíc nejsem šprtka abych se o prázdninách učila, to děláš tak maximálně ty, ale my NE.
Tak zalezm jo a díky že nám tady na Ashley přidáváš návštěvnosti, jsme to za ní všichni velmi vděčníí
papa:-* *15* *15* -
-
Re: ms.amazing
No mě nezabije když sem napíšu svůj názor a tím vám přidám jednoho člověka a tři komenty... :D Jinak ubožačka jsi tady jedině ty..Šprtka a já?? :D Vůbec mě neznáš tak mě laskavě nesuď nebo začnu a budeš brečet ,ale ne "smíchem"...
Část tvého komentáře → Ale tak co, každej má svůj názor, my ti ten tvůj trapný názor nebereme, ale nemusíš nám ho tady psát, my jsme se tě o to neprosili.. NeprosilY se píše když jste tady jenom holky ,ale to jsem ti pomohla abys nehledala chyby,protože jak jsem pochopila ty bys jí stejně nikdy nenašla,když si myslíš ještě že píšeš bez chyb..:D A navíc mě to baví si s váma psát..Tady je to jak u "blbejch na dvorku" :D Jste tak vtipné slečny .. :D No co..Užívejte si tu vaší stupidní uměle vytvořenou a netalentovanou hvězdičku..:DSe stupidníma textama a hnusnýma písničkama..:D Zatím ;) :D
-
-
simca2
mwm me to neak nede rozjet mi to ukazuje ze to neexistuje *9* -
Ste píči...
Víte co??Mě nezajímá kolikátá Vanesska je!Pro mě je na 1.místě pořád a nezajímá mě kolikátá je tady!Takže máte smůlu a je mi jedno že Ashley pomáham! *3*