-
hannah vs ashley
ashley je upa nejvíc super ale hannah montana je ještě lepší my přijde bo ash jsem žije zpívat neviděla ale hannu jo !a fakt válela takže mám radši hannuh než ashley ale ash je taky moooc super!!! *15* *14* *1* *1* *3* *3*
kdo je pro vás lepší HANNAH vs ASHLEY! *15* schválně kolik bude ash a kolik hannah napíšu to i na hanny dizkuzi....."! *14* *4* -
můj blog
Ahoj prosím koukněte na můj blog, dělala jsem ho dneska. Tak doufám že se bude líbit. *4* -
-
Re: můj blog
posli odkaz
-
-
halo
halo si tu???? -
-
Re: halo
promiň, psala jsem ještě kakadu kuli těm fotkam
-
-
markéto
no já umim anglicky ale nějaký slovíčka co newm najdu an netu normálnka
a deny mám časkák hannah montana ale ne ten co máš ty lepší a jinej! -
markii
Jo myslím že jíí to tam slušelo..ale ty šaty jíí dělaly trošku baculatější..alee mě se too práávě lííbí:D -
ahoj
tak ahoj -
mě se líbí
jo to máš opravdu moje kámoška už choduila asi 7×se stejným klukem pořát se rozchází a pak zase sou spolu ty dva sou hrozný -
ahojky vsichni
tak jsem tu *4* -
fan
fan vanessylochnessy vždycky se nam posmivaly ze ma ashley min CD ze ma terv 2 a vanessa tak 5 ale lepsi je mit skvele a min nez nekolik a kdyz jsou hnusne!!!!!!!!!!!!! *1* *14* -
-
Re: fan
Ty jo Vanessa má 5, to musí být braky!
-
-
nejky photo
podle ěm uplně nejky photky, kde je Ashley uplně nejhezží jsou fotky z premiéry THIS IS IT.. tam je ashley uplně dokonalá -
-
Re: nejky photo
JO NO ztím nejky fotky jsou z té premiéry to má medy pravdu ! -
-
Re: Re: nejky photo
To jo no ! -
-
Re: Re: Re: nejky photo
jj *14*
-
-
Re: Re: nejky photo
já newim, ale tam je prostě uplně fakt úžasná..... nikde jinde ji to zatim takhle neslušelo
-
-