-
The END xD
Tak hotovo zlatka 😍
http://ashleynka-tisdale-org.blog.cz/
A už můžete i hlasovat pro new fotešku na Březen ... 😍 Není tolik hezký jako ten lednový 😟 ale myslím, že není úplně hnusný??? 🙄 ne?? 🙄 😍 -
-
Re: The END xD
Je ten je nádhernej 😍 😍 😍
Je nádherný dokonalý 😍 -
-
Re: Re: The END xD
Supeer... Děkujíí... 😍 A kam šla Klaruška?? 🙄 -
-
Re: Re: Re: The END xD
to já nevím.. 😁 🙂
-
-
-
-
xD
No a jak pak je jinak??? 😍 😍 😍 -
-
Re: xD
Mám se skvěle a co ty?? 😍 -
-
Re: Re: xD
Docela dobrý už mně je líp a co ty?? 🙂
-
-
-
xD
Kájo, zase typicky do rána ...?? 😂 😂 😂 😂 Já snad dneska taky nevím ... -
-
Re: xD
Jasné ako vždy. 😂 😂 -
-
Re: Re: xD
Se divím, že to vydržíš ... 😁 Kájuš, zítra tu asi nebudud 😟 Jedeme do Budějc koupit si nějaké nové conversky a snad i něco na sebe 😁 a hlavně potřebuju sluneční brejle 😁 😁 😁 -
-
Re: Re: Re: xD
Cože converse?..Já je koupila taky ve středu pání a sluneční brýle též...my fakt nakupujeme stejně 😂 😂 -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Hey dobře my ... to je drsný ... a víš co je na tom nejvíc dsný, že sme měli jet už ve středu, ale mě se nechtělo ... 😂 😂 😂 Tak to je moc tohleto ... 😂 😂 Ségra teď sme tomu daly korunu ... 😍 😍 😍 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Přesně... 😍 😍
-
-
-
-
-
-
...
Tomuhle já jako nikdy nebudu věřit! Vím jaká Ashleynka je, vidím to všude na netu, a jak se zůčastňuje všech charitativních akcí a prostě pomáhá a taky jak se chová, no tak si chtěla užít narozeniny no bože... ! 😕/ Bylo jí přece 26, tak jako si to chtěla užít 😕 Bože... a že prej ze sebe chce dělat zajímavou a chce být viděna a být v časákách to je fakt mega kravina 😕// -
-
Re: ...
trapárny samé 😕 chudák Ash 😕 -
-
Re: Re: ...
Přesně... 😕 No už to nebudeme řešit, rači, nebo se fakt dojdu vyzvracet... nemám ty bravíčka už vůbec ráda, ještě že tam šouply článek o Avril aspoň sem si spravila chuť 😃 😃
-
-
-
ashley bleeeee
ja ju nema rada iba preto že chodi so zacom efronem.Vanessku mam rada lebo je supeeer,je krasna ,ma dve supeeer CD.......JE TOHO VIAC.ASHLEY NENI TAKA DOBRA AKO vAN.ASHLEY SA MOžE SKRYT.vanessa je lebšiaaaaaaaaaaaaaa -
-
Re: ashley bleeeee
Ashley neni Bleeeeee a pokud si to myslíš, tak jdi na fóra k Vanesse a nás nech na pokoji. POdle nás je totiž Ashley super 😍 . -
No a co že se ti zdá Vanessa lepší? Tak buď v její diskusi, jo? My ji máme rádi, protože má talent a každý někdy udělá chybu... Tak se jdi vycpat! 🙂 🙂 🙂 JO! 😁 😁 😁 -
ichtile/ko nene ash je nekoneckrát lepsí nez vanesa vanesa fuuuuuj -
-
Re: Re: ashley bleeeee
Vanessa ale taky není špatná...
-
-
-
Re: .....
Ashley je pekna p*ča.Vanessa je podle mne lepší. -
DOUFÁM
Snad se přidají ty tapety a videa, co jsem včera přidala.... 😟 -
nespesna..
to je fakt no...viděla jsme jedno video jak sedí s Vanessou v autě a kupujou si něco od mekáče a kolem toho auta upe paparazzi a videokameru až u nich v autě to musí bejt děsný..a taky si musí dávat na všechno co dělá protože paparazzi udělaj halo kvůli každý maličkosti... 😟 -
omajda
Jo AĎa ta umí mc pěkne grafiku .Ona je na to mco šikovná jo já bych chtěla vydět jak se na to bude tvářit a doufám že uspořádá koncert já bych se asi zbláznila !! -
si
my totiz chceme pozadat do toho dopisu aby mela koncert v Ceske republice a taky mame opsanych 2000 prezdivek vcetne tebe aby sme dokazali ze tady ma fanousky 😍