Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

The END xD

Tak hotovo zlatka 😍
    http://ashleynka-tisdale-org.blog.cz/

A už můžete i hlasovat pro new fotešku na Březen ... 😍 Není tolik hezký jako ten lednový 😟 ale myslím, že není úplně hnusný??? 🙄 ne?? 🙄 😍
    • kajuska4

Re: The END xD

Je ten je nádhernej 😍 😍 😍
      Je nádherný dokonalý 😍
      • puspuspusinka

Re: Re: The END xD

Supeer... Děkujíí... 😍 A kam šla Klaruška?? 🙄
        • kajuska4

Re: Re: Re: The END xD

to já nevím.. 😁 🙂
  • puspuspusinka

xD

No a jak pak je jinak??? 😍 😍 😍
    • klaruska44

Re: xD

Mám se skvěle a co ty?? 😍
      • kajuska4

Re: Re: xD

Docela dobrý už mně je líp a co ty?? 🙂
  • puspuspusinka

xD

Kájo, zase typicky do rána ...?? 😂 😂 😂 😂 Já snad dneska taky nevím ...
    • kajuska4

Re: xD

Jasné ako vždy. 😂 😂
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Se divím, že to vydržíš ... 😁 Kájuš, zítra tu asi nebudud 😟 Jedeme do Budějc koupit si nějaké nové conversky a snad i něco na sebe 😁 a hlavně potřebuju sluneční brejle 😁 😁 😁
        • kajuska4

Re: Re: Re: xD

Cože converse?..Já je koupila taky ve středu pání a sluneční brýle též...my fakt nakupujeme stejně 😂 😂
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

Hey dobře my ... to je drsný ... a víš co je na tom nejvíc dsný, že sme měli jet už ve středu, ale mě se nechtělo ... 😂 😂 😂 Tak to je moc tohleto ... 😂 😂 Ségra teď sme tomu daly korunu ... 😍 😍 😍
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Přesně... 😍 😍
  • puspuspusinka

...

Tomuhle já jako nikdy nebudu věřit! Vím jaká Ashleynka je, vidím to všude na netu, a jak se zůčastňuje všech charitativních akcí a prostě pomáhá a taky jak se chová, no tak si chtěla užít narozeniny no bože... ! 😕/ Bylo jí přece 26, tak jako si to chtěla užít 😕 Bože... a že prej ze sebe chce dělat zajímavou a chce být viděna a být v časákách to je fakt mega kravina 😕//
    • kajuska4

Re: ...

trapárny samé 😕 chudák Ash 😕
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Přesně... 😕 No už to nebudeme řešit, rači, nebo se fakt dojdu vyzvracet... nemám ty bravíčka už vůbec ráda, ještě že tam šouply článek o Avril aspoň sem si spravila chuť 😃 😃
  • ashley bleeeee

ja ju nema rada iba preto že chodi so zacom efronem.Vanessku mam rada lebo je supeeer,je krasna ,ma dve supeeer CD.......JE TOHO VIAC.ASHLEY NENI TAKA DOBRA AKO vAN.ASHLEY SA MOžE SKRYT.vanessa je lebšiaaaaaaaaaaaaaa
    • misisek

Re: ashley bleeeee

Ashley neni Bleeeeee a pokud si to myslíš, tak jdi na fóra k Vanesse a nás nech na pokoji. POdle nás je totiž Ashley super 😍 .
    • misisek

No a co že se ti zdá Vanessa lepší? Tak buď v její diskusi, jo? My ji máme rádi, protože má talent a každý někdy udělá chybu... Tak se jdi vycpat! 🙂 🙂 🙂 JO! 😁 😁 😁
    • ashley1997

ichtile/ko nene ash je nekoneckrát lepsí nez vanesa vanesa fuuuuuj
      • misisek

Re: Re: ashley bleeeee

Vanessa ale taky není špatná...
  • 21.4.1993

Re: .....

Ashley je pekna p*ča.Vanessa je podle mne lepší.
  • medousssek

DOUFÁM

Snad se přidají ty tapety a videa, co jsem včera přidala.... 😟
  • blonde

nespesna..

to je fakt no...viděla jsme jedno video jak sedí s Vanessou v autě a kupujou si něco od mekáče a kolem toho auta upe paparazzi a videokameru až u nich v autě to musí bejt děsný..a taky si musí dávat na všechno co dělá protože paparazzi udělaj halo kvůli každý maličkosti... 😟
  • jessinka666

omajda

Jo AĎa ta umí mc pěkne grafiku .Ona je na to mco šikovná jo já bych chtěla vydět jak se na to bude tvářit a doufám že uspořádá koncert já bych se asi zbláznila !!
  • simca2

si

my totiz chceme pozadat do toho dopisu aby mela koncert v Ceske republice a taky mame opsanych 2000 prezdivek vcetne tebe aby sme dokazali ze tady ma fanousky 😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit