-
na
na jakem miste je ashley??? -
škola :(
Ahojky BG, já se vám moc omlouvám, možná to některé potěší, ale už tu nebudu tak často chodit, protože se musím šprtit do školy, a ash diskuzi bych uz moc nezvládala, nevím koho ta zpráva zasáhne, ale budete mi chybět, budu se tu snažit chodit často jak jen to půjde, aby měla ash hodne diskuze :-) tak opravdu promiň BG *9* -
-
Re: škola :(
MĚ TO TEDA ROZHODNĚ CGYBĚT BUDEŠ !!! *14*
TAK SE RYCHLE UČ A VEČER SEM CHOD ZA NÁMA *4* *3* !!!
PP -
Re: škola :(
ještě jsem zapoměla: Ashley is beeest *14* *3* -
-
Re: Re: škola :(
co?? *9* *9* to nás tu bude ták malo?? hmmm tak se uč rychle!! *15* *4* *4*
ASH IS BEST!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
plakát
Ten plakát ash v Bravo Girl je nádherný, a jak je Bravo Special tak ji to na titulce nádherně sluší a ve vnitř tam je ukázaná s brýlkama, krásné, Ashlinka je fakt pěkná *14* *14* -
-
Re: plakát
seš teplá nebo co *7* *14* -
-
Re: Re: plakát
Jestli mluvis semnou tak jsem kluk.. *1* twe ani na prezdivku se nepodivas twe *15* -
-
Re: Re: Re: plakát
To je Radim...hehe.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: plakát
Twl tak to je i na mě moooc ... *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: plakát
*1* *15* *15* -
lol *15* -
Lol..jako to je jak kdyby si mně někdo spletl třeba s Kájou ale Gottem *15* *15* -
Jezisi *15* -
*15* *15*
-
-
-
-
-
juu to si musím koupit -
-
Presne jako ja se vzdycky ptam segry jestli je v casopisech nejaky plakat nebo neco a ona vzdycky plakat neni ale clanek jo tak me ho da ale plakat skoda *9* *14* *3*
-
-
Ahoj..jsem fanousky i Ash *4* *14* ja vim sestra oboje dvoje casaky ma a ten plakat mne dala a i ten clanek v tom specialu a i tu titulni stranu...njn Ash je nejvetsi kocka s Vany *14* miluji je -
-
Máš pravdu, škoda že už dlouho nebyl plakát Van :) Třeba dohromady s Ash :) *3*
-
-
-
:-))
Tak mám na svém blogu celkem 3 designy (tapetky) tak jestly je fakr chceš Kajuš, tak si můžeš vybrat a pokud se ti na tom něco nelíbí nebo bys chtěla úplně jinou a máš vlastní představu tak mi to napísej do komentářů a já ti ho udělám ještě dneska ... *14* *3*
Tedy jestly ho vážně chceš ode mě ... dala jsem tam 3 tak snad aspoň jeden se ti bude líbit ... *14* *14*
http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/rubrika/vashley-tapety -
-
Re: :-))
No supeer už si vám pletu ... *15* pardon tam má být Klaruš ... *14* *15* -
-
Re: Re: :-))
Newa..Klárush dojde ta chvílku.. *3* -
-
Re: Re: Re: :-))
Ááááá...já si jdu udělat blog a hned si vyberu.. *14* jinač jsou krásné *14*
-
-
-
-
Mmnt...
Jdu jenom se podívat na přátele hned jsem tu ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Mmnt...
Dobře *14* -
-
Re: Re: Mmnt...
jj *1*
-
-
-
xDD
Kajuško ... jako bacha ... neprotrhla sis doufám strop jak si ve vzkazu jásala ... *15* *15* *15* *15* Takový jupíííí by mohlo skončit ve vesmíru *15* *15* *15* -
-
Re: xDD
Jo přesně tam jsem byla.. *15* *15* ..a víš co potkala jsem tam marťany a řekli mně ahoj a já nazdar vole *15* -
-
Re: Re: xDD
Ahááá ... *15* *15* *15* No dobře ty .... *15* *15* *15* To mi se dneska o fyzice koukaly na Vesmír a tam na Měsíc a tam byly astronauti a skákaly po měsíci a já takej výtlem až sem si tam představila nás dvě *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDD
*15* *15* *15*
-
-
-
-
...
Kajuško, nevíš náhodou jestli neplánuje Ash nějaké CD nebo nemá nové songy nebo cokoliv? A totéž Ness?? Moc mě chybí jejich hudba, chtěla bych nové songy a rovnou nejradši celé CD!! :)) -
-
Re: ...
Ashley prej chystá,ale nwm to jistě ale Nessy zatím ne .. -
-
Re: Re: ...
Jooooooooooooooooooo :D :D I když to není jistý, aspoň ta naděje mě dělá nehorázně happy !!! :)) Moc se těším pokud bude CD :)) Jinak Ness psala že se chce hlavně soustředit na herectví ne?? To Ash psala že šla do pár kounkurzů ale jinak nic moc teď v plánu nemá, tak sem myslela že by se mohla věnovat právě hudbě :)) -
-
Re: Re: Re: ...
Jo Nesska se bude věnovat herectví :) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
To je fajne ... :))
-
-
-
-
-
Ashleynkáá vyhráává..