-
omajda
jj však ona psala že ze setrou nebo co máte rádi Ashley a tak ! -
já
já jí to chtěla taky napsat ale nenapsala ona je fakt hrozná ona napíše že nesnáší Ashley i Vanessu ale že je Vanessa lepší než Ashley spíš je to naopak aspoň si to myslím já *8* -
caw
caw ses tu ??? *4* -
z osobnosti
Hey..Ja uz jdu .. ne z compu ae z osobnosti ..
takze ptm sem prijdu a okomentujuuu *8* *15* páá -
jj
jj to jsem musela dát lady gage hlas já protože nechci aby bla za vanessou a elizabeth já dneska na tom twi...hlasovala znova doufám že aspon tam ash vyhraje ale vanessa je tam vícktrýt vanna tam má i psa na hlasování!!!! -
rekly jste si o to!!
kvuli nicolce sem budu psat kazdej den kraviny o ashleyne nemapsat k van ASHLEYNA JE PICA Z PICOVA blba a krava namyslena jasny ruzova fifina nacancana *15* *16* *8* ble dela se mi z ni blbeeeeeeeeeeeeeeeee podekujte nicolce nebo jak se jmenuje!! *10* -
-
Re: rekly jste si o to!!
ale tady správce od vanessy se zlobí na mě že sem napsala neslušný komentář ke kundě vanessa!! -
-
Re: Re: rekly jste si o to!!
drz hubu *16*
-
-
-
:(
jato proste nemuzu najit...zkousela sem druhy a nebo to je jako nekde ze na neco musim kliknout a pak to tam bude..ptz ja sem se divala jen na tu hlavni stranku..poradte prosim....bezmocne *9* *1* -
o
to je neco ash zduvodnila proc zrovna si nechla vytetovat slovo believe: : "Věřit s dvěmi hvězdami. Moje máma
mi vždycky říkala ať věřím sama v sebe." -
je
ahojky je tu nekdo?a nevsimejte si te holky jj? *4* -
mezera
mě to tary před tím org dělá mezeru tak tu smaž