Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessinka666

omajda

jj však ona psala že ze setrou nebo co máte rádi Ashley a tak !
  • kamickar

já jí to chtěla taky napsat ale nenapsala ona je fakt hrozná ona napíše že nesnáší Ashley i Vanessu ale že je Vanessa lepší než Ashley spíš je to naopak aspoň si to myslím já *8*
  • omajda

caw

caw ses tu ??? *4*
  • lady_cullenqa

z osobnosti

Hey..Ja uz jdu .. ne z compu ae z osobnosti ..
    takze ptm sem prijdu a okomentujuuu *8* *15* páá
  • nicky0012

jj

jj to jsem musela dát lady gage hlas já protože nechci aby bla za vanessou a elizabeth já dneska na tom twi...hlasovala znova doufám že aspon tam ash vyhraje ale vanessa je tam vícktrýt vanna tam má i psa na hlasování!!!!
  • kajuska4

rekly jste si o to!!

kvuli nicolce sem budu psat kazdej den kraviny o ashleyne nemapsat k van ASHLEYNA JE PICA Z PICOVA blba a krava namyslena jasny ruzova fifina nacancana *15* *16* *8* ble dela se mi z ni blbeeeeeeeeeeeeeeeee podekujte nicolce nebo jak se jmenuje!! *10*
    • nicky0012

Re: rekly jste si o to!!

ale tady správce od vanessy se zlobí na mě že sem napsala neslušný komentář ke kundě vanessa!!
      • kajuska4

Re: Re: rekly jste si o to!!

drz hubu *16*
  • marsa12

:(

jato proste nemuzu najit...zkousela sem druhy a nebo to je jako nekde ze na neco musim kliknout a pak to tam bude..ptz ja sem se divala jen na tu hlavni stranku..poradte prosim....bezmocne *9* *1*
  • simca2

o

to je neco ash zduvodnila proc zrovna si nechla vytetovat slovo believe: : "Věřit s dvěmi hvězdami. Moje máma
    mi vždycky říkala ať věřím sama v sebe."
  • je

ahojky je tu nekdo?a nevsimejte si te holky jj? *4*
  • mezera

mě to tary před tím org dělá mezeru tak tu smaž

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit