-
Ash
V pohodě *1* ...no nic musím už končit, musím dělat referát do ajiny tak se mějte -
-
Re: Ash
papa -
-
Re: Re: Ash
paaapaaaa *14* *14*
-
-
-
sorry
sorry *15* to som nebola ja prišla som až teraz to mi písala moja ségra deminka2 *8* kráva toto mi hučí doookola *10* -
-
Re: sorry
ten zasran mi vždy vie skaziť náladu *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *10*
pojebaná vanessa a demi lovato fúúúúúj *9* -
Re: sorry
ona má ráda vanessu?? *9* -
-
Re: Re: sorry
jo kráva že? *4* -
-
Re: Re: Re: sorry
já vím já sem to myslela tak e tvoja sestra je kráva jen sem to marketce říkala
-
-
Re: Re: sorry
jo v poho.markétko má ráda lochneskuuu -
-
Re: Re: Re: sorry
tebe jebe *7* *7* markéta není taká krava ako moja ségra *9*
-
-
-
-
mimisek
jaaaaaaaak seeee mááááááte -
Hejky napište mi všichni prosím znova do vzakzů vaše ICQ ... já si udělala new, protože ta kráva mi nedá pokoj !!! -
..
Mno já už jdu tak dobrou noc zlatko..
I love Vashleynka.. *14* *4* -
Já už půjdu ... .-))
Hey já už půjdu se dívat na TV ... za chvíli mi začíná Vyprávěj a v 9 śe vracím ale už budu asik jenom na icq, nwm možná sem ještě zavítám ... *15* a Klaruš jaký máš vlastně icq?? *7* *14* -
-
Re: Já už půjdu ... .-))
Míši ale já icq nemám..já jsem jen tu.. *14* mně to tam neba..nudné jako Fb *9* -
-
Re: Re: Já už půjdu ... .-))
acha *9* *15* Noo já tam sem furt protože tam kecám taky, s jinými co sem na oso nechodí, ale FB je humus to máš pravdu ... *4* -
-
Re: Re: Re: Já už půjdu ... .-))
jj to je *9*
-
-
-
Re: Já už půjdu ... .-))
Ááácha..já na icq nechodím..škoda že sem nedojdeš..ehm já se budu dívat co ta holka chce.. *14* -
-
Re: Re: Já už půjdu ... .-))
To si pustím až poté ... *14* *3* Na DVD taťkovi se ten film nelíbí *15* *9* No a tak já sem tedy dojdu ... *14* *3* Pokud mi do tho zasejc něco nevlaze ... *14* *15* Třeba zasejc usnu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Já už půjdu ... .-))
ok *15* *4*
-
-
-
-
Achjoo
Twe já se dneska mooc nudím ... *15* Tj vopruz bejt nemocnáá ... *9* -
-
Re: Achjoo
Jn..ale máš to náhodou v poho.. *3* *15* -
-
Re: Re: Achjoo
No zase tak v poho to nejni když 4x denně zvracíš ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Achjoo
Ou.. *9*
-
-
-
-
...
Ono tam moc černobílích nejni tak du přidávat barevné v nejhorším to tu bude 2x *15* *14* -
-
Re: ...
ok *15* podívej se do tapet něco se přidalo *14* -
-
Re: Re: ...
Jo jsou báječnééé *14*
-
-
-
Doatzík :)
Kajuško, Klaruškoo ... mám nápad ... *14*
Kalruško, máš pořád blog o Vashley? Nebo jen o Ashley??
Protože, mě napadlo, když mám teďka míň času ... *9*
Že bych měla blog o Ashleynce, Kajuška o Nessynce a Klaruška o Vashley *15* *15*
Že bych si udala new blog a tenhle buď věnovala, pokud ho nechcete a nebo zrušila.. *3*
Asi by to bylo pro mě lepší takle, *14*
Ale nebojte Nessynku pořád miluji *14* -
-
Re: Doatzík :)
Jééé to je fajnej nápad *14* *14* *14* ale Klárush jela do Brna psala to na dizkusi Ness *14* -
-
Re: Re: Doatzík :)
Jooo, no tak mě jen stačí vědět že má pořád o Vashley ... *15*
Ale asi to udělám, přestěhuju se na nový blog a tento zruším ... *3*
Woww... to znamená že si jdu dělat new design a new popisky ... yeahhh ... už sem o5 ve svém živlu .. *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Doatzík :)
Má ho jen o Ash ale přemluvíme jí ať má o Vashley *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Doatzík :)
OK. Vždyť teďka má stejnak rači Nessie, tak by mohla mít o Vashleynce... *14* *15*
-
-
-
-
-
xDDDDD
Jéééééééé ... mamííí kup mi taky takovýho medvídka ... jáá chcííí medvídkaa žůžovýýhoo ... jéééé ... *15* *15* *15* *15*
http://ash-and-ve.org/Gallery/displayimage.php?album=1853&pid=75959#top_display_media -
-
Re: xDDDDD
Já chcu taky!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: xDDDDD
Anooo *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDDDDD
*15* *15* *15*
-
-
-