-
sáře
mno ty kundo jako kdyby jsme postawily tebe a ashley vedle sebe,tak ty jsi proti ní úplný hovno!!!tak se sklidni píčo blbá a ještě k tomu namyšlená!!!jo a kdyby něco sice má nos udělanej ale to nikoho nesere jen tebe ae víš proč???prtž jen závidííš že na to má prachy ty kdyby si byla bohatá tak taky newíš co s penězma,prtž by si všechno měla,ae proč se tebou zaobírám,mn holka potřebovala bys pomoct....a už neotravuj seš upe trapná a ještě k tomu to nikoho nezajímá,jen na sebe upozorńuješ,ae takhle na sebe neupozorníš kdyby si napsala o ní něco hezkýho tak to by bylo good ae tohle??to je upe nejwííc out!!!!!!!!!!nazdar a už se nevracej kundo!!!! *16* *16* *16* -
-
Re: sáře
Boze jak muzes takovou hloupost vubec vypustit z pusy,vlastne muzes si totiz stejne pitoma jako ta barbie Ashley,kazda kterou potkam na ulici je hezci nez tahle megera,zavidet ji neni co,ze neumi zpivat nebo hrat,ze je jen loutka na penize?to neni k zavideni ale k breku,je umele vytvorena aby ji obdivovali takovy naivni pubertacky jako ty,opici se jen po dementi Paris,za rok mozna driv o ni neuslisime,ale bohuzel ji vystrida dalsi pripitomela barbie,jelikoz budou furt existovat takove trapne blbky jako ty,nevim chapu ze je vam malo,ale mohli byste aspon obdivovat nekoho kdo trosek talentu ma.A nezapomen mi rict ze sem pica ju *14* a dalsich padesat nadavek a namyslena nejsem,to ti rikam dopredu nemam byt na co namyslena je akorat ta odbarvena pipka Ashley,ktera ale nema byt na co. *10* -
-
Re: Re: sáře
Neřekla bych, že o ní za rok neuslišíme. Ash je dobrá, její cd se prodávají velmi dobře. Van je taky dobrá, líbí se mi obě. A pozor, nejsem puberťačka. Její písničky jsou velmi vydařené. Měla jsem tu možnost ji vidět zpívat "naživo" a musím říct, že je fakt skvělá.Naživo je v uvozovkách, protože jsem ji viděla na kameře od kámošky, která tam je jako au-pair. Viděla několikrát všechny z HSM. Předtím je nemusela a teď se jí líbí všichni. A Ash má plastiku nosu kvůli zdravotním problémům. Takže Ash a Van jsou obě cool -
-
Re: Re: Re: sáře
Pardon, neuslyšíme. Napsala jsem chybu
-
-
Re: Re: sáře
starej se sama o sebe je to moje věc koho mám ráda!!!!!!!!!!!!! *4*
-
-
-
Verůů
Awojiky holky__
Do Ashley jsem úplně zblázněná, je to můj vzor a snažím se dělat všechno co dělá ona:D.I oblečení a všechno co má ráda si už kupuji pomalu stejný*3* ..
Proste je to máj stár a to se nezmění..Jestli chcete někdo pokecat tak písněte sem do diskuzí jsem na týhle stránce snad každéj dén..*14* Tak ahoj..a jinák Miley a Vanessa jsou taky dost velký stáárrr___ *3* -
-
Re: Verůů
ahoi, já sem Ash největší fanynka, dej mi na sebe nákey kontkt at muzem pokecat *4* -
Re: Verůů
MA SPRAVDU JA SEM TAKY VELKA FANINKA ASHLEY ALE MILEY NENI TAK MOC VELKA STARS JAKO ASHLEY TISDALE
*16*
-
-
delfin
ahojky nevite kde se da koupit to jeji nove album?
*14* -
ja
holky ja si myslim ze by bylo llepssi to poslat dopisem casto ji to fanousci posilaji a maji to nejpozdejc za mesic odepsane *4* *4* -
ve 3 hodiny
Takže ve 3 hodiny je ta párty, tak sem pozvěte co nejvííc lidiček ju?? ať to tady pořááádně rozjedeme :-) -
jo
jo tak já jdu,ale jěště říkám ten videoklip sem viděla a brali to ze srandy pořád se tam tlemily no tak nevim asi si už zvykly -
jj
jo ja bych se taky zblazdnila a hned bysme si sli koupit listky -
a
a jestli mas neake kamose kteri maji radi ash tak me je napis ja je tam pridam myslim dam to anulce jj? -
ahoj
ahoj kamilo jak se mas?? *14* *4* *4* -
-
Re: ahoj
mám se dobře a jak ty??
-
-
holky
ahoj holky už sem tu já vím ským Jared teď chodí místo Ash menuje se Renée Sommerfeldt -
-
Re: holky
a vis to jiste??na 100%??
-