-
:-D
njn.. možá si řekneš že sem mrcha... ale mě je z něho váážně uplně nablití. promiň,a le on je jak idyby ho někde našla pod mostem jako,. *15* *15* *15* -
-
Re: :-D
*15* ne tak názor ti brat nemůžu ale musím ti říct že ja už jsem na vse zvyklá! *15* sedím vedle kluka který má tak mastné vlasy a navic mu smrdí z pusy *15* -
-
Re: Re: :-D
tak to seš teda dobrá, že to vydržííš! top já bych hend prostestovala a prostě bych mamce řekla ať to řekne učitelce že vedle něho sedět nebudu -
-
Re: Re: Re: :-D
právě ted o zom přemýslim *15* aj mě votravuje a stejnak tridní učitelkq ho posadila jinam ale ted chybi on i ucielka takže newm jak to bude dál *15*
-
-
-
-
ahoj
ahoj to jsem ja julca jak jsem tady psala vcera mam si zalozit profil a psat si s vami? -
-
Re: ahoj
jjjjjjjjj.....to by bylo super..potom si mě přidej do přáátel:-) -
-
Re: Re: ahoj
joooooooo mě taky ahoj *3* *4*
-
-
-
silvestr
co silvestr???dobry??? -
-
Re: silvestr
ale ,jo jako vždy *15*
-
-
..
A další paparazzi Ashleynka se šla setkat s maminkou a šli se projít moc jí to slušelo hrozně moccc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ..
Jo šli spolu na oběd ... a Ashleynka měla totál nádherný oblečení jako vždy... hned bych ho chtěla ... *14* *15* -
-
Re: Re: ..
A další Candids šla pro kafé a pro čaj...nádherně byla oblečená mucq *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: Re: Re: ..
jjjjjj *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
A další Candids, tentokrát ze světel ramp ... *15* *15* Ashleynka byla na letišti ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Přesně tak.. *3* *4* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
slušelo moc *14* *14*
-
-
-
-
-
-
New Paparazzi
Ashleynka jak odcházela s tělocvičny akorát se schovávala botama..ale i tak jí to slušelo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: New Paparazzi
Krása..moc moc *14* *14* *14* -
-
Re: Re: New Paparazzi
Přesně Klárushko *14*
-
-
-
=p
Ahojky..
Omlouvám se ale ještě jsme byly koupit kozačky jsem si vybrala šedé jako má Vashleynka nádherné...a pak vyřizování no voprus.. *9* *15* -
-
Re: =p
achá ... v pohoděě ... *14* -
-
Re: Re: =p
Jak se máš vlastně..? *14* -
-
Re: Re: Re: =p
špatně... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: =p
Ach jo *9*
-
-
-
-
-
??
http://ashleynka-and-nessynka.blog. cz/
Takle už je to lepší Kajuško a Klaruško?? *1* -
-
Re: ??
Nádherný dessík fakt *14* -
-
Re: Re: ??
přesně krásněě *14* -
-
Re: Re: Re: ??
A co říkáte na ty moje šílený popisky??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Omg...nechceš mně je naučit..ty jsou asi ty nej popisky kdy jsem kdy viděla *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Vááážně??? *14* *3* *14*
A já myslela jaký to nejsou hrůzy a chtěla jsem udělat new ...
Tak to tedy děkuji mooc ... ani enwíš jak to potěší ... *14* *14*
Noo a naučím klidně a ráda ... *14*
-
-
-
-
-
-
.
Konečně tu jednou můžu bejt do nevim kolika a my nemáme téma ... to je fakt blbý ... *15* *15* *15* *9* -
-
Re: .
Ach jo..to je blbí.. *9* -
-
Re: Re: .
No tak zatím tak nějak improvizujeme ... lepší než nic, protože mě se ještě spát nechce... -
-
Re: Re: Re: .
Dobře.. *4*
-
-
-
-
Promiň...
Promiň, že jsem tu teďka 2 dny nepsala, ale neměla sem počítač.. *9*
Byla jsem online protože sem se zapoměla odhlásit, ale neměla sem ten počítač ... jinak se mě po vás stýskalo ... přísahám ... *14*
Na kompu sem byla jen chvíli ve škole *8* -
-
Re: Promiň...
Nevadí.. *14* však ano v pohodě hlavně že si zpátky..chyběla si nám tu zlatíčko *14* -
-
Re: Re: Promiň...
Děkuji za pochopení ZLATÍNQO ... *14* -
-
Re: Re: Re: Promiň...
nz *14*
-
-
-
-
EHM
Kajuško nechci nic říkat, ale nechlastala si náhodou?? *15* *15*
Jakoo to já měla dneska k obědu jenom 10 pivoo ... *15* *15* *15* Jinak nic víc... ale ty se mi zdáš trochuu víc ... že tys měla 15 *15* *15* *15* -
-
Re: EHM
No já nevím asi i milion *15* *15* -
-
Re: Re: EHM
Teda Karolíno Anne Šimáková Hudgensová Tisdaleová ... že se nestydíš ... *15* *15* *15* *15*
Noo a co budeme dělat teďka?? *7* *14* *15* Budeme si povídat horory?? *7* *14* Něcoo ne z bravíčka, ale ěnaký skutečný? *14* pořádný a strašidelný?? *14* *15* -
-
Re: Re: Re: EHM
Lol pěkné jméno méé *15* *15*
Horory joo jdeme na to *15* *15* ale bojím bojím *15* -
-
Re: Re: Re: Re: EHM
Znáš horor jm=nem ťť tsss ťť tsss *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: EHM
*15* co to je *7* *15*
-
-