Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .....

Ahoj holky doufám že nevadí když se sem mezi vás přidám:)Ash je moje nejoblíbenější zpěvačka a kdo má jinej názor at sem neleze.Jenom zavidí:)Jinak musíme máknout Vanesa je nám v patách:)
  • simca2

jj má tam červený šaty
  • omajda

ASHLEY

ASHLEY IS BEST
  • kamickar

videa

už se oběvily videa který sem včera přidala sou úplně dole
  • omajda

hm

urcite ke scotovi *14*
  • simca2

ahoj

ahoj jo a simla taky bych to chtela tak papa *3*
  • 21.4.1993

Fuck

ashley FUCK....je to krava..nesnasim ji..je priserne nesympaticka..vanessa je mi sympatictejsi a navic se hezky usmiva
    • nicky0012

Re: Fuck

Kláro kráva a příšerně nesympatická si tu ty a potom ještě ta vaše posraná vanessa!!a jedinej ko se hezky usmívá a je sympatickej toje ashley prtž ash se usmívá všude ale vanessa ne jo má taky hezkej usměv ale na ashley prostě nikdo nemá!!!...takže zklapni bo tvý názory tu nikoho nezajímají a djio si psát ty posraný kidy jak je vanessa užásná na jají dizkuzi a ne sem protože pro nás vanessa neexistuje tak nevim proč bych se mela ročilovat!!..u nás je s vanessou Ámen!! *1* *15* *15* *16* *8*
      • nicky0012

Re: Re: Fuck

Vanessa FUCK Vanessa FUCK....
        Ashley BEST Ashley PRETTY Ashley Best Ashley PRETTY...(chápeš Kláro(krávo))
        • cool.girl.love

Re: Re: Re: Fuck

hele řeknu to asi takhle nessynka není fuck a ashleynka taky není fuck!!už jste trapní jak nadáváte nessy nebo ashley už toho nechte tyhle hádky jsou na hov*o prostě vy si nevšímejte ash a vy ostatní zase van a normálně se bavte o svých oblíbencích ale nehádejte se už je to unavný jak vytahujete starý věci např.ashley plastika nessy nahý fotky....už je to za nimy a nikdo to nerozebýrá akorát vy tak toho nechte já mám ráda nessy ale i ash a ráda bych abyste tyhle hádky ukončily a van nebo ash si nevšímaly ani kdyby tohle viděly nebyly by rády tak toho nechte zavčas!!děkuju proč prtž-ashley<3<3<3anessynk a<3<3<3 *15* *14* *1* *14* oni jsou nejenejnejenjenejnejnejnejnej
          • cool.girl.love

Re: Re: Re: Re: Fuck

samozřejmě ještě s miley! *14* *14* *14*
  • simca2

jo

jo tak to jo ale nes odepise a urco odepise musi! *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • nicky0012

...

já mám taky třetí dil časopisu hannah montana a markéto s miley si píšu v komentářích ona tam má vlastní profil na youtube jo a tam v komentářích si píšem normálně se jí zeptam jak se má potom sme se bavily třeba o tom jestli je radši hannah bo miley napsal že miley a potom třeba co dělá a tak ....
    • hannah54miley59

Re: ...

mno ja si taky pisu s miley cyrus
  • simca2

to sis

to sis totiz necetla vanessyne fanousky oni nespesnou vyhanely ze pry nema rada vanessu a to by spravne holky nemely by delat ze jo????vzdyt vanessu ma i osobnostech pridanou tak co jim bylo??? to nechpu bylo mi nespesne lito a hodne *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit