-
.....
Ahoj holky doufám že nevadí když se sem mezi vás přidám:)Ash je moje nejoblíbenější zpěvačka a kdo má jinej názor at sem neleze.Jenom zavidí:)Jinak musíme máknout Vanesa je nám v patách:) -
simca2
jj má tam červený šaty -
ASHLEY
ASHLEY IS BEST -
videa
už se oběvily videa který sem včera přidala sou úplně dole -
hm
urcite ke scotovi *14* -
ahoj
ahoj jo a simla taky bych to chtela tak papa *3* -
Fuck
ashley FUCK....je to krava..nesnasim ji..je priserne nesympaticka..vanessa je mi sympatictejsi a navic se hezky usmiva -
-
Re: Fuck
Kláro kráva a příšerně nesympatická si tu ty a potom ještě ta vaše posraná vanessa!!a jedinej ko se hezky usmívá a je sympatickej toje ashley prtž ash se usmívá všude ale vanessa ne jo má taky hezkej usměv ale na ashley prostě nikdo nemá!!!...takže zklapni bo tvý názory tu nikoho nezajímají a djio si psát ty posraný kidy jak je vanessa užásná na jají dizkuzi a ne sem protože pro nás vanessa neexistuje tak nevim proč bych se mela ročilovat!!..u nás je s vanessou Ámen!! *1* *15* *15* *16* *8* -
-
Re: Re: Fuck
Vanessa FUCK Vanessa FUCK....
Ashley BEST Ashley PRETTY Ashley Best Ashley PRETTY...(chápeš Kláro(krávo)) -
-
Re: Re: Re: Fuck
hele řeknu to asi takhle nessynka není fuck a ashleynka taky není fuck!!už jste trapní jak nadáváte nessy nebo ashley už toho nechte tyhle hádky jsou na hov*o prostě vy si nevšímejte ash a vy ostatní zase van a normálně se bavte o svých oblíbencích ale nehádejte se už je to unavný jak vytahujete starý věci např.ashley plastika nessy nahý fotky....už je to za nimy a nikdo to nerozebýrá akorát vy tak toho nechte já mám ráda nessy ale i ash a ráda bych abyste tyhle hádky ukončily a van nebo ash si nevšímaly ani kdyby tohle viděly nebyly by rády tak toho nechte zavčas!!děkuju proč prtž-ashley<3<3<3anessynk a<3<3<3 *15* *14* *1* *14* oni jsou nejenejnejenjenejnejnejnejnej -
-
Re: Re: Re: Re: Fuck
samozřejmě ještě s miley! *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
jo
jo tak to jo ale nes odepise a urco odepise musi! *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
...
já mám taky třetí dil časopisu hannah montana a markéto s miley si píšu v komentářích ona tam má vlastní profil na youtube jo a tam v komentářích si píšem normálně se jí zeptam jak se má potom sme se bavily třeba o tom jestli je radši hannah bo miley napsal že miley a potom třeba co dělá a tak .... -
-
Re: ...
mno ja si taky pisu s miley cyrus
-
-
to sis
to sis totiz necetla vanessyne fanousky oni nespesnou vyhanely ze pry nema rada vanessu a to by spravne holky nemely by delat ze jo????vzdyt vanessu ma i osobnostech pridanou tak co jim bylo??? to nechpu bylo mi nespesne lito a hodne *9*