-
I ♥ u Austin .. milujeem ťa . *14* *14* ♥♥♥
-
thanks I love you too Terezka 123
-
já mám ráda Austina mahomena je užasnej je lepší než justin biber *14* *4*
-
ujde
-
Milujiho A má pěkné písničky naprosto ho žeru posílám ti 1 000 000 pusinek *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ty miluješ stanislava o *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
jak je na skypu? *14*
-
He is very nice , i adore jim :-)
-
no austin je rozhodně lepší než tom odell protože od něj se mi líbí aspon jedna písničkaa tou je mmm yeah a od toma odella se mi nelíbí ani jedna protože je to ten nejhorší zpěvák na světě jeho zpěv je prostě hroznej protože když jsem ho poprvé viděla zpívat na očku tak to bylo strašný. až sem si musela zacpat uši. prostě neskutečnej zpěvák
-
-
Hele, už si dej s těma komentama pokoj, jo? Že si tady meleš na několikrát je mi jedno, ale Toma nech bejt!! Že jeho hudbě nerozumíš, je tvůj problém. Tom je dobrej a na rozdíl od všech Biebrů dnešní doby alespoň umí zpívat, zpívá něco jiného, je odlišný a má na to + hlavně: on UMÍ zpívat, což z dnešních zpěváků umí málokdo.
-
-
Twl ! DĚLÁTE SI Pr**l! Já nechci aby AUSTIN Mahone chodil se SELENOU GOMEZ !! Je to kr**a. At si Selena dá odchod ! Jemu je 17 A JÍ BUDE 21 !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to svět ještě neviděl !
*16* *9* *10* Nesnáším Selenu Gomez!!! -
-
a neni to jedno ?? Sokol taky mel holku o 24 let mladsi - jinak nenavidim austina a biebra taky ne ani one direction :DDDD
-
Jedinej, kdo je tady kr**a jsi ty... A oni spolu nechodí, jsou jenom dobří kamarádi. Tak se laskavě vzpamatuj!!!
-
-
Je prostě dokonalý a má hezký songs!! *14* *14*