Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ehm

Elis, to bylo krásné že si na mě nezapoměla, když si psala o tom letu do LA za Evánkem... *15* Ale myslím, že bysme mohli jet všichni jako partaa... *15* *15* I když je fakt že jenom my dvě milujeme Evánka, ale stejnak bych ti tam zdrhla až bych se vydala hledat Pierra Bouviera ... pardon chtěla sem samozřejmě napsat Michala mého milowaného manžela, nikoho jinýho přece nemám ... *15* *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: Ehm

no ja vim *15* a za nim si klidne zdrhni aspon budu mit Evanka pro sebe *14* *15*
    • kvatro

Re: Ehm

Asi sem hodim ten příběh. *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ehm

Tak jo dokud tu můžu bejt *15*
        Jinak za tu pomoc díky, když přemluvím taťku tak se tu dneska stavím,... na doučování *3* *15* Ale bojím se že mi to nedovolí ... *9* *9* *9*
  • puspuspusinka

Odmítám !!!

Tak a dost přečetla sem dvě strany a už mě to nebaví, co si to jako mylsíte že tu nejmse chvíli a vy mě tu budete psát ... tsss ... na čtení kašlu stejnak nemám čas .. *15* *9*

Jinak děkuju jak mě tu všichni litujete, ale tak já si už zvykla ... *9* *9* Doma to prostě lehký nemám nooo --- *9* *9* *9*

Jinak všeci mi chybíte, ale podívám se semka asi jenom ve škole, doma mi to fakt nevyjde ... *9* *9*
  • xkostex

dobrou

tak ja se odebiram smer postel jeste si aspon 2x precist dejak a spinkat tak dobrou a zejtra se tu nevim v kolik obevim *15*
  • xkostex

konkurz!

takze pro ty kteri tu jeste nechcipli vyhlasuju konkurz na myho osobniho ridice ale musi mit svoje auto *15* nehlaste se vsichni
    • vterinka

Re: konkurz!

auto je v garáži, ale nevím jak daleko a hlavně KAM bych s ním dojela xDDDD
      • xkostex

Re: Re: konkurz!

ja chci dojet nejdriv do krepic a pak do LA *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: konkurz!

aha, tak si pořid letadlo :D *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: konkurz!

tak jo kdyz mi ho cvaknes tak klidne *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: konkurz!

Jasné a kdybys viděla kolik jich mám nevylepených! To by stačilo n potapetování baráku! *15* *15* *15* .. tak to máš blbé *15* *15*
            • xkostex

*15* *15* to jako fakt? taky zavislak? ja uz polepila dzdi dvere skrinky premejslim i o oknech ale ty raci ne a na strop nemuzu mam ho zateplenej *9* *15*
            • vterinka

To mi povídej! Já už je lepím na strop a je z poloviny plný! *9* *15*
            • xkostex

uz vim co chci!!!!! veci pokuj doslo misto na plakaty:( *15*
            • vterinka

o jéje :D
            • xkostex

ne jako bonus chci no to jeste domyslim
            • vterinka

a zlatého martana jako bonus bys nechtěla? *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

o skveli *15* nebo staci letenka do LA a pak odvoz pred Evankuch barak *15*
            • vterinka

nejsme charita :D řekni Míšovi, třeba se na tbe složíme :D
  • kvatro

:(

Nevíte kde vězí moje manželka Míša?
    Mám tu totiž pro ni pohádku o Vás dvou a Hance. *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: :(

misu sere luciferda ma zaracha a je bez kompa a pokud se ta pip matikarska nespamatje a misa nedostane jednicku do konce skolniho roku ji asi neuvidime *9* tu pohadku ji posli jako sms ne? a hod ji sem
      • kvatro

Re: Re: :(

Hm... takže Míše nejde matematika, nebo co? Až bude u kompu, Ať mi napíše. mohl bych jí s to matikou poradit nebo pomoct.

Ta pohádka je dlouhá asi na 400 slov, takže SMS nepřipadá v úvahu. Ale sem bych ji mohl hodit.
        • xkostex

Re: Re: Re: :(

jo nejde ted tam maj naky sinus nebo co a nesmi mit znamky horsi jak 2.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :(

chuděrka :((((( .... sinus? Takže goniometrické funkce?
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :(

jj se neboj *15*
            • vterinka

nemáš zač :-) pak dej vědět jaks dopadla :-)
            • xkostex

snad jo dekuju *4*
            • vterinka

aha, tak snad jo, držím palce :-)
            • xkostex

ale asi pudu misulou na tu potravinu sice nevic co je vsechno u menegmentu ale to neva *15* snad me smima znamkama vemou
            • vterinka

Tam jsme chtěla jít než mě to přešlo. Mám to doma od rána do večera, už mi to ani nechutná :D .. a je okolo toho moc práce a je to drbačka
            • xkostex

*15* ja chci jit na cukrarku ale kamoska me premlouva at du na potravinarskou ale nejsem si jista jestli bych to zvladla
            • vterinka

já sem na něj taky nechtěla .. sice sme si chemickou moc nepolepšila, ale furt je to lepší! *1*
            • xkostex

ja taky ne. ja bych na gympl nevlezla!
            • vterinka

aha, tak to ji nezávidím :(
            • xkostex

jo je jenze ona je na gymplu a ja na zakladce a berem rovnice s lomenima vyrazama desna kravina a moc mi nejde
            • vterinka

sem si říkala, a Míša je taky v 9 že? .. Tak to třeba bude brát za chvíli
            • xkostex

nejsem sem v 9tce
            • vterinka

Tak to je fakt blbé :( ty jsi v osmičce,
            • xkostex

nejhori je kdyz me porad zada o pomoc a jaji pomoctnemuzu *9* a navic v matice sama docela plavu
            • vterinka

aha, no nevadí, není to nic těžkého, tohle mi šlo je to lehké, takže kdyby ji o někdo šikovně vysvětlil, tak by to určitě pochopila, na střední je matika mnohem horší! *9*
            • xkostex

asi ja nevim mi tohle jeste neberem a ja nemam poneti o co de
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :(

No tak to ať mi napíše teda. Sinus a Cosinus a prostě celá Pythagorova věta mi šlo dobře.
      • vterinka

Re: Re: :(

chuděrka :( Kvůli 1! Kdyby ji šlo o 2, tak to pochopím spíš než tohle. :( .. a tu pohádku tu klidně můžeš hodit. :-)
        • xkostex

Re: Re: Re: :(

jo jeji tata je desne vypatlanej ma doma peklo *9*
  • bambusanka

Všichni a povinne!

Všichni kteří máte facebook povinně sem do komentářů napište AVRIL LAVIGNe!
    http://www.facebook.com/p ermalink.php?story_fbid=17859296884 1897&id=132900103388547¬if_t=lik e

Chceme přece aby přijela,ne? *3*
    • vterinka

Re: Všichni a povinne!

týjo, to by bylo super kdyby opět přijela. Já na ni chtěla už minule, lae neprošlo mi to, ale vzhledem k tomu, že ted chodím po koncertech, tak tam prostě půjdu! *15* *15* *14* *14* *14*
      • kvatro

Re: Re: Všichni a povinne!

To já takhle po koncertech nejezdím. na koncertu sem byl teprve jednou. A to na No Name, když se uráčili přijet do Příbrami na zimní stadion. *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Všichni a povinne!

Já je právě začla praktikovat. *1* Prvně Miro, pak mám naplánované Paranoid, chci jít opět na RD, až budou mít naplánované koncíky, zatím mají volno, pak chci na Avril, no a nebo tu přijede Kike, ale tomu nevěřím.
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Všichni a povinne!

Kike sem nepřijede, to by už dřív přiletěli i návštěvníci z Marsu. *13*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Všichni a povinne!

jo pobavila *15*
            • vterinka

:D aspon ses pobavila :D
            • xkostex

twl taky dobry *15* *15*
            • vterinka

ttj :D Já sem prvně málem npsala RD, ale pak sem si řekla, že je to pěkná blbost, když tu jsou xD ... to je ta automatika :D
            • xkostex

uz sem si o nej napsala *15*
            • vterinka

Když ti to pomůže :D
            • xkostex

jo ta to prehani asi si napiso o Evanka *15*
            • vterinka

no asi tak nějak, sice je chápu, ale Dita to přehnala!
            • xkostex

twl ty sou z Kikeho upa podelany *15* *15* *15*
            • vterinka

Nadávala fandům, cože?? OMG to je megera!! ..... Měli bychom se vím poprat o Avril Kikoušci se nám zbláznili!
            • xkostex

tak jako LG je deska krava vypatlanejsi osobu sem snad jeste nevidela
            • kvatro

Hlavně že sem pozvali lady Gaga, přijela sem s tim svým bordelem. nadávala tady faouškům, sem někde četl.
              Ještě za to chtěla nehorázný peníze. *16*
            • vterinka

Jenže víš proč? Prootže ho tu nikdo nechce pozvat! A to já prostě nechápu! :-( Holky už psaly různým pařadetelům a prd. :( .... ale prý tu kdysi byl v Brně, ale to už je dávno.
            • xkostex

martani uzz prileteli mi je videli! kdyz sme spali v chatce tak sme videli martani a venusi *15* a dokonce i nasi zemi
        • xkostex

jediny konzerti ktery ja navstevuje sou na Akademii kdyz tam nedko ze skoly spiva ted tam spivala Senkova to bylo good *4* a kdyz je u nas Dabing a nedko prijede tak se du kouknout ted tu byla ta ted nevim jak se menuje *15*
    • xkostex

Re: Všichni a povinne!

uz sem napsala doufam ze prijede
      • kvatro

Re: Re: Všichni a povinne!

Přijet by sem mohla. Když tu byla s Under My Skin i s Best Damn thing.
        Měl sem takovou smůlu, že sem ji začal poslouchat až 14 dní potom co tu měla koncert. *15* *15* *15*
        • xkostex

*15* *15* *15* *15* taky dobry ja mela smulu ze mi mama nechtela koupit listek *15*
          • kvatro

Sis ho měla koupit sama :D
            Ale padly by na to celoroční úspory. *15*
            Nebo zkus vydělávat na internetu, mě už za fotky vyplázli tisícovku. *3*
            • vterinka

když ti to pomůže, tak klidně :D *1*
            • xkostex

si asi sezenu sofera *15*
            • vterinka

:D Tak to budu vést za rok a půl *15*
            • xkostex

jo to doufam chci se dozit aspon 18ti *15*
            • vterinka

Všichni jsou skrblíci, všem snižují a vše zdražují ... :( .. jinak rokem 2012 to jistě neskončí *3*
            • xkostex

j ovsechno do jde nekam. lidi si nedokazou vazit toho co maji *9* a jestli bude tak to dakt nevim ale uz ho predpovidali hodne krat a pokazdy se neco stalo tak snad to neni prava jinak v roce 2013 budu poprve koukat na film 2012 a budu se tlemit *15*
            • kvatro

Já vím, celý to tady jde do prdele. *9*

Myslíte že bude toho 21.12.2012 konec světa? *7*
            • xkostex

se divis? je krize jak rika kamoska vypada to na dalsi svetovou *15* cos doufam nebude *15*
            • kvatro

On je dneska na penízky každej opatrnej. *15*
            • xkostex

jo to bych nepochopila *15* si hrajou na skrblika ne?
            • kvatro

Na té turistice.cz tomu asi nebudeš rozumět. Stejně ti tam za to už nic nedaji. Mám tam 200 turistických tras a míst ke jsem byl. A dávají mi padesátník za den. Žiďáci jedni. Před půl rokem to bylo aspoň 7 korun za den.
              Přidávat tam něco, je ztráta času. *13*
            • xkostex

dik se na to pak kouknu *15* twl potrebuju brigadu! *15*
            • kvatro

Nojo to sem zapomněl že ti bylo 12. Víš já to bral podle sebe. *15*
              Ty peníze sem vyděal na turistika.cz, přidával sem tam turistické trasy a k tomu fotky různých památek. začal sem to tam dávat když sem ještě chodil na školu. potom ty odměny zkrouhli, asi jim připadalo že za to dávají moc. *15*
            • xkostex

jo jasne ikdyby sem si ho koupila sama tak by me mati nepustila vzdit me bylo 12! *15* a kde si vydelavas ty? potrebuju prachy! chci si koupit rubikovku vonavku od Avril ikdyz vonavky moc nepozivam a setrim uz pul roku na jeji CD ale ty penize se vzdicky vypari *15*
          • vterinka

Míšo: to je fakt smůla, s tím jsme u Mira měla štěstí, že sme ho začla opět poslouchat měsíc před koncíkem *14* *14* *14* *14* *14* .. Elis jsme na tom stejně *9*
  • xkostex

twl

Michale a Miso jako prdel si ze me nedelate? ja tu nejsem den a vy si tu takle krasne popisete 5 stranek a ja to mam cist?
    • vterinka

Re: twl

No to mají i za dnešek, bo dnaska s překonali v nepsavosti asi mají manželskou krizi nebo si někde spolu užívají a na nás kašlou! *1*
      • xkostex

Re: Re: twl

misa ma zaracha tak¨ze michal se musi spokojit snama ale ja se musim ucit zatim umim jen nadpis za tu hodinu a pul *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: twl

Míša má zaracha? Proč? Za co? ..... No já mám hotové úkoly a ted se jdu učit chemii
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: twl

luciferda utoci a prej si na ni zasedla matikarka
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: twl

aha, tak to je problém
    • kvatro

Re: twl

Elis, děláme si prdel. A nejenom z tebe. :D nikdo tě nenutí to číst. *15* *15* *15* Ale pokud se chceš aspoň trochu zasmát, tak si to přečti. *15*
      Koho by napadlo že se dá ve dvou, popsat 5 stránek. *1*
      • xkostex

Re: Re: twl

ja to cetla se neboj *15* a mam z vas desnej vytlem a kvuli vam sem se jeste nezacala ucit takze jestli dostanu 5 z dejaku muzete za to jen vy! *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: twl

My za nic nemůžem. *13* *13* *13*
          Z dějáku pětu nedostneš, protože děják se dá vždycky trochu okecat. *15* Mám to vyzkoušený.
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: twl

o jenze kdyz to je pisemne tak se to blbe okecava *15* bych ji tam mohla popsat valku segrinich kocek myslis ze dostanu jednicku?
            • xkostex

rozbiti CSR 30. leta, obdobi 2. republiky a jeji rozbiti, politicke zmeny a rozbiti CSR 1939 *9*
            • kvatro

A z čeho to zase máte psát? *15* *15*
  • bambusanka

:-DDDD

Ahoj, chtěla jsem vám sem dát takový video - VIP zprávy primy :-DD Moderátoka tam mluví o Avril .. to se se zase nasmála tvl :-D Ještě kdyby uměla pořádně mluvit, :-DD nejdřív blbě vysloví jméno Avril,potom se dozvíme že je to již šesté album ( *1* *1* *1* ) a jméno alba vysloví jako : Gudby Lul
    aby .. *1* *1* a jméno Derycka Whibleyho jako "Vajbly" .. upss.. docela trapas no.. *1* *1* at se nejdřív naučí anglicky.. :-DD
    kouknout se můžete tady :
    http://www.iprima.cz/videoarchiv otevřete to,dole klikněte na VIP zprávy ,pak ze 7.1. 2011 a Avril tak začíná v
    8:45 .. se pobavíte *3*

i když je to spíš k pláči než k smíchu :-D :-(((
    • missabbey

Re: :-DDDD

jj já sem na to koukala v televizi...jako...fakt dobrý když chce říkat něco o Avril ať se naučí vyslovovat..jako Laviň....to je fakt...xD *1*
      • avrilll01martina

Re: Re: :-DDDD

Twe tohle komoleni Avril je hrozny!!:D Vrazdila bych za to!!:DSem na to alergicka se dycky peru za to ve skole :D:D Avril Laviň..Ejvril Laviň..Evril...Twe nejdřív at tam poslou nekoho kdo umí mluvit :D:D A sem nevedela ze uz 6. CD :D:D Avril posloucham 8let a asi mi utekly nejaky CDcka :D:D Boze Gottovou nakopat :D:D
    • vterinka

Re: :-DDDD

OMG! To je děs! Tak to je trapas jak kráva! Jak to vůbec můžou pustit do éteru? To absolutně nechápu! A jak přišla na 6. album by mě taky velmi zajímalo!
      • kvatro

Nojo, "Avril Laviň", "Gudbaj Laleby", "Deryk Wajbly". To dokáže opravdu pobavit. *15*
        Už sem slyšel dokonce i "Ejvril Levíň" *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-DDDD

Cože? no to je kakastrofa! *1* *1* *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :-DDDD

Nééé... tak to je moc..:D To mě dokáže spolehlivě vytočit, když řeknou: LaviŇ...! Vraždila bych za to...:D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :-DDDD

Přesně!! Mě to taky dycky točí na maximum!
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :-DDDD

twl ta prima me fakt sere!!!!!!! twl tohle fakt jako posraly! *16* ale u toho jak vyslovovala nazev alba sem dostala prte vytlem *15*
      • vterinka

Možná tam započítali i ta vedlejší, jako jsou: All you will never know a The softer side, ale na nich nejsou žádné nové písně, takže to ani jako cd nepočítám
  • puspuspusinka

...

No hele mě tu nebaví na tebe čekat tak já letím svýmtryskáčem od Obamy, tak čááo ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

RD

RD znamená RosemaiD ... myslím ... *1* Ale nejsem si tím jistá ... ale tak Kačko ty si jako ymslíš že Mira Čmajdu mi nedáme??? No to ses spletla... ten pude na kůl jako první *1* *1* *1* *1* *1*
    • vterinka

Re: RD

Promin, píšu příběh :D ... ano, RD je Rosemaid .. a myslím si, že Mira, Mira, Romiho, Jariho a Tomiho nedáte :D
      • kvatro

Re: Re: RD

Píšeš příběh. A můžeš nám prozradit o čem to bude? :D
        • vterinka

Re: Re: Re: RD

Tak je pro mou nej kámošku, takže je o ní, o mě ( na její přání) a překvapivě o RD *15* *15* *15* *15* Aspoň to potom zas můžu střelit do Fan fiction na ofiko fanklubu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit