-
??
Michale, řítí se ke mě z nebe nějakej pošuk na koštěti Seš to ty nebo nee???
Jestli nee tak abych ucukla ... nebo dostanu jendu do čumáčku *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ??
Já to nejsem. To možná Donaldka vyslala na průzkum nějakýho svýho poskoka. *15* -
-
Re: Re: ??
Noo páni to je ale poleno já uhla a ono to přistálo na stromě... *15* *15* *15* Noo néé hádje kdo to byl ... *15* *15* Donaldka osobně... *15* *15* *15* Už sem jí poslala vodním dělem zpátky... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ??
Řikal sem že se to vodní dělo uplatní. Na takovou verbež skrblíkovskou. Je potřeba jít od lesa.
Asi v tom spěchu, jak se nám chtěla pomstít. Zapomněla mozek v šuplíku. -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Tak a teďka už si to fakt totálně přetáhl přes úroveň kdy exploduju, teďka sem vybuchla smíchy úplně totálně.... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
No ono se to trošku zkomplikovalo ... *9* *15*
Přiletěly dudlík šmudlík a pudlík nebo jak se to menujou ... a já křikla baf a oni se rozmázly na stromě no a po 5 minutách seškrabování přiletěla i Kačka a když viděla že synovci sou na padrť, tak mi letěla střemhlav na hlavu a netrefila se, a sletěla do řeky ... takže Kačka Donaldka plave na výlet a já si tu seškrábávám její synovce no to sem dopadla... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Za chíli ti tam ještě přiletí Kačky Donaldové synovci. Bubík Dulík a Kulík.
Na ně bude stačit hasičská cisterna CAS 32. Až je ten tlak vody sesadí z košťat tak je pozavírej ke králíkům, Donaldka si pro ně přijde a spadne klec. *15*
-
-
-
-
-
-
???
Michale, když dneska pěníš těma přezdívkama, nechceš taky napsat nějakou hezkou pohádku o Bance, Elliotovy a Donaldce??? *15* *15* *15*
Já se chci taky zasmát ... *15* *15* -
-
Re: ???
Ted mně už nic nenepadne. Zítra večer tady bude. *3* *3* -
-
Re: Re: ???
OK *15*
-
-
-
Pohádka na dobrou noc !! xDD
Banka, Elliot a Kačka Donald Čvachtavá
Byl jednou krásný zimní den, a Banka s Elliotem, siamské dvojčata, si řekly že zajdou na návštěvu ke svým přátelům Míše a Míše, zcela novým novomanželům. Byla pořádná zima a venku to pěkně klouzalo! Než vyšly pořádně se oblíkly, ještě než zašly na hrad k Míše a Míše zamířily do Disneyho království pro Kačku, ženu Kačera Donalda. Šli a šli a sliš a tále šli a najednou hup rup cvak a už ležely, boužel dneska nesla Banka Elliota na zádech a tak to zchytal Elliot, když vstaly řekl si Elliot že ted ponese on jí, vzal jí teda na záda a šli a šli a šli a najednou hup rup cvak a Elliot se skácel jak širokej tak dlouhej na Banku. Banka se už naštvala a řekla, že si tu trasu musí vypočítat aby už nepadaly, a tak to všechno vypočítala a šli a šli a šli a šli a najednou hup rup cvak a byly pod ledem. Elliot se naštval a zahodíl Bance kalkulačku a vylezl a šli a šli a šli a najednou břink cvak brink napálily to přímo do Donaldovy brány, zavolaly si Kačku Čvachtavou a konečně se vydaly za Míšou a Míšou na hrad. Jenže jako každej hrad stál i ten jejich na hooodně velkým kopci. No tak teda se rozhodli že pojedou lanovkou. Tak jely jely a už jim zbívalo pouhých 20 mentrů a lanovka se sekla, no tak teda šplhaly ale Elliot a Banka to měli docela těžký!
Nakonec se konečně doplazily až k hradu Míši a Míši a že zazvoní a pudou na návštěvu, ale co je nepotkalo na dveřích stálo. Jsem na svatební cestě na Hawaii, pokud nám něco chcete tak s tím budete muset počkat až se vrátíme!
No tak tomu se dámy a pánové říká zákon schválnosti xDD -
-
Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD
Míšo, já z tebe nemůžu! Fakt good *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD
*15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD
No to mně poser. *15* *15* *15* *15*
Míšo, tohle je zatim nejlepší pohádka co si napsala. *15* *15* *15* *15*
U téhle jsem se opravdu smál, a to už je co říct. ty přezdívky se tam skvěle hodí. *1* -
-
Re: Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD
No tak to díky ... *15* A to sem ani moc nepřemýšlela co budu psát, prostě to ze mě vyšlo ... *15* *15* *15*
-
-
-
:)
Pokud se tady neobjeví ten Havířovský fantom ,jeho pravá ruka Eliáš Kilián a Budulínek.
Tak uděláme turné The Worst Damn Thing se zastávkami v Přelouči, Havířově a nakonec ve Frýdku Místku. Bude to spíš taková křížová výprava. *15* *15* *15* -
-
Re: :)
a ty na ni budeš umučen! xDDDD -
-
Re: Re: :)
Abys tam nebyla umučená ty Donaldko *15* -
-
Re: Re: Re: :)
No jasně, vememe Donaldku na mučící nástroje. Budeme ji natahovat, a potom z ní bude mít Míša pořádnou hadici na sprchování. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
No počkej!! Ty ještě uvidíš, že já s na tě pozvu kluky z RD! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Ty nevzdělaný sprostáku! Tak úkol do fyzy vypočítáš levou zadní a ty nevíš kdo jsou RD, když o nich pořád mluvím! Hlavně, že víš kde bydlím, na fb si mě najdeš a koho miluju ty nevíš jo? Tak to sis u mě poto! *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
RD? Co to je?
Relativně debilové. *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: :)
Jéééé ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
"Donaldko" *15* *15* *15* *15* To mě teda dostalo.
-
-
K tomu nedojde. Budem se bít ze všech sil. A kdfybych už byl náhodou přivázanej ke kůlu, tak mně Míša zachrání. *3* *15* -
-
Co bych rpo svého milovaného manžílka neudělala !!! *14* -
ANOOO !!! *15*
-
-
-
Re: :)
Tak to abych si šla zabalit... *15* *15* V kolik pro mě přijedeš?? *15* -
-
Nebudem to zbytečně odkládat, vyrazíme hned. Už startuju koště.
To abych si začal psát, kolik sem tu už udělil přezdívek. *15* *15* -
-
OK. Čekám !!! *15*
-
-
-
-
:((
Nějak to tu chcípá ... Počkejte že já se naštvu ... BANKO A ELLIOTE VYLEZTE KURŇA A KAČULDO TY TAKY... NEBO SI PRO VÁS DOJDU !!! *15* -
-
Re: :((
Akorát tady na nás čumí, a maji z nás prdel. *15* Že by se taky zapojily, to ne! -
-
Re: Re: :((
Kdo by neměl, vždyť i já tu z nás chcípu totálně... *15* *15* *15*
Asi pudu napsat pohádku ... nějak se nudím ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :((
Jo udělej pohádku a pořádně tam proper tu Svatou trojici.
Banka, Elliot a Kačka Donald Čvachtová. -
-
Re: Re: Re: Re: :((
hotovo *15*
-
-
-
-
-
???
Michale žiješ ještě?? Nebo píšeš pohádku??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ???
Žiju, ale pohádku nepíču. *13* -
-
Re: Re: ???
Nepíčeš??? Na co myslíš prosimtě? *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Věděl sem že do toho budeš rejpat. :D Prostě jenom překlep. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Jo jasně... *15*
-
-
-
-
-
xDD
Hele, ale u teho sem se fakt pobavila, jak byly ty zprávy, tve jak tam bylo to jedno místo a každej kdo tam prošel tam hodil hubu a nebo i ten policista, no tve já totálně chcípala smíchy... to byly nejlepší zprávy... *15* *15* *15* *15* *15* *15* Na ten nemocniční konec sem už rači nekoukala *15* -
.
Opravdu se Přelouč a Havířov někde zasekly.
Manka Nemůže projít dveřma, když má na zádech přilepený to dvojče Eldorádo de Koště. V přelouči známá jako Smetiprach. *15* -
-
Re: .
Teď si mě zabil ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Sakra xD
Hanča se blíží ... *15* -
-
Re: Sakra xD
Tak to aby sme vyhlásili stav ohrožení. *15* -
-
Re: Re: Sakra xD