-
Jak jsem se tak divala na AD boty,tak všechny budou 37-39 a já mám bohužel 40 *7* a budou kolem 2.000 a i conversky,které jsem chtěla .. musím je ale mít ! *1* *14*
-
-
40? Noha jako elefant. *1* Ti na ní někdo dupnul a rozplácnul ne? *15* Asi ten zcinkanej ufon. *15*
Určitě si něco vybereš, když na to bude hafo času. *3* -
-
nééé *15* *15* a snad si něco vyberu a doufej ať mají něco i pro vás pro kluky ;)
-
-
Když tam nebuduou mít nic pro mě, zažádám si o knihu přání pochval a stížností. Ale použiju ji pro tu třetí možnost. *15*
-
-
dobře tak jo a pak jí ukážeš *1*
-
-
*3* *3* *15*
-
Ale asi tam tu knihu radši nemaj, pač by byla za chvíli plná. *15*
-
-
-
-
-
-
Vůbec bych se nedivil, kdyby nad Drnholcem prosvištěl nějaký koráb ve tvaru talíře... *15*
-
-
*15* *15* *15*
-
-
Budliky, budliky.... Kde jsme to přístáli? Nevadí, hlavně že tu maji vinný sklepy, jdeme se zbagrovat do němoty. *15*
-
-
jooo tak pojďte *15* *15* můj děda má i sklep *15* *15*
-
-
A v něm dělá pokusy na mmozemšťanech. Pracuje pro NASA, tajně. *15*
-
-
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
hutga, hutga... To jsem jakživ neslyšel. *15* To bude něco z jiné planety. Něco jako ti dva slinající mimozemšťani Kang a Kodos ze Simpsonových. *15* *15*
-
-
lol *15*
-
-
http://lavigne-now.blog.cz/1203/justfab-com-2-other-videos-2012#add-comment *14* *14* *14*
-
-
Tak jestli budou mít v AD všechny věci co byly na tom videu, tak majitelka tohoto blogu, tam stráví minimálně celé odpoledne. *15*
-
-
to je můj blog *2* a mně to nevadí,mám na to hafo času *1*
-
-
Já vim, že to je tvůj blog. *1* Hafo času, nene. *15* Jen do zavíračky. *1*
-
-
yeah *15*
-
-
-
-
-
milujem teba kajuska4 *14* *14* *14* *14* kajuska4
-
-
počky si kluk nebo holka? *15* *3*
-
-
Ale ale, tady někdo někomu začal vyznávat lásku. *1* Ale kluk či holka? ...tož otázka. *15*
-
-
*15*
-
-
Třeba to píše Brad Pitt. *15* Zrovna včera jsem ho viděl se hrabat v anglicko-slovenském slovníku. *15*
-
-
Tak to bude nějaký Marián zo slovenských kotárov.. *15*
-
ten a mně psát? to určo ne *15*
-
-
-
-
-
-
http://celebufight.com/2012/03/pnk-vs-avril-lavigne/comment-page-1/#comment-157831 hlasujte pro Avril dole pod obrázkem modrá hvězda *14* *14* *14*
-
-
Kam se pani "Růžová" na Avril hrabe. *15* Avril tam má ode mě hvězdu. *3*
-
-
"Růžová" *15*
-
-
Když může být Lucie Bílá, tak proč ne pani "Růžová". *15*
-
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
http://avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1154&pos=5
jsou tu nové a nové fotky *14* -
-
Já tam teda nic a nic nevidim *15*
-
-
vždy ale na té stránce ! http://www.imagebam.com/image/49b237178945467 *14*
-
-
No dost dobrá fotka, a ten nápis AD *3* *5*
-
-
*14* *14* *14*
-
-
-
-
-
chci bydlet v Praze a AD mít kousek :D
-
-
Taky bych chtěl bydlet v Praze, ale ne kvůli AD :D kvůli práci. Jinak ani náhodou. :D Nejvíc tu nemám rád ten blázinec. Ne ten Bohnickej, ale celkově ty hromady lidí, hlavně sprintery z eskalátorů a davy na přestupu na Můstku :D Pražáci vědí....:D
A nechtěla by si tam rovnou i prodávat? :D -
-
klidně hlavně ne už na moravě :D chce to změnu bydlení :D a ještě bydlí na vesnici :D božínku .. Drnholec blé *1* je tu nuda nic tu není akorát dětská diska ale jezdím pařit do Miku ale Praha je prostě ! áá chci pracovat v AD *1* *1* *1* celá jááá :D
-
-
símtě na jižní Moravě je to náhodou krásný. *3* Byl jsem tam pětkrát, a nechtělo se mi odtamtud. Ne kvůli vínu, to jsem tam neměl, pač bych nedojel potom domů. Ale ten svatý klid *1* A hlavně letní východ slunce na Děvičkách a k tomu ten mořský vzduch z Nových Mlýnů je nazapomenutelný. *3* Ale nuda tam asi fakt je, záleží čím se člověk dokáže zabavit. *15* Zato v Praze nuda neni, tam se děje věcí.... *15*
Kdo jinej by dokázal líp prodávat věci AD než fanynka Avril. *15*
"A támhleto si ještě vemte, to je takovej pěknej kousek, a hlavně už nebude, je to omezená kolekce..." *15* -
-
Já myslim, že fanynka Avril by nic z její kolekce neprodala a spíš by si to sama všechno koupila, protože by měla zaměstnaneckou slevu *1*
-
-
ááááááááááá *15* *15* *15*
-
Vyslechnuto v Iron Fist OC Harfa:
Šéf obchodu se ptá starší prodavačky:
Slečna Horáčková, prečo sa tu deň co deň tak rýchlo strácajú Abbey Dawn veci?
Neviem pán šéf, ale je to od doby, čo tu nastúpila ta nová predavačka z južnej Moravy. *15*
-
-
*15* *15* dobře ty *4*
-
-
-
-
-
a taky se budu muset podívat do krámečku, až bude otevřený. *3* *3* *15*
-
-
Krámeček je otevřený, jen tam toho zatim moc nemaj. Ale už si tam něco vybrat můžeš *3* Jenom ne kasu....:D
-
-
že prý kasu *1* *1* *1*
-
-
Nebo šrajtofli ochrance u východu. *15*
-
-
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
tak jsem si udělala po roce parádní nákup z Abbey Dawn, už se těším.... *14* *14* *14* *14* *14* *14*