Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro
    Hned zítra na YouTube bude video, kde lidé zachytili podivné hřmící zvuky. Jako to už bylo někde různě po světě. *3* *1*
    Tentokrát to bude z okolí Mikulova a Příbrami. *15*
    • kajuska4
      *15* *15* *15* to nevá .. ještě že nebudou k nám chodit *15* *15*
      • kvatro
        A pokud přijdou k nám, tak je nepustim. A nebo je poleju kyblíkem vody. *15* Budou z nich rampouchy. *1*
        • kajuska4
          *15* *15* *15* *15*
          • kvatro
            Dostanou hlavní roli ve filmu doba ledová. *15*
            • kajuska4
              také se dívám na simpsonovi *3* *15*
            • kvatro
              Já se koukám na Prima Cool když tam jsou Simpsonovi. *3* A to ani nevim že tam dneska byla Doba ledová, tak jsem se nějak trefil. *1*
            • kajuska4
              No doba ledová na prima cool *15* *15*
              ..
              muzika na prohřbu *15* *15* *15* kolednici lol *15*
            • kvatro
              Co kde hrálo? Muzika na pohřbu? *15*
              nebo ti koledníci v době ledový? *15*
            • kajuska4
              dnes tam akorát hrála *15* *15* *15*
  • kvatro
    Tak zítra máme Velikonoce. Kdo půjde koledovat v takový kose, ruku nahoru. :D Pokud někdo půjde, tak mu přeju ať dostane od Velikonočního zajíčka co nejvíc vajec, pač lidi na ulici Vám asi nic nedaj. :D Je jedno místo kterýmu se vyhněte obloukem a to je úřad vlády. Tam sídlí jeden gargamel jménem Nečas, který už je tam přesčas. Ještě by Vám ty vajíčka seškrtal a různě zdanil, takže by jste přišli domů s prázdnou.
    Hezký Velikonoce *3*
    • kajuska4
      já budu chrápat celej den,dnes jsem byla venku a za dvě hodiny jsem s kámoškou valila dom,byla nám zima *15* *15* *15*
      ...
      všem také přeji hezké velikonoce a i barevné *2* *15*
      • kvatro
        A jestli budeš při tom spaní chrápat tak aspoň utečou myši ze sklepa. Ani ty zacpaný uši jim nepomůžou, jakej to bude rachot. *15*
        Já budu taky celej den chrápat, pač dneska v noci až do rána strašim tady v budově naproti hradu. :D
        No zima hrozná, nevim jak u Vás ale u nás ráno sněžilo, sice to hned roztálo ale prostě se sypal sníh. *15*
        • kajuska4
          jo utečou aspoň *15* *15*
          u nás sněželo ale trochu,vítr,déšť a slunko ááá *15*
          Ty strašíš? *15* se tě bojím .. *13*
          • kvatro
            Rovnou k sousedům *15*
            A to je u Vás nejteplejší oblast v Česku. *3* No uvidíme ráno. Aby mi na nádru nehlásilo. Vlak je opožděň z důvodu sněhové kalamity. *15* A co teprve lidi na horách. Tam trochu nasněží (trochu víc) :D A už jsou odříznutý od světa. Holt musej vzít vidle a nebo lopaty..
            No to mi věř, já tu strašim. *3* Sice nemám bílý prostěradlo s vystřiženýma očima... *15*
            To se neboj. *3* nebo by si měla..? *16* *15*
            • kajuska4
              *1* *1* *1* dobře, budu se těšit *15*
            • kvatro
              Někde jsem to slyšel. *1* A tak si ještě připisuju nejdivnější. *1* Pěstujete tam víno takže tam teplo musíte mít. *3* |nA horách pěstujou akorát sněhuláky.
              Jé děkuji za prostěradlo. Aspoň se tu vyřádim. *15* No to ne. Tebe strašit nebudu. *3*
              V mém diáři: O půl třetí ráno zajet do Drnholce, vzít si prostěradlo. Spustit k Lavigneovým komínem. A pořádně vystrašit Kájuš. *15*
            • kajuska4
              Nejteplejší? Spíš nejdivnější to počasí je tož *1* *15*
              Jn na horách se nemají .. tož :/ ..klidně ti půjčím a ne že mě budeš strašit *1* *1*
  • kvatro
    Když myslíš že bych přesvděčil i mrtvýho. Tak to půjdu zítra vyzkoušet do příbramský nemocnice na patologii, která má jednu zvláštnost. Nachází se přímo pod závodní kuchyní. Strávníci se často diví, proč jsou v jídelním lístku tak často ledvinky, játra a květák na mozeček. *15* *15*
    Když tam budou běhat osoby v prostěradlech z patologie, nejsou to duchové ale ti, který jsem přesvdčil že žijí. *15* *15*
    • vterinka
      Tak na to se ani nedá nic říct! :D:D:D .. Ale dyt je to pravda! :D
      • kvatro
        Já jako že přesvděčim úplně každýho?
        • vterinka
          dalo by se říci, že ano :)
  • kajuska4
    dnes mě došlo triko z nové kolekce
    http://www.imagebam.com/image/b9c240182838762 *14* *14* *14*
    • thenilly96
      To tricko je uzasny *14* za kolik bylo?
      • kajuska4
        ano udělala jsem si radost,ta radost bude vždy,když bude něco na prodej od Abbey Dawn ;) že musíš do práce *15* i já nemocná , jsem musela do škole :D
        a stálo 874 i s poštovným *14*
        • kvatro
          Tak to jo *3* Co si koupíš příště? Maji toho tolik na výběr. *1*
          nemocná? A co pak ti je? V omluvence: "Bolest bříška a hlavičky." *15* *15* Respektive nechtělo se mi na tu čtvrtletku z matiky. *1*
          To je pálka. *1*
          • kajuska4
            né .. mám angínu ;) příště? boty z abbey dawn :D
    • kvatro
      Hmm. A vypadá to triko fakt dobře. Barva dobrý i ten motiv. *3*
      Tak si si udělala radost že? To se občas musí *3*
      Mě taky dneska odpoledne něco došlo....Že je pondělí a že jdu do práce. *15*
      • vterinka
        Míšo, tak tos zabil! :D:D:D:D ... Ale čekala jsem to xD
        • kvatro
          Ono by bylo spíš divný, kdyby si to nečekala. *15* *15*
          • vterinka
            Po tom roce a něco, že? :D
            • vterinka
              No, spíše v hlavě ... :D .... ale hodí se to pro odhady :D
            • kvatro
              Máš napsaný seznam mých pravděpodobných reakcí a vždycky zalistuješ, a tím pádem víš co řeknu. *15*
  • kvatro
    Na páté studiové desce Avril, se má objevit jedna písnička, kde bude Avril zpívat duet s Lady Gaga. Má se to jmenovat "I was crying". Jedná se prý o komerční záležitost, bez které nebude vydavatelství chtít, nové album Avril vydat.
    Píše se to na AvrilBandaids a je to z důvěryhodného zdroje. "Avril Lavigne records duet with Lady Gaga..."
    To si snad dělaji pr.... *16* *16* Oni Avril donuntili se spolčit s Lady Gaga. *10* To je hrozný dneska, kde to jsme? Prachy vládnou světu.
    • vterinka
      Cože, to si děláš prdel?! :O ... To je vrchol všeho! :( .. To bude hrůza! :(
      • kajuska4
        ale četla jsem i že se její Cd nové bude jmenovat "purely magical". *14*
        a jestli tohle co si napsal je fakt pravda .. tak chytám nervy ! *16*
        • kvatro
          To co jsem napsal není pravda. *3* *15* To byl jen takový malý aprílový vtípek. *15* Takže nervy Kájuš nechytej. *3*
          A díky za novou informaci. Ten název se mi líbí. *3*
          • kajuska4
            ty si byl s aprílem další .. uf si to napsal tak popravdě .. *1*
            mě jedna holka napsala: AVRIL BUDE V IRON FISTU V PRAZE !! ale věděla jsem hned že je to aprilek *2* *15*
            • kvatro
              Když při tom psaní lžeš až si sama věříš. Tak to potom jde samo. *15*
              Avril přijede zkontrolovat jak jde na odbyt to její zboží. *15*
            • vterinka
              Prosím tě, Míša by přesvědčil i mrtvého o tom, že žije. :D
  • AvrilJean
    Avril je fakt úžasná *14* *14* *14*
    • kajuska4
      ánoooooooo *14* *14* *14*
  • kajuska4
    http://lavigne-now.blog.cz/1203/twitter-21#comments
  • kajuska4
    A poslední fotky z BackStage :) moc to tam Avril sluší :)
    http://www.imagebam.com/image/d00748179797115 *14* *14*
    • thenilly96
      Bože, vždyť Taylor je o hlavu vyšší než Avril *8* to je skandál *15* ale Avril je tam úplně dokonalá *14*
      • kajuska4
        jo přesně tak :D a sluší ááá !! *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4
    Avril se zúčastnila party své značky Abbey Dawn a JustBam.com v Hollywoodu.Můžete vidět fotky z červeného koberce.Měla na sobě mikinu od Abbey Dawn,kterou moc chci,legíny a boty na podpatku.Zařila tam ... jí to tam seklo :) nemohu z těch fotek a ty její pózy a ksichtíky :D *14*
    http://www.imagebam.com/image/30b18f179794077
  • kajuska4
    http://www.imagebam.com/image/f64175179791893
    Avril dělala rohovor s The Grove Extra v Los Angeles.Měla dokonalé černé legíny od Abbey Dawn,bílou mikinu,boty na podpatku od AD i kabelku,kterou strašně+ moc chci,sluneční brýle.Dokonalé vlasy,make-up a černé nehty.Vypadala tak dokonale,nádherná je ůplně překrásná !!To je dobré jak ti fanoušci ty trička What The Hell ukazuji :) :) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit