Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro
    Tss... *10* Oni dávaji v TV, můj oblíbený film Lovci pokladů: kniha tajemství. A já se na to nemůžu koukat. *9* *6* Já tu mám místo knihy tajemství, knihu výkonu služby... *15*
    • kajuska4
      *15* *15* *15*
  • kvatro
    Ještě zbývá s těmi plakáty polepit strop a nezůstane jedna stěna volná. *15* No ve skutečnosti to plakáty nejsou ale jednotlivé měsíce z kalendáře Avril 2012. Který bylo umění sehnat. *15* A když už jsem si ho našel a šel koupit, tak mě ještě v tom Musicshopu opravili, že to není Avril Lavín ale Ejvril Laviň. *15* Ten panáček za kasou asi poslouchá akorát rádio a opakuje tu špatnou výslovnost po nich. *15*
    • kajuska4
      panebože Ejvril Laviň,nějaký ťamanec ,když to tak řekl ne?? *15*
      se máš taky si budu muset koupit ten kalendář ... *14* doufám že mě někdo neopraví,jinak ho nakopu *16* *15* *15*
      • kvatro
        Nebyl to ťamanec, číňanec ani japonec ale blbec. *15* A jako Ejvril Laviň, řekne každej druhej. *1*
        No a k ťamancům opravdu kalednáře Avril, kupovat nechodim. *15*
        Na rok 2012 ho už asi neseženeš, a na 2013 si budeš muset ještě počkat. *6*
        Když tě opraví, tak mu oprav ciferník *16* *15*
        • kajuska4
          mají určitě na netu ještě kalendáře ;)
  • Nevite nekdo jak se jmenuje ten kluk z videoklipu.. : Avril Lavigne - Girlfriend...
    • thenilly96
      Bryan McMullin *3*
      • kajuska4
        *14*
    • kvatro
      Jmenuje se Šimák, a bydlí kousek od Mikulova. *15* *15*
      • kajuska4
        Omg ! *15* *15* *15* hele .. furt mě jako :D
        • kvatro
          Auu... Nebij mě za to *15* Ty no.. *1* Musel jsem vybrat někoho, jako oběť mých příspěvků. *15* A taky jsi jedna z těch, co trochu chápou, co tu píšu.
          • kajuska4
            jo však v pohodě *15* jen když jsem to viděla,tak říkám: cooo a začala jsem se smát *15*
            • kajuska4
              no přesně ták *15* *15*
            • kvatro
              OK *3*
              Taková blbost, že se jmenuje po tobě může napadnout jenom mě. *15* Anebo že by se opravdu tak jmenoval? A byl to tvůj bratr? *15* Přiznej to.. *1*
  • já bych byla docela ráda, kdyby Avril přijela k nám do Čech. Byl jste někdo už na jejím koncertě? Já si pamatuju, že tady jednou koncertovala někdy před sedmi lety a pořád jsem zvažovala, jestli jít nebo ne, až jsem to nakonec propásla. Škoda, ráda bych tenhle omyl napravila. *5* *5*
    • kajuska4
      ne nebyla jsem ... jo to si pamatuji taky,určitě tu znova bude *3* *14*
      • Já byla a koncert poměrně o ničem.
        • kvatro
          I kdyby byl ten koncert strašnej. Tak skalní fanoušek Avrilky ho vychválí. *3*
          • kajuska4
            o ničem? to nevěřím :P jak říká Kvatro :P
            I love Avril *14* *14* *14*
            • kajuska4
              noooo řekl si tvé jméno xD *1*
            • kvatro
              Viděl jsem záznamy z koncertů Avril. I z těch nových z Black Star tour, a sice je pravda, že už to neni takový jako bývalo za dob UMS. Ale pořád je to koncert naší oblíbené zpěvačky a zpívá tam naše oblíbené písničky. pak to musí být o něčem ;-)
              To jsem toho tady na sebe tolik vyklopil, že víš jak se jmenuju? *15*
              Liduška Kvatra zatím nezná, ale až ho pozná.... *10* *15*
            • kajuska4
              já vím že se jmenuješ Michal,ale ona to neví *15*
              nápodobně s těma plakátami *14* *14* *14* *14*
            • kvatro
              Každý koncert je o něčem. *3* A koncert Avril určitě. Něco jako nezapomenutelný zážitek, myslím. :D Ať nám Liduška vysvětlí, jak vypadá takový konert o ničem. *15* Asi krátce po začátku usnula a probrala se až na konci, když po ní fanoušci, co odcházeli začali šlapat. *15*

Jo a jsem Michal *3* Žádný Kvatro *16* *15*
              Miluješ Avril. To já taky, dokonce tolik, že mám její plakáty po celém bytě. *15* Každý kdo přijde k nám domů, může na těch plakátech oči nechat. *1*
  • kajuska4
    *14* *14* *14* Avril *14* *14* *14*
    • kvatro
      Nějak to tu zase polevilo, že? *8*
      • vterinka
        Jen malinko ;-)
  • kvatro
    Nemáte někdo pláštěnku? venku prší. *15*
    • kajuska4
      ééé *15*
      • kvatro
        Tehdy jsem měl službu v práci, a pořád jsem musel chodit ven. Normálně padaly z nebe trakaře. *15* Potom taky traktory a valníky. *15* Jeden traktor přistál kolegovi na škodovce a udělal mu z ní kůlničku na dříví. *15* Jí tam chudák oplakával.. *15*
        • kajuska4
          lol :DD Umírám *15*
  • kvatro
    Tak teď jsem viděl Avrliku s tim příčeskem. Obrázek poskytla Kačka, takže děkuji. *3* No a jako Avrilce se tenhle tah moc nepovedl. vypadá to fakt divně *7*
    • vterinka
      Nemáš za co, já ráda. :)
      • kajuska4
        říkala jsem to ;)
        • kvatro
          Doufám že tu černou hrůzu brzo shodí. *15* Podobnou ofinku měl jeden skunk v americkém kreselném seriálu. *15*
  • kvatro
    A je fakt, že svatý nejsem. *15* Ale pracuju na tom. Už si beru lopatku a kyblíček, půjdu na pískoviště a tam holýma rukama postavím kostel a brány z písku. Za tento čin mne možná potom prohlásí za svatého. *15*
    • vterinka
      Naivko ;-)
      • kvatro
        Tebe taky možná prohlásí za svatou. Svatá Kateřino. *15* Ale to by si musela chodit častěji do kostela a hlavně tam u toho nespat. Kněz povídal že už toho má plnou bibli, jak tam s tebou pořád musí třást. *15*
        To je jako u Boba a Bobka. Vstávat! A proč? Protože je mše! *15*
        • vterinka
          Rozhodně chodím do kostela častěji jak ty, takže pomlč! :D ... a kněz mě nebudí :D .. kdysi mě budila mamka, ted už tam nespím, jen jsem duchem nepřítomna :D
          • kvatro
            V tom případě mám peklo jistý. *15* Já znám ten nepřítomný výraz. Ten mám často :D Duchem začneš být přítomna až když zazní Amen. *15*
            • vterinka
              Jistě, celá nakřivo. :D
              No, co, začátek bych si možná pamatovala :D
            • kvatro
              To by byla legrace kdyby ten kněz se tě zeptal o čem to vlastně mluvil *15*
            • kvatro
              A ty pojedeš hned za mnou. Máš připravenej kotel hned vedle mě. *15*
            • vterinka
              aspon si toho seš vědom :D ... nj, brácha :D:D:D
              aby se neřeklo, tak těsně před :D
  • kvatro
    No Kačko já ¨z tebe zloděje neudělal. *15* Já nemůžu za to že si byla v minulém životě straka zlodějka. A všechno co se lesklo si měla hned v merku a v kapse. *1*
    Tvůj největší úlovek byl Bohuslav Sobotka, kterýho si omylem sebrala, protože se mu leskla hlava. *15* Doma když si vykládala lup, tak si se nestačila divit koho si to vlastně "klofla" *15*
    • vterinka
      Ha ha ha :D ... nějak jsem z toho humoru vyrostla :)
      • kvatro
        Co tě žere? *15* Zase máš špatnou náladu. Dej si 3 dni pauzu. Jako jsem to udělal já, to pomůže *3*
        • vterinka
          Mi odpočinek nesvědčí, mi svědčí o problému mluvit s ostatními, pak mi je fajn ;-)) .... o 3 :D
          • kvatro
            Takže máš dneska nějaký problém, mám pravdu? V tom případě ho nebudeme rozebíérat tady. *3*
            Tobě ještě 18 neni. *1*
            • vterinka
              No proto :D
            • kvatro
              Tak pokud budu řešit ročníky, pak máš pravdu. *15* To je o 3 roky.
            • vterinka
              Ok :)
              a? :D ... ale odečti si ročníky! :D
        • kvatro
          Za to já jsem z humora nevyrostl a to jsem o 4 roky starší než ty. *15*
  • kvatro
    Jo a na Twitteru jsem četl, že Avril už má to 5. album hotový. *14* Takže bych se rád dozvěděl kdy si ho budu moc konečně koupit v Bontonladnu. *3* Ovšem určitě ještě neni ani dodaný do vydavatelství ke zpracování. *13*
    • vterinka
      Nač ty smutné smajly? :D .... Sotva loni vyšlo jedno, a ty už tu stresuješ s dalším :D .... jestli je to pravda, tak si myslím, že to bude na podzim nejdřív ... možná i později ... pochybuju, že by to bylo v létě, to bych se velmi divila
      • kvatro
        Protože to nový album už prostě chci. *15* Žádný sotva loni, už je to víc než rok. Dejme tomu že to bude na Vánoce. Dám si to pod stromeček. *15*
        • vterinka
          Já chci věcí! :D .... vyšlo v r. 2011! :D ... jej :D ... náročné dítě :D
          • kvatro
            napiš si o ně Santovi. dej mu seznam, a on se bude snažit vyhovět. :D
            No ale teď už je 2012. Pro fanouška je takovýhle čekání nekonečný. :D
            Já tim dám dítě. *15* Malinká holčičko. *1*
            • vterinka
              Nepíšu milý Santo!!! :D
              Mi to neva :P
            • kvatro
              Tak proč píšeš dopisy s hlavičkou.. "Milý santo, tenhle rok jsem zlobila jak něco, ale stejně bych přeci jenom něco přála"?
              No copak TP. *15*
              Holčičko. *1*
            • vterinka
              já na Santu neverím :P
              TP vydali desku v r. 2010 a pak v r. 2012, tak nwm, co vyšiluješ :D
              dítě :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit