-
Já Vám dám menší nuda. *15* Takhle by to teda nešlo *3*
Večer se to děcka pokusím napravit. *1*
Nemáme tu hodiny zpěvu, tak si zazpíváme. *15*
Zažít nudu, joo, to vadí.... *1* -
-
Myslim že to zpívá falešně
-
-
Ale to já nezpíval. Netušim co si sylšela. *15* Už máš asi slyšení *1*
-
-
Ty jsi cvok :D .. by mě zajímalo, kdo to s tebou potáhne :D
-
-
Já si tu káru klidně budu táhnout sám. Povídat si tu sám se sebou též neni špatný. *15* Aspoň si nebudu nadávat do cvoků *15*
-
-
Ty ses zbláznil :D .. a pak ti zas budou nadávat, že to je diskuse o Avril :D
-
-
Ikarus už je za horama. Ten už odletěl do teplých krajin. *15*
-
-
Aby ses nedivil :D
-
Takový kojot jako byl Ikarus se jen tak nenajde. *15*
-
tak přijde někdo jiný, jemu podobný :D
-
-
-
-
-
-
nějaká nuda ne? *6* *14*
-
-
menší nuda no *1*
-
-
*1* viděla si ten černej příčesek na Avrice? :D
-
-
Jo viděla a vůbec se mi to nelíbí, kdyby to neměla jako ofinu ale normálně jako dlouhej pramen, tak by to bylo lepší
-
-
Má se snad dát Avrilka kvůli tobě dohola, když se ti to nelíbí? *15* Potom by vypadala jako Dalajláma, ještě vzít na sebe to červený prostěradlo a bylo by to dokonalý. *15*
-
-
Jo a já ten příčesek na Avril ještě ani neviděl. *15* Se budu muset mrknout až přijde domů... *15*
-
Já neříkámm že by měla jít dohola. Mě se její vlasy líbí, akorát ten příčesek špatně zvolila
-
-
-
-
-
-
Nazdárek kamarádi, koukám, že se tady stále vesele konverzuje *3* Chtěla jsem se vás zeptat, určitě jste už byli v Praze v kamenném obchodě Abbey Dawn, co všechno tam prodávají? Je tam toho víc než na webovkách?
-
-
Já jsem tam určitě ještě nebyl *15* Možná tak ve snu. Ale to si nepamatuju. *1* Ale myslim že tam maji to samé co nabízeji na webu. *3*
-
-
*15* *15* *15* uvidíme xd
-
-
Ahojky,
já jsem tam nebyla,chystám se tam,ale musíme vymyslet nějakej hotel na spaní :D protože pak hned domů , to je o ničem .
Tady je Iron Fist na stránkách ;)
http://www.ironfist.cz/index.php?show=search myslím ale že tam mají míň věci než uvnitř *3* nevím , až tam půjdu uvidím *3* -
-
No, jestli bydlíš daleko, tak to asi udělej, já to mám do Prahy asi 50 kiláků....
-
-
To se někdo má. *3* *1* Kájuš si musí před tu 50 přidat minimálně dvojku. *1*
-
-
Zkus Hotel pro psy. *3* Když přemluvíš Emmu Roberts, tak tě tam možná nechá. *15* Nebo Hotel California, ale ten si bohužel můžeš jen zpívat. Potom je v Práglu hotel Hilton, ten je hodně "levný". *1* A nebo taky jeden na Hradčanský s výhledem na Prahu a hrad, bez příplatku. *15* *15*
-
-
Míšo :D:D:D ... ty zas vymýšlíš! :D:D:D:D .. a v Hiltonu kdysi pracovala má kámoška :-))
-
-
Ale to já vždycky. *15* .....dokud ji nevyhodil za to, že kradla v hotelový kuchyni zlatý příbory. *15* *15*
-
-
heh, prý nic neřekl :D ještě svatého ze sebe dělej :D .. ale zloděje ze mě udělat můžeš, co?! :D
-
Já jsem neřekl ani jediný sprostý slovo. *15* *15* A už jsem to schytal.
-
Jak jinak xD .... ty jsi sprostý! :D
-
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ihkU05BoeX4 *14* *14* *14*
-
-
Ta je uplně úžasná *14*
-
-
Mohli by k ní natočit klip
-
miluju jí *14*
-
-
-
Kájuš. já půjdu, takže se měj hezky, ahoj. *3*
-
-
sorry šla jsem taky ;)
-
-
No prosim právě přijel jeden koledník... *15*
Zásobovač s dodávkou plnou vajec. Dvě vejce se vezli vpředu a zbytek vzadu v nákladovém prostoru. *15* *15* -
-
*15* *15* *15*
-
-
Mám tu jeden akční thriller. Ovšem nesleduji ho ale prožívám. *15* Jmenuje se to Noc na Hradčanský. Je to druhý díl Noci na Karlštejně. *15*
-
-
*15* wow *15*
-
-
A tahle diskuze je jedna velká komedie, z který už momentálně nemůžu. *15* *15*
-
-
já taky ne *1*
-
-
Můžeme si za to sami. *15* Dobře nám tak. *15* Ale já jsem spokojenej. *3*
-
-
Tak to je fajn ;-)Zas to tu bylo dlouhou dobu mrtvý. A to bylo přímo srdcervoucí *15* *15*
-
jo však i já *3*
-
-
-
-
-
-
Simpsonovi, to je nejlepší seriál, na to se dá koukat pořád. *14* *3*
-
-
pravda *3*
-
-
No sakra. Oni dávaji v TV fil Šest dní, sedm nocí. Jeden z mých neojblíbenejěších filmů. a Já se nemůžu koukat. No stejně by doma nebylo to v čem sledovat. *15*
-
-
Já se na to dívám *1*
-
-
No tak to je ještě lepší. *15* Moje neoblíbenější hláška je: "Co jste to ženská provedla, vy jste naší jedinou světlici vystřelila do týhle pitomý palmy!" *15*
-
-
*15* *15* tomu jsem se taky smála *15*
-
-
Vidělo jsem letadlo.....
Ale to bylo dopravní letadlo 10 kiláků nad zemí.. *15* -
-
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
Jsem normálně letos zapoměl že jsou nějaký velikonoce. *1*
jeden chlap mi tu povídal, "Nashledanou, hezký svátky" Já povídám. "Nashle Vám taky" Pootm si ale řikám. "Sakra, jaký svátky. Vždyť žádný svátky nejsou." Nakonec mi to došlo. *15* -
-
*15* Tož velikonoce *15*
-
-
na ty se zapomenout občas dáá *15*
-
-
A nebo se dá zapomenout i na Vánoce. *15* ty se poznaj podle tooh. Když si říkáš. "Kam ten chlap táhne ten stromek?" nebo "Co to tady na ulici skáče za tlustoprda v červenobílých hadrech?" Ještě se zvoncem. *15*
-
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
No jo no *15* Já za to nemůžu. *15* *15*
-
*1* *1* bože .. kdyby si mě viděl ,se tu chlámu *15*
-
V anglii Vánoce se poznají tak. Že když se zazvoní u Mr.Beana, tak má hlavu zaraženou v krocanovi. *15*
-
-
-
-
-