Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4
    jinač dnes jsem si byla na poště pro balíček a to triko WTH je dokonalé !
    *14*
    • Tak to se máš. *3* A platila jsi nějaký poštovný?
      • kajuska4
        jo platila , myslím 50-60 .. ona byla ještě sleva 5% takže dohromady 578 =)
        • fakt? A ta slevička byla jen pro tohle tričko nebo ji máš třeba za členství?
          • kajuska4
            možný to je ale myslím si že je to pro všechny ..
            Vterinka: Nj ..:) já si jen od téhle značky kupuji věci *2* *14*
            • vterinka
              Tak to já teda ne xD
            • kajuska4
              tím chci říct , že jsem se do té značky zamilowala a je to od Av ( AD)
        • vterinka
          Takovou pálku bych za to v životě nedala! :D:D:D
  • Mám možná stupidní otázky, ale nevíte, jestli ještě žije ten její pejsek Sam? *3*
    • kvatro
      Podle mě, má Sam už někde stlučenej kříž a je pod drnem. *15* Pokud ho Avril měla už někdy v roce 2000 nebo 2002, tak je pravděpodobný že už nežije.
      • Jo jo, možný to je, ale náš pes se dožil 16ti let. *4* Až ji uvidím, tak se jí na to zeptám. *2*
        • kvatro
          Byl jsem dneska dopoledne v OBI, no a koho tam nevidim. Avril!
          Jsem se jí měl zeptat na psa. *15* Ovšem pokud by mi to ten plakát řekl. *15*
          • kajuska4
            Náš pes se též dožil 16-ti *3* ale tož takovej je život ..
            Ty si viděl Avril? Já také *15* *15*
            • kajuska4
              *15* *15* *15*
            • kvatro
              No a můj pes se taky dožil 16 ti let. *15*
              Jo byla tam Avril. jedna vedle Johnyho Deppa a Michaela Jacksona a druhá Avril byla srolovaná a zabalená ve fólii. *1*
  • kajuska4
    http://imgbox.com/aai0CbnZ nová soukromá !! Yeah *14* *14*
    • kvatro
      Jo, to už jsem viděl. Zase experimentuje s novými barvičkami *5* Ale sluší jí to *3*
      • kajuska4
        yeah *3*
  • kajuska4
    http://imgbox.com/aaeY1QWm Objevila se zatím pouze jedna fotka s focení pro nový Abbey Dawn photoshoot 2012. *14*
    • Hezký hadříky. *5*
      • kvatro
        No jak pro koho. *15*
        • kajuska4
          pro nás (holky) určo jo *14*
          • ano ano, přesně tak. *14*
  • Chtěla jsem si od Abbey Dawn koupit řetízky a náramky s hvězdičkama a já jsem je propásla. *9* Třeba budu mít na jaře štěstí v novém krámku v Praze. *1* *3*
    • kajuska4
      to určitě áno ! Já už to triko zaplatila *4*
  • Tak teď jsem na youtube koukala na natáčení jejího prvního klipu Complicated a docela mě u toho přepadala melancholie, jsou to už téměř 10 let staré záběry, ale jako by to bylo včera, co jsem tu písničku poprvé slyšela, ach jo, to to letí...... *9* *4*
    • kajuska4
      yeah *14* *14*
  • Nevíte náhodou někdo, co dělají Avrilini rodiče a brácha se ségrou (znám akorát jejich jména, nic víc)? Nemáte někdo fotku jejich domu v Napanee? A nevíte, kde teď Avril bydlí? *5*
    • kvatro
      To by chtělo prohledat google. *3* Fotku domu v Napanee jsem na internetu už viděl. Takže tam je. *3* Stačí hledat. *5*
      • vterinka
        Detektiv Očko se ozval, co? xD
  • Avril má hezkýho bráchu. *3*
    • kvatro
      Řekni si mu o číslo *15* *14*
      • Až se dostanu do Kanady, tak se o to určitě pokusím. *2*
        • kvatro
          No už to vidim. *15* nazdar Matte, dáš mi svoje číslo? *14* Jo jasný. *3* Pokud ti dá lísteček s číslem 46, tak to neni jeho mobil, ale číslo bot. *15*
      • kajuska4
        je ale fešnej :) :D
  • kajuska4
    Fotky,když byla spatřena před hotelem "Four Seasons".S bráchou Mattem.
    http://www.imagebam.com/image/218781171449785 *14* *14* *14*
    • kvatro
      No *3* Já jsem byl taky dneska spatřen. Naším sousedem, jak jdu s odpadkama. Ale bohužel nikdo mě nevyfotil. *15*
      Tak teď zase trochu k tématu. *1* Je pravda, že brácha Avril, jí dělá při koncertech ochranku?
      • vterinka
        Míšo, tak já ti udělám tu radost v létě, jo? :D:D:D
      • kajuska4
        možný to je *3* *14*
  • kajuska4
    něco o Abbey Dawn v Praze <3
    Nejen, že už několik let je u nás zřízeno pár e-shopů, ale od jara letošního roku se můžeme dočkat prodeje Abbey Dawn i přímo v obchodě!A to v Praze v obchodním domě Harfa,
    který se nachází naproti O2 aréně.Konkrétněji v butiku značky Iron Fist!!
    • TAK TO JE BEZVA, určitě se tam zajedu podívat. *14* *14*
      • kajuska4
        yeah *14*
    • kvatro
      Tak teď už vim přesně, kam to jít omrknout. *3* *15* V OC Harfa to znám, tam jsem byl už mockrát, ale maximálně si kupovat svačinu *15*
      Butik značky Iron Fist jo? *15* Tak jestli tam má ochranka tu "Iron Fist" tak bych nedoporučoval tam se pokoušet krást, že Kájuš *15*
      • vterinka
        časem naše další zastávka? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit