Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4
    Nehty a foto :)
    http://www.imagebam.com/image/3ef4a2171447555 *14*
    • kvatro
      Jako já tam nehty žádný nevidim *15* Ale za to tam vidim vedle Avril nějakou sympatickou slečnu. *3* *15*
      • kajuska4
        aha xD
        • kajuska4
          ale když klikneš na next tak tam jsou nehty =) její ;)
          ale stejnak tebe nezajimají nehty *15*
  • kvatro
    Pojďte mi někdo pomoct, tady s tou výtržnicí. Ukažme ji společnými silami dveře. *15*
    • vterinka
      Tak takhle ty na mě, jo? :D... že tě to baví :D
  • kvatro
    Tak ale Kvatro, už tady záčínáš být trochu neslušný, co kdyby ses vrátil k tématu Avril? *15* *15*
    • vterinka
      mluvíš sám se sebou? :D:D:D .. to se i sám vypakuješ, nebo budeš chtít pomoct? :D
      • kvatro
        No ale hned nemusíš volat Bohnice. *15* Já se nebudu pakovat. Vem si někoho na pomoc a můžeš mě pakovat ty. *15*
        • vterinka
          kašlu na to :D nikoho pakovat nebudu :D .. nebo aspon ne tebe xD
      • vterinka
        takže Kvatro .. ven! :D na tebe tu nejsme zvědaví :D
        • kvatro
          Tady tomu šéfuješ nebo co? *15* Budeme tedy hlasovat o vyhození.
          Já navrhuji vyhodit Tebe a ty vyhodit mě. Takže zatim 1:1 *15* *15* Seženu bývalé členy diskuze a povalíš odsud smykem. *15* *15*
          • vterinka
            A já vyhazuju tebe a sebe z časových nedostatků a je klid :D
            • vterinka
              já vím, že mám ten nedostatek :D
            • kvatro
              Já mám času dost, já tu můžu být až do rána. *15* *15* Takže nedostatek máš ty. *15*
  • kvatro
    V létě budeš za trest spát na zemi, kde tě morče kousne do hlavy. *15*
    • vterinka
      Rovnou budu spát pod širákem :D .. máte tam někde louku? :D
      • kvatro
        Kolem louky, lesy, hejna vran. *15* Ano máme. *15*
        • kvatro
          Vem si s sebou Romana a postavte si tam stan. Pokud se postaví něco později tak to už neni moje věc. *15*
          • vterinka
            Víš co?! Ty mě vůbec, ale vůbec nemáš rád!!!! :'( Ani malinko!!! :(
            • kvatro
              It's just a dream *3*
            • vterinka
              ale vypadá to tak :-((((
            • kvatro
              Neni pravda. *3*
  • kvatro
    NOVINKA
    Avril prodala svůj dům v LA. Teda on to byl spíš zámek. Pač se píše že tam měli 8 ložnic a deset koupelen. *15*
    No jako 7 ložnic bych chápal. Každej den v týdnu se vyspat v jedný. Ale 8? *15* Holt "osmý den schází nám...." A deset koupelen měli proto, že Brody byl tak šíleně špinavej za ušima. *15*
    Znamená to tedy že je Avril aktuálně bez domova? *15* Jestli ano pak může zpívat. "I'm sleeping under the bridge. I'm waiting in the dark...."
    • vterinka
      a já myslela, že napíšeš, že by mohla spát dočasně u tebe. :D:D:D ale ty mě máš rád, že? :D ty bereš ohled na mě. xD
      • kvatro
        Já jsem debil, že mě to nenapadlo. Hned to jdu brnknout Avril ať se sbalí a nastěhuje ke mně. *15* A jaký dočasně? *15* Napořád! *15* Ty máš prostě smůlu *15* *15* *15*
        • vterinka
          Michale! :D Tak tohle jsi přehna! :D .. Končím! :P :D
          • kvatro
            Avril ti to spočítá. Jí dám Tvojí adresu, a dojede si tam na tebe. Řeknu jí že mě biješ. *15* *15*
            • kvatro
              Teď už vim co na tebe platí *15* *15*
            • vterinka
              Klidně :D .. já se ji nebojím :D:D:D .. já se bojím jen, když zařveš :D:D:D
          • kvatro
            Jsem řikal, že jsem na to Tvoje "končim" alergickej. *1* Tak to nepoužívej. *5*
            • vterinka
              Já vím, proto jsem to použila :P .... to bylo za tu Avril! :D
  • kajuska4
    tak já klidně tu budu dávat novinky o Avrilce ? mám ?? <3
    • kvatro
      No jasně *3* Určitě *3*
      Tobě to předpokládám nevadí? že to tu neni jen o Avril.
      • kajuska4
        Né neva ... tak vidíš i na Vanesse a na ostatních,kecám o něčem jiném :)
        • kvatro
          Tak to je fajn *3* Prostě proč se nebavit i o něčem jiném, na tom neni nic špatnýho, a občas je i legrace. *15*
          • kajuska4
            pravda *1* *3*
  • icarus
    chtěl sem si tu s vámi psát, ale pokud vám to vadí....
    • kvatro
      Chlape, mi nevadí že tady si chceš psát. To si ti kldně piš. Ale jseš tu chvilku a už máš přpmínky, na to že tohle jem dikuze jeno Avril. Tim si chtěl zřejmě naznačit, že tady píšeme, co by se tu psát nemělo.
      Jsme ti vysvětlili, že to tady fungovalo vždycky jinak než sisi představoval a prostě je to tady už takový nepsaný pravidlo.
      To že se tu bude psát i o nčem jiném než o Avril, zaručuje, že to tady bude aspoň trochu na úrovni a bude to vypadat jako diskuze. A já to na té úrovni tady chci udržet. *3*
      • icarus
        jste divný...
        • vterinka
          Nejsme divní! :D ... od toho je to diskuse, aby se diskutovalo a nikde není psáno, že se musí diskutovat jen o Avril. :D
          • kvatro
            Něco málo, se píše v pravdielch diskuzí: "Přispěvatelé by se měli v příslušných diskusích vyjadřovat pouze k tématu danému tématem diskuse nebo článku, ke kterému je diskuse vztažena."

Jenomže tady se píše pouze že "by měli", ne že musí. *15* Takže žádná praidla neporušujeme.
            • vterinka
              No prosím! :D:D:D .. navíc k tématu, no tak se tu nějaké téma nahodí a jede se xDDDDD
        • kvatro
          Jooo, no hlavně že ty jseš úplně normální. *15* Nespletl jsi si adresu ve svém profilu? Píšeš tam Prahu 4 , ale odpovídáš spíš na Prahu 8 *15* *15*
          (osmička jsou Bohnice) *15* *15*
  • icarus
    tohle má být ale diskuse o Avril. *8* *9*
    • kvatro
      Nikdy se nepsalo jen o Avril, a bylo to tu fajn. *3* *5*
      • icarus
        od toho to tu není, existují jiná místa...
        • kvatro
          Když existují i jiná místa, tak si tam můžeš jít. *15*
        • kvatro
          Nejseš náhodou ten samej rypák, co tu před ččasem psal "Kvatro a puspuspusinka, běžte si psát svoje soukromé zprávy jinam, tady není žádný chat"?
          No asi něco podobnýho. Nech to tu na pokoji.
          Jestli ti tady něco vadí, tak sem nepiš.
        • vterinka
          fjan, tak se bav iba o Avril a sem fakt zvědavá, jak dlho ti to vydrží .. a tvým přátelům ... jako nedá se bavit jen o tom, jak je Avril úžasná a bla bla bla ... dycky se tu bavilo i mimo Avril a bylo tu spousta srandy! ... nwm že se dycky nejde někdo, komu to vadí!
          • kvatro
            Máš pravdu Kačko. *3* Vždycky to tu bylo fajn, ovšem bez takových jako je Ikarus. Na téhle diskuzi jsem poznal úžasný lidi, sice sem už někteří z nich nechodí, ale to neznamená že mi to tady teď někdo bude znepřijemňovat. *10*
            • vterinka
              To si piš, že ne! ;-)))
            • kvatro
              A ani tentokrát výjimku dělat nebudeme. *5*
            • vterinka
              přesně tak :D
            • kvatro
              A takovým jako je Ikarus jsme vždycky ukázali dveře. *15* *15*
            • vterinka
              Přesně tak!! ... Taky jsem na tíhle diskusi poznala úžasné lidi, takže ji budu vděčná! A bez lidí jako je Ikarus tu bylo líp! ;-)))
    • kvatro
      No má, no a co. tak prostě neni. Jako tak si tu klidně bavte jen o Avril, jsme zvědavejk jak dlouho vám to vydrží.
      jsme tu začal chvilku psát mimo Avril, auž tu má někdo pindy. *10*
  • Ano, Ikarus byl nějaký "letec", ale už nevím, jak to s ním dopadlo..... *15* Asi ne moc slavně.
    • kvatro
      No jasně byl to pilot F16 a naboural s ní do jednoho velkostatku, přímo ke slepicícm. *15*
      • kvatro
        Potom to tam Ikarus omylem podpálil svou ohnivou vodou v placatce. No a potom už si tam mohli jenom zpívat: "hoří velkostatek sousedům. To je smůla, drahá podívej..."
      • kajuska4
        *15* *15*
  • kvatro
    Kde máme Ikaruse? *15* Aha, asi uskutečňoval svůj druhý let. Ale opět neúspěšně. *15* Až sem přijde někdo zafačovanej od hlavy až k patě, taková egyptská mumie, tak to bude on. *15* *15*
    • kajuska4
      xD *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit