-
Avril se rozešla s Brodym....
http://www.super.cz/8087-panove-pozor-zpevacka-avril-lavigne-je-nezadana-drsne-se-rozesla-s-pritelem.html
Určitě tam lítalo nádobí a nábytek. K tomu ještě Brody dostal po kebuli válečkem. :D
Hned zítra letím do USA, pač Avril je aktuálně nezadaná. Doufám že nebude přede mnou moc uchazečů. *14* *15* -
-
Ten poslední řádek jsme měl napsat neviditelným písmem, protože jesti si ho přečte Kačka, tak jsem mrtvej. *15* *8*
-
-
Michale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D No počkej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za trest jedu do Prahy s Birkušem! :D
-
-
Románek a Kačenka pojedou do Prahy. To bude nadělení. *15* Chudáci pražáci. *15*
-
-
Tak mě neser! :D
-
-
Dostaneš sprchu kbelíkem ledový vody. *15*
-
Vychladni *3* *15*
-
-
-
Na to zapomeň, Birkuš ať si je doma. *15*
-
-
*9* to mně mrzí, chudák naše Avrilka *13* *14*
-
-
Brodyho bylo podle všeho dost. Takže je to možná takhle lepší.
-
-
asi tak nějak ..
-
-
-
-
-
Když už teda víme, že by 5.album mělo nebo mohlo vyjít v roce 2012, tak dáme tipovačku kdy asi. *4*
No já bych to teda viděl konec září. Nejlíp na Avriliné narozeniny. *3* Prostě než bude konec světa tam bych ho rád slyšel. *15* -
-
Věříš na konec světa?
Mělo by to prý přijít 21.12.2012. *8* *15* Přijde nějaký obrovský hrůzostrašný stvoření, co začne s naší planetou hrát bowling. To bude nadělení. *15* -
-
Dúfám, že nie som jediný, čo nečítá noviny ... vychutnám si každú chvíľu, nenechám ju pominúť, ako keby mala byť posledná .... :D Zoči Voči 2012 :D
-
-
To je zase nějakej úryvek že? Ty s tim nedáš pokoj *15* *15*
-
-
hej, si uhodol :D ... to vraví ten pravý! :D
-
-
Jsem to věděl. Ale nevděl jsem že si s tim začala už taky. *15*
-
-
-
-
dobře si to napsal !! *15* *15*
Ps: nevěřím ,říkali to tolikrát .. xD -
-
To by byla ale legrace, když by zrovna tentokrát vyšlo. *15*
-
-
-
přesně *15* *3*
-
-
Novýý shoot pro AOL !! Dokonalá a krásná !!
http://imgbox.com/aau9jHha *14* *14* *14* -
-
Tak tak *3* Avril je moc hezká. A ještě k tomu ta barevná kombinace vlasů, ta je úplně skvělá. *3* *4*
-
-
*3* *14*
-
-
-
*1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
-
Tady si někdo hrál se smajlíkama *1* Až na ty smutný, ty dva červený šklebáky a to prase. *12* Tak je to fajn. *1*
-
-
Je to ta nejky zpevacka *3* *14* *14* *8* a neni jako miley nebo selena disneyovky co ani neumi zpivat a musi mit playback ....socialove *10* *16*
-
-
Jo to je fakt, ale proč to sem pořád každej píše. Avril je fajn... Avril je úžasná... Avril je nejlepší... *6* *15*
-
máš pravdu *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Kajuško, tvoje aktivita tady na Avril je nepřehlédnutelná. *1* Co že si najednou zavítala sem?
-
-
No řeknu to tak ... Avrilky fanoušek jsem byla vždy a sem do teď ,akorát jsem nevěděla jestli tu budu vítána *3* asi tak no :D
-
-
hmm.. zajímavé, že ses předtím neozývala, když to ještě fungovalo
-
-
Na tohle se bude těžko odpovídat. *15* Ale správná otázka. *3*
-
-
Děkuji, bráško :-*
-
*3*
-
-
Tak pardon :) fakt jsem to nevěděla a ještě jsme se dcl hádali , ale co je to fuč *3*
-
-
no, hádali .... možná je to fuč, ale staré rány se jen tak nezahojí ;-)
-
-
no dobře ale mluvila jsem se .. ještě jednou: promiňte .. to jsem nechtěla ...
-
Přesně tak, Miško. :-) .... Ale kdo ví, jestli se ozve, ale taky chci vysvětlení. :-)
-
Kajusko, chceme vědět, proč najednou děláš jako by se nechumelilo, jako kdyby jsme si nikdy nic neřekli. Stačí vysvětlení. *3* Jako my nejsme padlí na palici, aby jsme na to zapoměli.
-
-
To mi neřikej, že si nevěděla jak to tady funguje? Občas si tady přece byla....Když sem ještě chodila Míša.
Ovšem jen co si sem vlezla už tu byl oheň na střeše.
*15* Ale jak řikáš, je to fuč. -
-
No já teda tu omluvu beru *3* zakopejme tedy válečnou sekeru. *3*
-
-
-
-
Já to řeknu zase takhle: Fanoušci Avril jsou tu vítání. *3* Ale i tak, je to tady veřejná diskuze a teoreticky sem může psát každý.
-
-
-
Sice to je daleko , ale kdo půjde v roce 2013 na koncert do Německa?
Já určitě .. ♥♥ sice to je daleko ale nevadí :D -
-
A KDE si přišla na to, že bude koncert v Německu a ještě k tomu v roce 2013? *8*
Jkao kdyby Avril nejela na turné k pátýmu albu do Čech ani tentokrát. Tak bych do těch němec klidně jel. *3* *14* Pač už bych jí prostě musel vidět. -
-
Já také pojedu , chci jí též vidět *14* *14* a kámoš to někde zjistil , také je fanoušek jako my :) ale tak budeme věřit tomu a snad uvidíme *3*
-
-
V čechách se bohužel ani na dalším turné neobjeví -.- protože live nation jí neplánují ale tak zbýva to Německo no :)) Vyjde to sice docela draho ale zážítek stojí za to ;)
-
-
No to si snad dělaj prdel, ne? *16* jako jiný sem jezděj a Avril ne. No to je neskutečný. *10*
-
-
Podle mě nějaKÝ oficiální termíny ještě nejsou. Ale jako je téměř jistý, že do německa pojede, a že to bude možná i toho 2013. *5*
Do Berlína bych jel, do Kolína už ne. *3* *1* -
-
*15* *15* *15*
-
to stihneš *15* kdyžtak dojedu s tím fárem :D se potkáme *15*
-
-
Potkali se u Kolína, že? Jako ty dva chlupatý medvědi z večerníčku. *15*
-
-
*15* *4*
-
-
Já tam půjdu pěšky. Takže když vyrazim zítra ráno, tak bych to toho 2013 stihnout mohl. *15*
-
no přesně tak tý jo :D lol *15* *15*
-
Myslíš to auto Freda Flinstouna, co se pohání nohama? *15*
-
pchééé :D *15* autém to je jasné :D
-
Jak tam do toho Německa pojedeš?..... Vrtulníkem, nebo prstem po mapě? *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Právě v tuhle chvíli už připravuje Avril páté album. Vyjít by mohlo už někdy letos.
Písně by měli být poodbné jako z LG, jen o něco rychlejší. V současné době jej jich nahráno už 8.
A tady je možný tracklist:
1. Always You 2. weak 3. Candy 4. Fine 5. Gone 6. This When It Hurts Bad 7. Every Night 8. say Yes
9. Complete Me
10. (If I Ever) Get Over You
11. What Would You Be For Me?
12. Stay
13. Too Soon
14. Free -
-
Fuha Miško, dobre ty! Už sa moc teším! :-)
-
-
Tyhle informace jsem sebral na ksichtoknize. A taky něco málo bylo na Avrilbandaids. *3*
Taky se těším, snad to vyjde co nejdřív. Na moje narozeniny to sice nebude, ale to nevadí, nadělim si to k jiný příležitosti. *3* -
-
ok, rozsekal jsi mě .D .. ty sji tam v nějakých skupinách? :D
-
-
Rozsekal a zakopal.....
Jo, jsem bubeník v Linkin Park a kytarista v Simple Plan. *15* *15*
nejsem vžádnejch skupinách. Jen sháním informace kde se dá. *3* -
-
aha, tak to jo no :-))
-
Na KK jsem to vyčetl, ale lajkovat jsem nic nemusel. *5*
-
protože jsi říkal, žes to vyčetl na fb, tam bys to musel minimálně lajknout :D aby ses tam něco dověděl :D
-
A proč se ptáš jestli nejsem v nějaký skupině? Jako v nějaký komunitě ohledně Avril. jako registrovaný na avrilbandaids jsem, ale nepřispívám tam, prootže je to tam anglicky. *3*
-
aha xD tak to nic ... :D
-
-
-
-
-
hned bude u nás,tak kupuji *3* *14*
-
-
No, ikdyž bude na inbternetu k dispozici třeba 14 dní předem. Tak stejně zajdu do Bontonlandu. zeptám se jestli maji nový CD od Avril Lavín. Oni mě sice opraví, že se to čte Ejvril Laviň, což vůbec neni pravda. *15* *15* Ale aspoň budu mít CD. A mít v ruce CD svoji nejoblíbenější zpěvačky, to je úžasný pocit. *3*
-
-
Pravda *4*
-
-
A slyšet ji naživo, to musí být úplně...nejlepší. *3* Koncerty jsou obvykkle zážitky na celý život.
-
-
přesně tak :)* *14* jé ... se ták těším ♥
-
-
-
-
-
-
nevíte někdo pls co bude s písničkou Hello? Měla vyjít někdy ted. *7*
-
-
Jo to my nevíme. Zeptej se nějakýho jasnovidce. *1* Ale taky bych to rád věděl. *3*
-
-
něco jsem zas četla , že to byl flám :/ ale nwm jestli to je pravda ..
tak snad uvidíme .. -
-
Mělo to vyjít současně s nějakou fanouškovskou verzí singlu WYWH, jako b-side. plno lidí si to i kvůli Hello objednalo, nakonec nedostali nic. Na avrilbandaids, na to pěkně naDÁVALI.
Asi zase dělalo problémy vadavatelství. *10* -
-
*13* A já se tak těšila .. *7* mno co *3*
-
-
*15* *15*
-
Prý by to někdy vyjít mělo. *3* Ovšem nikdo už neřekl kdy. *15*
-
-
-
-