-
Hmmmm
To much Avrilka will kill you !!!!!!!!!!!!!!!!!Šílená popíková zpěvačka...ted už....ale měla jsem jí ráda .... -
AVRILKA JE NEJ hlašte se do jejího fank-clubu PLOSIM
plspls hlašte se do fan-clubu avrilky:P víte aby byla v anketě o nej fank klub hvězdu 1. je 4.ale ona má nma to být 1. atak jí pomožte!!!!!!!!!!!!!! *3* -
nejjjjjjjjjjjj
AVRIL JEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ NAAAAAAAAAA SVEEEEEEEEEETEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* -
mám tě moooc ráda!
i když jsi se posledni dobou změnila! ale stejně jseš ta super cool osůbka,která moc hezky zpívá a já si tě taky zpívám,tak to vyjde nastejno!=) Zdravím tě *14* *1* -
Good jako sk8er girl
Jo Avie byla vždycky fajná holka, hlavně za doby Let Go!!! Skejťačka, prostě holka v pohodě.. Poslední dobou se dost změnila. Co se to s ní jen stalo??? Např. klip Hot. Vcelku nášup.. Ale pořád ji mám moc ráda!!! *9* -
-
Re: Good jako sk8er girl
Naprosto s tebou souhlasim.Avril byla lepší jako skejtačka prostě mi to na ní i víc sedí, tohle prostě neni ona, ale přesto jí mám moc ráda! -
-
Re: Re: Good jako sk8er girl
To je sice pravda že se změnila poslouchám ji už od doby kdy začala zpívat no jo no prostě se vdala je to taky už ženská *1* já si myslím že i tak jak ji změnila vizáš je naše Avrilka furt v duchu stejná těším se na její koncert juj *14* už jsem aice na něm jednu byla ale to jenom za doby Let Go *1* nášup jak sviň uvidíme teďkom -
-
Re: Re: Re: Good jako sk8er girl
Jako závidím ti (s tím koncertem). *3* Jestli někdy přijede do ČR, chtěla bych jít.. Ale abych pravdu řekla, raděj bych zažila koncert za doby Let Go. Ňáký vlnění jako v klipu Hot je docela ubohý.. *9*
-
-
-
-
Avrilka
Avrilka je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej a neeeeeeeeeeeeeeeej *4* *14* *4* *15* *3* *3* -
sobota
Mám tě moc ráda *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* -
Avrilka!!!!
Miluju avril lavigne nejvic na svete jednou chci byt jako ona,protoze ona je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnejjjjjjjjjj *3* -
Nej
Avrilko,mám tě moc ráda,chtěla bych se s tebou někdy setkat,moc by se mi líbil koncert v Praze *14* *14* *14* *14* *14* -
avriluska
moc vas plosim kdo ma nejake fotecky o avril tak by jste mi je mohli poslat na e-mail silvulka.15@seznam.cz.predem dekuji *14*