Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AVRILKA

avril duc duc duc avril *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5*
  • avril je božíííí

heyky... avril je boží mocinko ji žeru....... !!!! mam o ni dokonce i stránkü taq se na ni mrkněte a zhodnoťte ..... dikas !!!! :) www.avril-lavigne.websnadno.eu
  • nej

NEJ!!!!NEJ!!!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ !!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ!!!AVRILAVR ILAVRIL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • avril nej

avril nema ani jednu osklivou pisnicku!!!!Vsechny sou super *3* *3* A jeji novy cd je fakt super *14* *14*doufam ze se zase stavi u nas v cechach! *3* *3*
    • Re: avril nej

no to já taky doufám a jestli máte zájem se kouknout na muj blog tak www.slavni-atd.blog.cz
      pááá ten blog je hodně o avril ale i o jiných stars *8* *14* *14* *14* *1* *1*
      • Re: Re: avril nej

Ahoj moc zbožňuju Avril..A doufám že jí někdy uvidim na živo *14* *3* *5* *1*
  • avrilenečka

já když sem poprvé poslouchala under my skine tak nejvíc na mně zapůsobila a dojala mě nobodys home.ta je taková...prostě taková *4*
  • AVRIL LAVIGNE

Avril je nej!!!!!!!!a pro mě je nejlepší písnička-my happy ending!!! *3* *4* *1*
  • avrilinka

já avril miluju je upne nejlepší!!! *1* Akorát mam radši taky tu starší.byla postě lepší.měla hezčí písničky který vo něčem byly.jestli si myslíte že girlfriend je nejlepší tak se podívejte na překlad a srovnejte to třeba s písničkou nobodys home.jinak já avril ouplně zbožnuju *14* ale ta starší prostě byla lepčí *15* *9*
  • Avrilushka:-*

Avrilka je ten nejuzasnejsi clovicek pod sluncem ja ji uplne zboznuju mam doma snad uplne secko na cem je ona no je proste skwela.. *14* *3*
    • Re: Avrilushka:-*

NÁPODOBNĚ *14*
  • AVRIL-4ever

Avrilka je neeej zpěvačka x)Kukněte na můj blogís o ní... www.avril-4ever.blog.cz =*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit