-
Tu je zas debata .... :D
Prominte, byla sme na večeři a musela sme ještě pomývat atd. .... tady někdo kopčí fb. :D -
-
Re: Tu je zas debata .... :D
To jááá ... ale už to asi vyplnit nemůžeš ... Míša už všecko vykecal ... *15* *15* Zná mě líp než sem si myslela... *15* -
-
Re: Re: Tu je zas debata .... :D
u Michala mě to vůbec nepřekvapuje! :D:D:D:D .. já tu vypíšu mou plánovanou cestu domů a on zjistí kde bydlím! :D -
-
Re: Re: Re: Tu je zas debata .... :D
njn
-
-
Re: Re: Tu je zas debata .... :D
To víš já když tady něco píšeš o sobě, tak pozorně naslouchám. *1* -
-
Re: Re: Re: Tu je zas debata .... :D
To je jak v tom filmu NEVER BEEN KISSED ... ten miluju ... tam taky ... hned se do toho učitele zabouchla a pamatovala si všechno co kdy řekl ... *15*
-
-
-
-
Znáte mě???
Tak lidi, tohle sem objevila na FB ... tak mě zajímá ... jestli mě znáte ... *15*
ZNÁŠ MĚ?
♥ Jsem zamilovaná ?
♥ Můj věk ?
♥ Moji barvu očí ?
........................♥ Značku mého mobilu ?
...♥ Mám Sourozence ?
♥ Nejlepší kámoš/ka ? (těch je více)
♥ Oblíbené místo ?
♥ Co dělám nejradši ve volný čas ?
♥ Nejlepší zážitek se mnou ? -
-
Re: Znáte mě???
Vzhledem k tomu že jsme tady asi zase zůstali samy, tak se to pokusim vyplnit. *15* -
-
Re: Re: Znáte mě???
1 ano
2 15
3 modré
4 Sony Ericson? :D
5 ano
6 jedna z nich je Elis
7 Šumava
8 diskutuješ na Avril
9 každej den tady -
-
Re: Re: Re: Znáte mě???
Všechno je dobře až na ten mobil ... mám NOKII ... totálního sráče, ale miluju jíí ... *15* *15* *15*
a pokud jde o 8 ... tak to jako bez toho bych nemohla žít, ale taky ráda chodím běhat když je hezky a nebo na procházky po okolí se sluchátkama v uších *15*
Teď já ... *15*
1) ANO
2) 19 (skoro 20)
3) hnědá
4) Tak teď fakt nevím, skusím Nokii *15*
5) Ne
6) Jo, tak to si mi ještě neřekl...
7) Šumava
8) Jsi na diskuzi tady ... *14*
9) Úplně nejlepší byl ten večer, když sem byla na horách, a my byly tady sami a dlouho do noci si povídaly ... *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Ano to je skoro přesně, u toho mobilu u tebe sem dal Sony Ericson ptože ho mám já. Ale Nokii mám taky ale ta se někde válí bez SIM karty. *15*
Moji kamarádi tedy. První skupina jste tady vy, potom kamarádi ze střední školy Tomáš a Jakub, a nakonec ze základky Honza a Honza. *1* Nejlepší jste stejně tady vy, nebo spíše ty. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Yeahhh ... *14* *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
8) Sorry, kromě tý diskuze vlastně chodíš rád ve volný čas do přírody ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Jojo tak to je, chodim do přírody nebo jezdim na výlety. *3*
-
-
-
-
-
-
xD
Já ti dám ledního medvěda ... *15* -
-
Re: xD
Když se ti to nelíbí, tak seš Lemur kata. *1* -
-
Re: Re: xD
Jestli ze mě chceš dělat zvíře tak jedině malou roztomilou opičku nebo něco malýho a roztomilýho ... nebo nehraju ... *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Lemur kata je taková malá poloopička ale roztomilý moc neni. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Já vím co to je *15* blbá nejsem ... *15*
Moje nejoblíbenější opička je kosmas zakrslý ... *14* *14* *14* ta je tak malinkatááá ... že je schováš v dlani *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Sorry ... překlik ... *15* *15* *15* -
Teď sem se teda koukal jak to vypadá ten tvůj kosmas. *15* Ale je to Kosman, Kosmas je ten co napsal tu kroniku a to opice asi nebyla. *15*
-
-
-
-
-
-
:o)
Nevíte někdo kam se zase odplazila ta Mamba Kumarka Hadramašmátrá? *15* *15* -
-
Re: :o)
Hele trvalo mi 5 minut než sem přelouskala to její příjmení ... *15* *15* *15* Noo to netuším... *15*
-
-
xD
Bože lidi já mám dooost ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
nejsi sama!! :D:D:D podlaha je vytřená na dvakrát!! :D:DD -
To už mně ani nepřekvapuje. *15* -
-
Re: Re: xD
Z toho svýho tupýho Škraloupka ... se tu válím smíchy a ještě dlouho budu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
ty debile..=DD *15* *15* *15* *15* -
-
Já ti dám debila ty debile ... lepší koment si nevymyslela coo ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Teď mi to tu připadá jako diskuze dvou ledních medvědů na téma Avril Lavigne. *1* -
jo to jsem já.. *15* *15* *15* "to jídlo"... *15* *15* -
Ty seš neskutečnej debil ... *15* *15* *15* *15* ale můj nejmilejší debil ... *15* -
To je můj škraloupek ... moje totálně natrvdlá Evička ... a můj vrahounek zkurwáků ve frontě ... *15* *15* *15* -
ty debile jeden zaškraloupovanej tupej..pudinku můj nejmilejšíí.. *15* *15* *15* a máš to... *15* *15* to sem ti to nandala co??.. *15* *15* -
Ty to znáš? to co sem před chvíli napsalo to debile.
-
-
Co je zjevíku? *15*
-
-
Kdo je to ten tupej škraloupek?, taková prásklá přezdívka, ale to sem ti už možná řikal. *15* Ono puding Dr.Oetkera neni o moc lepší. *1* -
-
Já ti dám dr. Oetkera ... *15* *15* Já sem úplně nomrální praštěný Pudink čokoládový ... ale budu vanilkový s jahodou navrch až se obarvím na blond s růžovým proužkem ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Je tohleto možný? Napíšu tady že se vrátim zpět v 18:00 a moje manželka mi zdrhne těsně před šestou. To je domluva jak s křovákama na Kalahari. *15* -
-
Míšo, teds to zabil!! Ta poslední věta! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: :o)
Prostě křováci na Kalahari. To je to samý jako vysvětlovat eskymákům co jsou to palmy. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDD ty perlíš!! :D:D:D -
Teď si to zabil ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Ale už totálně ... *15* *15* *15*
-
-
-
Já tu sem tak drž pec *15* *15* *15* -
-
Klid moje milá manželko. *3* *4* -
-
To je divný oslovení "moje milá manželko" *15* *15* *15* Můj milý manžílku ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
"Můj milý manžílku", to je taky divný. "Moje drzá dcero Hanno" to zní lépe. Ale radši toho necháme. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Jooo rači joo ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Míšo to sem sám zvědavej, jako to chceš udělat abych nebyl otevírací a zavírací doba. *15* -
-
No prostě tou otevírací a zavírací dobou budu jááá ... *15* *15* *15* I když pochybuju že to bude někdo dodržovat ... *15* *15* *15* -
-
To nikdo dodržovat nebude *15*
Obzvlášť když máme takovýhle děti. *1* -
tak to sme dvě! xD Já o tom tež pochybuju! xD
-
-
-
Hanýsku Hadýsku, zase tady vypouštíš na maminku jed? To se nedělá *13* Dostaneš přes noru a potom tě roztrhnu jak hada. *15* -
-
*15* *15* *15* *15* Jen do ní ... -
-
Nemá si ten skřet vyskakovat. *15* -
-
skřet ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Jsem zpátky *3* -
Ts...
Já vám dm sraz v 6 ... Míša prostě nebude naše otvírací a azvírací doba ... přece nebudeme tancovat jak on píská ... *15* *15* *15* Uznávám, že mě to tu asi úplně nejvíc bez něj nebaví ostatní to koukám snášej bez něj dobře, ale nechci aby tu bylo mrtvo když se rozhodne jít pryč ... *15* *15* *15* Jasný ... *15* *15* A neboj "Hanýsku" *15* *15* *15* My tě k adopci nedáme, tak lehko se nás nezbavíš ... *15* *15* *15* -
-
Re: Ts...
No tak kdes jako byla??? No??? :D:D:D .. já tu chodím co chvila a nikdo nikde a je mi jasné, že když tu Míša nebude, tak ty tež ne! :D:D:D .... Bo se tu nikdo neuzýval! :D -
-
Re: Re: Ts...
Sorry, ale venku je tak krásně že sem si šla ještě zaběhat ... *4* *15* Nejlepší když sem potkala Martina *15* debil jeden tam na me: ty u toho dychas jak tehotná při porodu ja ho tam chtela nakoupnout ale nějak mi to nevyšlo *15* *15* *15* debil -
-
Re: Re: Re: Ts...
Jejda to je kus hňupa! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Ts...
*15* *15* *15*
-
-
To mmusí být velice chytrý hoch..!! :D :D :D *1* *1* -
-
To víš IQ - 120 je jenom jeho ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Ts...
Ještě jednou mi tak řekneš a už tě fakt vyfackám..! :D -
-
Re: Re: Ts...
Hanýsku, Hanýsku ... neser maminku ... *15* *15* *15* *15* Jáááj to mě baví ... *15* *15* *15* *15* -
-
nó počkej... už du volat na tu siciálku..:D :D :D -
-
No počkeeej ... tatínek s tebou zatočí ... takle vyhrožovat mamince ... co kdybys tam na konec nezavolala a zůstala nám na krku víš jaká by to byla moje smrt ... jen si zavolej aspoň budeme mít pokoj ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-