-
..:D
tak abych dostála svě pověsti, že jsem zde jediný člověk, který se zajímá o novinky, mohla bych vám tady dát asi 13 odkazů, které jsem tady za těch pár dní, co jsem se zde "neukázala", chtěla dát, ale když sem to tu viděla, řekla sem si že je to zbytečné..:D tak místo toho vám tady dám jeden odkaz a ten vám ukáže vše... jistě žo to tam všichi znáte.. kdy by to taky neznal no..:D
http://www.avrilonline.org/
*1* *1* -
-
Re: ..:D
To je od tebe milé :D -
-
Re: Re: ..:D
Já vím..:) :D
-
-
-
No ale co to je za bordel..?? :D
tak tam mě nahánějí, že se tu mám ukázat a když se tu ukážu tak nikdo nikde..?? :D :D -
-
Re: No ale co to je za bordel..?? :D
my ti neříkaly, že tu máš ted přijít, ale proč tu nechodíš! :D:D:D ... včera tu bylo živo až až a ty nnikde a dneska je tu mrtvo a ty říjdeš! xD Sraz v šest! :D -
-
Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
Tss... se na vás můžu tak vykašlat..:D Sraz v šest..? :D No... uvidíme, uvidíme..:D -
-
Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
Jen to ne! :D ... ok :D -
-
Re: Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
Jé Sharpay ! *1* Tebe si pamatuju .. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
Já vím. :D -
Re: Re: Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
To je hezké no...:D *1* *1*
-
-
-
-
-
-
nó tak...D
Tak když už vám tak chybím... čáry máry fuk: Jsem zde..:D -
-
Re: nó tak...D
juhůůů konečně! :D ale zas Michal tu není xDDDDDDDD -
-
Re: Re: nó tak...D
Já t obez něj přežiju..:D -
-
Re: Re: Re: nó tak...D
ty jsi upřímná! xD -
-
Re: Re: Re: Re: nó tak...D
no jo... celá já..:D On to taťka nějak přežije... teda jestli mě ještě nedal k adopci.., ale to by určitě neudělal..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nó tak...D
to by neudělal! :D
-
-
-
-
-
-
...
Hey, tak já se vrátím za hodinku, doufám že tu budete *14* Aspoň někdo ... *14* Já se jdu ještě podívat na tu němčinu ... a za hodinku se snad vrátím *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ...
tak to sem zvědavá xD -
-
Re: Re: ...
Já se vrátim až v 18:00 *3* -
-
Re: Re: Re: ...
dobře :-))
-
-
-
-
................................
Teda, jako dneska je to tu fakt nějaký přichcíplý ... *9* -
-
Re: ................................
tak víš co, píšem si tu každý den, x hodin v kuse, ale v reálném životě tím pádem neuděláme nic, takže tu nemůžeme být věčně .... ale já tu sem xD ... bo se chystám na protokol :D -
-
Re: Re: ................................
jn... tak já se du učit a nechám vás tedy taky chvíli žít když v tom reálu teda nic neuděláte -.-- *15* *15* jenže mě to bez vás už nějak nebaví víš -.... *9* *4* -
-
Re: Re: Re: ................................
ok, tak za hodinu ;-) .... já tě chápu, já to mám taky tak .... nic mě nebaví a na pc chodím už jen kvůli vám a kámoškám .. jinak bych se zbláznila!
-
-
-
-
xD
Lidi ... vyprávějte mi něco hezkýho o sobě co ještě nevím ... *15* *15* Ať tu není taková nuda ... *14* -
-
Re: xD
to tu zase kačka zabila psa?????????? *15* -
-
Re: Re: xD
sem ráda, že se ti ta hláška tak líbí xD -
-
Re: Re: Re: xD
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
a kde sou všichni? :D
-
-
-
-
-
Janča
Co se vlastně stalo s J. ? Zrušila Facebook,psala jsem jí na mail a neodepsala. Víte jakou myslím,ne ? :) -
-
Re: Janča
Tak to netuším ... ještě před několika týdny sem psala, že sem začne víc chodit ... *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Janča
Sliby chyby. *15* Ale zrušit Facebook, to chce odvahu. Asi jí někdo dal tu moji přednášku. *15* -
-
Re: Re: Re: Janča
já to nebyla ale Hanča to všem kopíruje *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Janča
Hanča ta to všude šíří jako mor. *15* *15* Kdyby byl každej jak já, tak Facebook zavřou. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Janča
tsss... a zas to hážou na mě..:D Ještě mi děkuj, že ty tvoje přednášky šířím, mezi členy této diskuze..! :D -
Jsem jí na tom FB stejně teď našla. :D Ha ! Já jsem si ho zkoušela zrušit milionkrát a stejně se mi nikdy nepovedlo si na to zvyknout. *1* -
Já mám teď FB v podstatě na dvě věci. havířovský příbuzný sem našel, a Facebook ke komunikaci s nima nepotřebuju, oni tam totiž stejně nechodí. Ale rušit ho nebudu. -
Já už sem ho dávno chtěla zrušit, ale pak si zase říkám co když se bude někdy hodit a kašlu na too ... a spíš lituju že sem si ho kvůli třídě vůbec zakládala *15*
-
-
-
-
Re: Re: Janča
Každopádně zdá se mi nějaká neaktivní. :/ -
-
Re: Re: Re: Janča
nwm...
-
-
-
-
...
Míšu, asi trefilo z toho že má v očích podle mě čokoládu a vášeň ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Míšo, z toho mně nekleplo *15*
Jenom sem se na cvhíli zaposlouchal do GL. *1* -
-
Ty seš marný :D -
-
Nebyla si ty náhodou před chvílí už pryč. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jako já? :D já tu sem furt! :D
-
-
Tak fajn ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Míííšo ml.
Míšo, tvoje ségra se jmenuje Kačka? :D -
-
Re: Míííšo ml.
jj *15* -
-
Re: Re: Míííšo ml.
Tak to je dobré :D
-
-
-
...
Veličenstvo Císařovna ... ještě tu ze mě udělej Sissi ... *15* *15* *15* -
-
A víš že já sem na Sissy myslel taky, protože jinou císařovnu stejně neznám. *15*
Ale nevim kdo bych byl v tom případě já. *1* -
-
No Franc přece ... *15* *15* *15*
Helee... ty se koukáš na Sissi?? Já mám všechny 3 díly na DVD ... a když mám náladu tak se podívám, je to možná divný, ale mě se to děsně líbí ... *14* *14* *15* -
-
Já se na nic takovýho nekoukám, a že je o ní něco na DVD, neznám. *1* Já to mám z dějepisu. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Tak nic ... *15* Mě se líbí filmy jako je Sissi a Angelika *15* *15* *15*
-
-
-
-