Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

xD

Praštěná, ujetá a sváá .. *15* To se mi líbí ... *15* *15* Koukám, že sem kopie Avrilky a Alenky ... *15* *15* *15* poku jde o tyhle 3 vlastnosti *15* *15*
    • avrilka-aja

Re: xD

To je milé. Ale kopíruj se zdrojem,puso. :D
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Jasný ... du si ho nalepit na čelo ... *15* *15* *15* *15* Zdroj mých vlastností Kanadská rocková zpěvačka Avril Lavigne *15* *15* *15* *15*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: xD

Perfektní nápad ! *1*
  • puspuspusinka

...

Hey to tu končíte všichni jakmile Míša odejde??? *15* *15* To je děsný ... Míša je naše otevírací a zavírací doba ne??? *15* *15* *15* *15*
    • avrilka-aja

Re: ...

Taková naše cedulka: Open a Close :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Co kdybysme to trochu změnily ... mě nebaví tu celej den čekat až se přišourá můj manžílek a pak vy ostatní *15* *15* *15*
  • kvatro

:o)

Takže já to tu dneska už balim. *1*
    Ahoj Kačko, Alenko. Ahoj Míšo, Miluju tě *14* *14* Dobrou noc všem.
    • avrilka-aja

Re: :o)

Dobrou. ;)
    • vterinka

Ahojky Míšo!! Krásné sny o Avril a Míše *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Tak teď si to zabila ... *15* *15* *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

díky xDDDDDDDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

Už úplně vidím jak sní o mě a Avril ... úžasně skaženej sen ... *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

ale prdy zkažené! xD
    • puspuspusinka

Co už??? Musíš??? *7* *7* *9*
      • puspuspusinka

No, tak asi jonoo ... Tak ahoooj ... Miluju Tě ... moooc ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Jen díky Avril ...

Lidičky, já Vás vážně šíleně miluju všechny do jednoho ... a mám Vás jenom díky Avrilce ... pro mě jste něco jako rodina, lidi u kterých vím, že když je mi nejhůř, tak právě ty mi pomůžou a budou při mě stát, lidičky, který mě prostě nikdy nenechají ve štychu a vím že mě také milují ... jste moje hlavní a nejdůležitější rodinka jakou sem si kdy mohla přát ... *14* *14*
    Kuba - i když už sem nechodí, měla jsem ho ráda, měl vždycky prostě super názor a když někdo měl blbou náladu tak on věděl jak mu jí pozvednout
    Ája - Alenko, ty jsi vážně úžasná holčina, mám tě moc ráda, máš svojí hlavu a jseš suprově praštěná a svá
    Míša - Sice si sem začal chodit před 4 nebo kolika měsíci, ale už teď vím, že tě prostě Miluju ... a jsem hrozně ráda, že jsem tě poznala,... *14*
    Káťa - Ty jsi prostě úžasná kámoška, já si tě hrozně moc vážím, nevím jak bych bez tebe dneska byla, pohádat s tebou bych se nikdy nemohla, jsi prostě úplně úžasná *14* *14*
    Elis - Elis byla první a jediná kdo mě začal hned mít rád a s kým sem se bavila ... Elis miluju hrozně moc, je to moje nejlepší kámoška ... a já bych si život bez ní už nedokázala představit ... Elis je osoba na kterou nikdy nedám dopustit ...
    Hanča - Bože kolik legrace jsem si užila s Hančou, i Hanýsek je úžasný človíček ... a já jí mám moooc ráda *14*
    Andrea - Moc sem jí nepoznala, ale vím že byla super *14*

Snad sem na nikoho nezapoměla ... jen Vám chci říct že Vás vážně oc miluju ... teď už si život bez vás představit neumím a ani nechci !!! *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: Jen díky Avril ...

Týýjo to je krásně!! Děkuji! :-**** Taky tě mám moc ráda! Jsi skvělá, praštěná, ujetáa svá!! :-************** Miluju tě! :-***** *14*
    • kvatro

Míšo, rozepsala si se o nás moc hezky. *14* *14* Beru to úplně stejně jako ty. *3*
      A možná tam chybí fifinka tedy Verča.
      • puspuspusinka

Re: Re: Jen díky Avril ...

Dopsala jsem Werču a Janču pod to *14* A děkuju ... ale já fakt musela napsat tohle všechno protože já to v sobě dlouho dusím, já jen chci abyste vážně věděly jak moc my na Vás všech záleží a že na Vás nedám dopustit *14* *14* *14*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Jen díky Avril ...

A my to vidíme stejně. *14*
    • puspuspusinka

Ještě jsem vlastně poznala Werču a Janičku ... i ty byly úžasný ... a jsem moc ráda že jsem je poznala ... jste vážně moji nejlepší *14* *14* *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Jen díky Avril ...

*14*
    • avrilka-aja

Krásně jsi to napsala a snad víš,že to vidím stejně a určitě ne jenom já. :) *14* Co se týče toho jestli si na někoho zapomněla tak možná na Janču. Každopádně jsme prostě rodinka. *14* Nedovedu si představit co by se stalo kdyby neexistovala Av. díky ní se vlastně vážně všichni známe. :) *14*
  • avrilka-aja

Novinky

Hele Alík chce slyšet všechny novinky co se tady událi,takže honem mi to povězte ! :D
    • puspuspusinka

Re: Novinky

Alí ... já nevím co bysme ti řekli ... stalo se tady toho fakt hodně ... *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Novinky

Chápu .. :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Novinky

Každej den se tu popíše kolem deseti stránek, na různý témata. To se vůbec nedá ani nějak shrnout co se tu všechno událo *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Novinky

Míšo, výstižné! xD nedá se to shrnout! :D ... jo no Míšo, Hanča se na nás bodla! :(
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Novinky

Myslím, že hlavní zasluhu máme my dva a Kačka *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Novinky

Ano, už to tak bude.
  • puspuspusinka

Yeeahhh ...

Tohle je vážně super večer ... *14*
    • avrilka-aja

Re: Yeeahhh ...

Ještě aby nebyl ! :)
      • kvatro

Re: Re: Yeeahhh ...

Poslední dobou jsou tady super večery pořád. *14* *3* Ať to vydrží. *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: Yeeahhh ...

snad ano :-)))
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Yeeahhh ...

Myslím si,že by to měla vydržet a to na hodně dlouho ! :)
  • puspuspusinka

Míšoo ...

Míšo, promiň, my tu vzpomínáme a mě nedošlo, že tys tu s námi ještě nebyl a nemáš k tomu co říct ... *9* Už nebudeme vzpomínat jenom nechoď pryč a poď si s námi povídat ... *14* *3*
    • kvatro

Re: Míšoo ...

No, už sem to tu chtěl zabalit. *15*
      • avrilka-aja

Re: Re: Míšoo ...

A já jen dodávám smajla. *15*
      • puspuspusinka

Nee... prosém nezdrhe mi ... prosíím ... *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: Míšoo ...

Já teď pryč nejdu, to až tak za půl hodiny.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Míšoo ...

Dobře ... *14*
    • vterinka

Re: Míšoo ...

no já už se tu taky ztratila! :D a nemám co říct :D
      • puspuspusinka

No vidíš tys tu taky vlastně nechodila ...
        • vterinka

Re: Re: Re: Míšoo ...

no, nechodila .... já tu začla chodit na podzim nebo na začátku zimy, nevím ....
          • kvatro

Já sem se taky přidal někdy nedávno, myslim že na konci listopadu. *15*
            Takže jsme tu s Kačkou trochu "nováčci" *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Míšoo ...

tak to bylo krásné! :-**** *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Míšoo ...

No a nikdo lepší nás nemohl ani potkat ... *14* *14* *14*
          • puspuspusinka

jj ... *14* *3*
  • puspuspusinka

Yeahh ...

Moje nejoblíbenější scéna z Popelky ... *15* *15* *15* Fotbal a líbačka ... yeahhh ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Ájooo

Rozběhla se naše stará tradice... fotka se jmény ... *15* Už ani netuším jak to vzniklo *15* *15* *15*
  • kvatro

:o)

avrilko-ajo, jsem rád že ses tu znovu objevila. Podle toho jak sem se díval na diskuzi z dob, když sem tu ještě nebyl, tak to tu s tebou muselo být fajn. *15*
    • puspuspusinka

Alenka je úplně úžasný človíček *14* *14* Mám jí ráda, ale warning ... někdy se dokáže pořádně urazit ... *15* Ale to sme snášely ... *14* Byl to rpostě náš malinkej prcek ... *14* *15* a tys za toho prcka dala Kubovi přezdívku dědek nebo jak to bylo ... *15* *15* *15* *15*
      • avrilka-aja

:D Teda s váma je sranda. :D A jinak si piš,že to tu bylo fajn. :D Akorát si už úplně nepamatuju co všechno jsem tu napáchala za zločiny. :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Hele úplně nejlepší bylo jak si seřvala Karolínu *15* (Kajuško to nejsi ty, ale ta koza co se nás snažila rozdělit)
          Jak ty s Kubou takový úplně brutální nadávky ... to nemělo chybu *15* *15* Ale zasloužila si to neměla tady nadávat na Avril *8*
          • kajuska4

Ta je blbá vám nadávat *9*
            • avrilka-aja

Ještě aby ne. :D Tak jsme parta a ať se stane cokoliv,ať už kdokoliv odejde,tak důkazem je,že se musí vrátit. :) Objevila se Karolína někdy potom ještě ?
            • puspuspusinka

njn *9*
          • avrilka-aja

Proboha a co jsem jí napsala ? :D Nebo jedná se o mne,ne ? :D Já jsem teď úplně šokovaná z minulosti. Jinak mám takovej comeback den,protože se vracím i k mýmu úplně prvnímu blogu o Avril ! :D
            • puspuspusinka

Karolína?? Noo nejdřív nám tu všem lhala, že miluje Avril a pak jí totálně hnusně pomlouvala a vás taky a já se do toho vložila a seřvala jí v tom smyslu jako že jestli na moje nejmilejší lidičky ještě jednou řekne křiví slovo tak jí fakt něco udělám a ty ses mě pak zastala a Kuba se přidal a pak sem na chvíli zmizla a vy ste tu na ní totálně prostě úplně totálně hnusně řvaly ... *15*
            • avrilka-aja

To jediný si taky pamatuju. :D My jsme si,ale pěkně zalhali. Ona mi řekla,že jí umřel brácha a potom jsem na to přišla až tak o 3 měsíce později. Já jí zase lhala o mých plánech .. Mimo to .. Proč to potřebovala ? :D Co provedla ?
            • puspuspusinka

Hey to mi připomělo nás společný blog o Avril ... jak jsem si ho spolu založily a založila ho Janča a ty ses s ní krutě pohádala, že to udělala a nic nám neřekla a že si ho chtěla založit ... no ot byloo ... jžš to já už nevím co si jí řekla, ale byla si super hnusná ... ale ona to potřebovala ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit