-
Re: Re: :o)
No pardon, já nevěděl pani čarodějnice, když už je vám 650 let, že si nebudete pamatovat nic. *15*
V tom případě asi odfičim a budete si tady hrát samy. *1* -
Re: Re: Re: Re: ...
Taky bych řekla... -
Re: :o)
Tak to ti řeknu hodně stručně a rychle: "Jak si to mám sakra pamatovat?" -
Re: Re: Re: ...
Vtipný, opravdu *15* *15* -
:o)
Já teda navrhnu něco sám. Co si člověk neudělá to nemá. Téma je: "Co jsme dělali, když jsme byli malí"
Možná špatný téma, ale zato hodně obsáhlý. *1*
Určitě se tu najde něco na zlepšení nálady. *3* -
Re: Re: ...
Bla bla bal bla bla??? *7* -
Re: ...
No dobře, obraťmě list. Navrhněte někdo téma. *3* -
Re: Re: Re: Recenze GL
Svatá pravda! -
...
Změna témata, nebo se neznám ... už takle mám podělanej den ... -
Re: Re: Recenze GL
Co k tomu víc dodat, přesně takhle to dneska bohužel funguje, všude samý debilové. *15*
Jednou sem viděl někde napsáno:
"Je těžké býti debilem...konkurence je veliká!!" A je to pravda *1* -
Re: Re: Re: Recenze GL
bazuku a přímo k palici!!!! *16* *16* *16* -
Vlkodlaka na ně *3* *16* -
Přesně *9* *9* *9* -
Re: Recenze GL
Sráči zkurwený najít je a zabít ... *10* -
Re: Recenze GL
Hje by mě zajímalo, který kkt aubožák to psal! hej tvl!!!! držte mě! takové kidy, by se měly trestat!!! Boooože!!! Ti lidi dneska vážně hudbě nerozumí! Ale totálně!! Poslouchají se totální sračky a jak už je něco pořádného, tak nad tím ohrnují noc! Kkt vy*ebaní!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* -
Re: Káťa a Škubánek – část čtvrtá
Míšo, já mám dost! xD Fakt dobré! :D -
Re: xD
Michela na to odpovídá:
Njn, nemůžu pořád sypat esa z rukávu *15* Vtipy budou postupně docházet, vždyť sem toho napsal už přes třicet. *1* -
Recenze GL
Pokud se chcete nasrat, nebo spíš té kritice zasmát, tak si můžete přečíst jednu recenzi na iDnes. *15*
http://kultura.idnes.cz/recenze -z-avril-lavigne-se-stala-princezna -prumernosti-pir-/hudba.aspx?c=A110 324_191734_hudba_jaz
A mně pořád bylo divný z čeho mi každej den praskaji brejle. A ona za to může Avril, to její Push. *15* *15* -
xD
Jako Michela vtipný to bylo, ale řekla, bych že nepatří k tvým nej výkonům ... ale jinak dobrý ... *15* -
Re: Re: :o)
Příští se bude jmenovat "Prokletí domu chobotnic" a bude to opravdu horor! *15* *5*