Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

Re: :D

coze? fakt jo? no twl
  • sharpay1995

:D

nevím jestli už o tom víte, nebo ne.., ale asi ano... ale i tak... co říkáte na to, že Avril zjevně nazpívala duet s Lady GaGa..? :D :D *14*
  • vterinka

Re: Re: Sum 41

mých něco přes 3000 písní v ipodu tež zelo prázdnotou xD .. a už je mám skoro stáhnuté :D ... ted celekm slušně zapadají do stylu, co poslouchám :D
  • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :-)

Zdááár *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

Re: Sum 41

No super ... mých 1113 songů v iPodu už zelo prázdnotou a Sum41 poslouchám takže šup s nima do iPodu *1* *1* *1*
  • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík :-)

twl tak kdybys rekla hned ze to sou dlazdicky tak to pochopim ale kdyz reknes kocici palice tak jak mam vedet co to je?
  • vterinka

Sum 41

Ahojky, tak nwm jestli to víte nebo ne, ale Sum 41 mají new cd a je celkem dobré! :-) Takové rockové, fakt skvělé! ♥ .. Tady odkaz: http://sbm.sum41.com/
  • vterinka

Re: Ahojík :-)

no ahoojky xD
  • puspuspusinka

No to víš všem kočkám je tu ufikly *1* *1* Pakoo *1* *1*
  • xkostex

mame teda asi jen na jedny tretine ale mame *15* mmnt jaky kocici hlavy? to jim je usekly a daly tam nebo co? to sou surovci fuj!
  • puspuspusinka

Wole vy máte na náměstí trávu??? *1* *1* *1* *1* No mi teda ne mi tam máme nomrální asfalt a kočičí hlavy *1* *1* *1* *1* A povlusaly sme hlavně kašnu *15* *15* *15*
  • xkostex

*15* *15* *15* tak tos mela zuzo odpoledne ja ho stravila cekanim *15* jo a skoda ty coly no ale aspon ste zalily travisku bude hezky rust a bude mit prichut cola ala z huby vyflusnuta
  • puspuspusinka

No tve ale kdybys jí viděla ... *15* *15* Ona jéééjda oni už jsou 3 hodiny no to je mi pozdě, Vám dvěma asi nebude vadit když Vám odejdu na autobus víte no to no my vlastně jo no jedeme k babičce tak ahojky a užíte si zbytek dne ... *15* *15* Pak mi ještě řekla miluju tě obejmula mě a už zdrhala a ještě se tak jako otáčela se zářivým úsměvem a když zalezla za roh tak sme vyprskly smíchy a pak sme si šli koupit coca colu sedli sme si na lavičku a povídaly si no a teďka já tam z něj chcípala smíchy a pak přišel Kitty Davídek a to už sem umírala *15* *15* S těma dvěma bejt najednou už nikdy nemůžu ... coca cola nakonec neskončila ve mě ale byla vyprskaná před lavičkou i Bohušu jí tam prskal *15* *15* *15*
  • xkostex

jakoby? to zname chtela vam nechat imtimco doufam zes toho vyuzila *3* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík :-)

Nee... *15* Byla sem s Elčou a Bohušem ... *15* *15* *15* A pak Elča musela jít jakoby domu ... *15* *15*
  • xkostex

Re: Re: Re: Ahojík :-)

to netusim oslavovala si zes dostala 3ku? nebo behala po meste jak silena to nevim povidej
  • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík :-)

No šupa den ... a hádej co sem dělala po škole ve městě ... *15* *15* Jako já dneska měla dost ... a nejvíc ve škole o bižuli *15* *15* *15*
  • xkostex

Re: Ahojík :-)

cauu no skvele konecne sem byla venku a zuzooo co ty? *15*
  • puspuspusinka

Ahojík :-)

Tak jak je??? *3*
  • vterinka

Re: Re: Bezmoc

Děkuji :-) ... Taky sem si říkala xD ale víš co, Eminem tež nemá nejkratší písničky xD ... ale díky za tip :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit